یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست
سرخط خبرها

ادعای سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل درباره حق صهیونیستها بر کرانه باختری

  • کد خبر: ۳۱۲۱۴۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
ادعای سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل درباره حق صهیونیستها بر کرانه باختری
الیز استفانیک، سفیر و نماینده دونالد ترامپ در سازمان ملل با حمایت از اسرائیل در حمله به کرانه باختری برغم توافق آتش بس غزه مدعی شد که اسرائیل «حق مقدسی» در مورد کرانه باختری اشغالی دارد؛ دیدگاهی که با قوانین بین المللی در تضاد است، اما با دیدگاه افراطی شهرک نشینان اسرائیلی همخوانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، این در حالی است که شهرک نشینان اسرائیلی برای چندین دهه در خط مقدم فشار برای کنترل بیشتر بر کرانه باختری قرار داشته‌اند، از کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم کابینه و نیرو‌های امنیتی اسرائیل بهره‌مند شده‌اند.

کریس ون هولن سناتور آمریکایی در نشست کمیته روابط خارجی سنا برای بررسی صلاحیت سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل، از الیز استفانیک درباره کرانه باختری پرسید که او در پاسخ گفت که دستیابی به صلح و امنیت در منطقه با چنین دیدگاه‌هایی در مرکز سیاست خارجی آمریکا «بسیار دشوار» خواهد بود.

دونالد ترامپ چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، با صدور فرمان هایی، تحریم‌های دولت دموکرات جو بایدن علیه شهرک‌نشین‌های افراطی اسرائیلی را که در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند، لغو کرد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، شش هفته به طول خواهد انجامید.

در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد، اما نظامیان اسرائیلی به شهر و اردوگاه «جنین» در کرانه باختری روز سه شنبه ۲۱ ژانویه یورش بردند که تاکنون چهار نفر شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل نیرو‌های مقاومت در کرانه باختری را «تروریسم» توصیف و ادعا کرد: امروز یک عملیات نظامی بزرگ و مهم را برای از بین بردن «تروریسم» در جنین آغاز کردیم.

نتانیاهو ادعا کرد: عملیات جنین گام دیگری برای دستیابی به هدفی است که تعیین کرده‌ایم و آن هدف تقویت امنیت در کرانه باختری است.

توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس در حالی از سوی تل آویو نقض شده است که با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

بر اساس توافق آتش بس غزه، علاوه بر آزادی اسیران فلسطینی، اسرائیل مجبور شد به عقب نشینی و خروج از غزه تن دهد و مانند گذشته مانع ورود کمک‌های بشر دوستانه به نوار غزه نشود.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->