افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم سال آبی نسبت به مدت مشابه سال گذشته تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید
سرخط خبرها

تأثیر روی قلب و مغز بیماران، از عوارض تب مالت است

  • کد خبر: ۳۱۲۱۴۶
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
تأثیر روی قلب و مغز بیماران، از عوارض تب مالت است
مدیر گروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور و دبیر انجمن عفونی ایران گفت: درگیری ستون فقرات، دریچه‌های قلب و حتی درگیری مغز از عوارض بیماری تب مالت است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمیتیس رمضانی در مورد ابتلای هجده هزار نفر به تب مالت در سال جاری گفت: تب مالت بیماری مشترک بین انسان و دام است و کنترل چنین بیماری‌های مشترکی سخت‌تر از کنترل بیماری‌های مختص انسان است.

وی افزود: به این ترتیب هم انسان و هم دام باید کنترل شوند و این کار را سخت می‌کند. یکی از راه‌های اصلی انتقال این بیماری از طریق مصرف لبنیات غیر پاستوریزه است.

رمضانی تصریح کرد: کسانی که با دام سر و کار دارند در معرض انتقال بیماری هستند چرا که ترشحات دام آلوده نیز بیماری را انتقال می‌دهند. مردم تمایل به مصرف مواد طبیعی و دست نخورده دارند که این موضوع انتقال بیماری را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: با جوشاندن تنها نمی‌توانیم آلودگی را برطرف کنیم چرا که روند پاستوریزه کردن فقط جوشاندن نیست. پنیر تازه غیر پاستوریزه را بعد از دو تا سه ماه ماندن در آب نمک می‌توان مصرف کرد.

دبیر انجمن عفونی ایران مطرح کرد: بیشترین محصولاتی که باعث تب مالت می‌شوند شیر، سر شیر تازه و خامه و پنیر تازه هستند. ماست و کره و دوغ به نسبت کمتری بیماری را انتقال می‌دهند.

رمضانی گفت: فرد مبتلا به بیماری تب مالت دچار تب و علائم عفونی مانند بدن درد، بی حالی و استخوان درد می‌شود. ممکن است بیمار درد موضعی مثلاً در زانو داشته باشد و با مشکل تعریق زیاد به خصوص در شب مراجعه کند.

وی اظهار داشت: هنگامی که تب مالت مزمن شود عوارض شدید‌تر می‌شود درگیری ستون فقرات و دریچه‌های قلب و حتی درگیری مغز از عوارض بیماری تب مالت است. تب مالت درمان قطعی دارد. فرد بیمار باید دارو‌ها را کامل مصرف کند و در شرایط پیچیده تا نه ماه درمان به طول می‌انجامد.

رمضانی با بیان اینکه واکسیناسیون دام از اهمیت زیادی برخوردار است گفت: مصرف گوشتی که به صورت کامل پخته شده بیماری را انتقال نمی‌دهد. استفاده از لبنیات پاستوریزه ضروری است. بهترین راه برای جلوگیری از انتقال تب مالت استفاده از لبنیات پاستوریزه است.

مدیر گروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور با اشاره به اینکه بیماری تب مالت هزار چهره است و تشخیص راحتی ندارد گفت: درمان این بیماری سخت است و بیمار روزانه باید ده‌ها آنتی‌بیوتیک مصرف کند و بیمار با مشکلات گوارشی مواجه می‌شود و اگر به دلیل عوارض دارو‌ها قطع شوند، روند درمان باید دوباره از اول شروع شود و این تأخیر باعث درگیری قلب و مغز می‌شود و در مواردی حتی کشنده است.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->