خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نخواهیم بود

  • کد خبر: ۳۱۱۶۳۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم و نخواهیم بود
رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد که «سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان که جمعه گذشته، برای دیدار با مقامات بلندپایه روسیه و امضای توافقنامه شراکت جامع راهبردی ایران و روسیه به مسکو سفر کرده بود، در جریان این سفر و در گفت‌وگویی اظهار کرد: اگر باهم باشیم، اگر کشور‌هایی که به آزادی و استقلال متعهد هستند، در کنار یک‌دیگر بمانند و به هم کمک کنند، خودکامگی و تک قطبی بودن غرب از بین خواهد رفت.

پزشکیان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، جمعه ۱۷ دسامبر، در مراسمی در کاخ کرملین، توافقنامه جامع راهبردی بین ۲ کشور را امضا کردند.

با امضای این معاهده ۲ کشور روابط خود را به شکل ویژه در زمینه‌های اقتصادی، علمی، فناوری، فرهنگی و گردشگری گسترش خواهند داد.

پزشکیان که با «ولادیمیر سولویوف» خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیه-۱ گفت‌و‌گو می‌کرد، با اشاره به اتهام‌زنی غرب درباره اینکه ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای است، گفت: «هم رهبر معظم انقلاب ما (فتوا داده‌اند)، هم سیاست‌های ما و هم باور‌ها و اعتقاد‌های ما بر این مبناست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، نبودیم و نخواهیم بود».

او در این گفت‌و‌گو که بخشی از آن عصر یکشنبه منتشر شد، گفت: آنها به‌دنبال ایجاد کردن یک ذهنیتی در منطقه هستند تا ایران‌هراسی به‌وجود بیاورند. زمانی‌که من به ریاست‌جمهوری انتخاب شدم، تمام شعار و حرف من این بود که قرار است ما در داخل کشور یک هم‌زبانی و وحدت و انسجام ایجاد کنیم و با همسایگان دوستی و رفاقت کنیم.

رئیس‌جمهور ایران با اشاره به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور شهید «اسماعیل هنیه» در تهران گفت: زمانی‌که تحلیف انجام می‌گرفت، مهمان ما را در تهران ترور کردند. بر اساس کدام قانون بین‌المللی این کار را انجام دادند و چه کسی از آنها دفاع می‌کرد؟ آمریکا و اروپا.

پزشکیان تصریح کرد: مردم بی‌گناه غزه به آب و غذا دسترسی ندارند و اجازه کمک‌رسانی به آنها نمی‌دادند. آمریکا و اروپا تنها نگاه می‌کردند. اینها چگونه می‌توانند به مردم دنیا تلقین کنند که ایران باعث بی‌ثباتی است و اسرائیل باعث امنیت است؟ اسرائیل در حال کشتن زنان و کودکان است. آنها ۱۴ هزار کودک را به قتل رسانده‌اند. این حقوق‌بشر است؟ این مردانگی و جنگ است؟ تو اگر مردی و می‌جنگی با کسانی که اسلحه به‌دست دارند بجنگ نه با زنان و کودکان. چرا جلوی آب و غذای آنها را گرفتی؟

پزشکیان در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو که روز شنبه منتشر شد، درباره امضای توافقنامه راهبردی جدید با روسیه، مطرح کرد که امضای این توافقنامه تاکیدی بر این است که مسکو و تهران موافق تعیین نقش کشورهایشان از سوی بازیگری خارجی نیستند. 

او بیان کرد: ما قادر به دنبال‌کردن سیاستی مستقل و آماده تضمین امنیت و تامین امنیت اقتصادی در منطقه با همکاری هم و با هدف ایجاد صلح و ثبات در این منطقه هستیم.

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد: ما نیازی به غرب نداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->