دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از خواص کشک چه می دانید؟

  • کد خبر: ۳۱۵۸۲۲
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۳
از خواص کشک چه می دانید؟
کشک، ماده‌ای مغذی و سرشار از پروتئین و کلسیم، با خواص بی‌نظیر خود به تقویت بدن و حفظ سلامت کمک می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کشک یکی از فرآورده‌های لبنی ارزشمند در رژیم غذایی ایرانیان محسوب می‌شود که با داشتن ترکیبات مغذی، نقشی کلیدی در حفظ سلامت بدن ایفا می‌کند. بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد که این ماده غذایی، سرشار از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌های ضروری بوده و مصرف آن می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت استخوان‌ها و کاهش وزن کمک کند.

از خواص کشک می‌توان به تقویت سیستم ایمنی، بهبود سلامت دستگاه گوارش، کنترل فشار خون و کاهش استرس اشاره کرد. همچنین، این ماده غذایی سرشار از کلسیم و پروتئین است و می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها، رشد و ترمیم عضلات و بهبود سلامت پوست نیز کمک کند.

کشک یک فرآورده سنتی ایرانی با قدمتی هزاران ساله است که در ابتدا توسط عشایر و روستاییان برای نگهداری طولانی‌مدت لبنیات تولید شد. این ماده غذایی مقوی با گسترش فرهنگ ایرانی به مناطق دیگر راه یافت و همچنان در آشپزی و رژیم غذایی مدرن جایگاه ویژه‌ای دارد.

تأمین نیاز‌های تغذیه‌ای با کشک

کشک به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی از پروتئین‌های باکیفیت و مواد معدنی همچون فسفر و کلسیم، گزینه‌ای عالی برای تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها محسوب می‌شود. همچنین، مصرف منظم این ماده غذایی می‌تواند تأثیر مثبتی بر عملکرد دستگاه گوارش داشته باشد.

حمایت از ورزشکاران و افراد پرتحرک

با توجه به ارزش بالای پروتئینی، کشک به عنوان یک مکمل طبیعی و سالم برای ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی بالایی دارند، توصیه می‌شود. این ماده لبنی به افزایش سطح انرژی و ترمیم عضلات کمک کرده و احساس سیری طولانی‌تری ایجاد می‌کند.

هشدار درباره مصرف بیش از حد کشک شور

با این حال، پزشکان هشدار می‌دهند که مصرف بیش از اندازه کشک شور می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود. توصیه می‌شود افراد، به‌ویژه کسانی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند، از کشک کم‌نمک و پاستوریزه استفاده کنند.

گنجاندن کشک در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به تقویت عمومی بدن کمک کرده و از بروز برخی بیماری‌ها پیشگیری کند. مصرف متعادل و بهداشتی این ماده مغذی، یکی از راه‌های ساده برای حفظ سلامت و افزایش انرژی روزانه است.

خواص کشک برای قلب

کشک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم است که به تنظیم فشار خون کمک می‌کنند. این مواد معدنی برای عملکرد بهینه قلب و عروق ضروری هستند. پروبیوتیک‌های موجود در کشک با کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) در بدن، خطر آترواسکلروز (Atherosclerosis) را کاهش می‌دهند. همچنین، برخی مطالعات نشان می‌دهند که محصولات لبنی مانند کشک می‌توانند متابولیسم چربی‌ها را بهبود بخشیده و به حفظ تعادل سالم چربی‌ها در خون کمک کنند که برای سلامت قلب نیز ضروری است.

خواص کشک برای روده

کشک به‌عنوان یک محصول لبنی، غنی از باکتری‌های مفید است که می‌توانند به تعادل میکروبیوتای روده کمک کنند. این پروبیوتیک‌ها با کمک به رشد باکتری‌های مفید روده، فرآیند هضم را تقویت می‌کنند که برای سلامت دستگاه گوارش بسیار حیاتی است. همچنین، پروبیوتیک‌های موجود در کشک نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند؛ زیرا بخش عمده‌ای از سیستم ایمنی بدن در دستگاه گوارش قرار دارد. علاوه بر این، کشک می‌تواند به بهبود محیط کلی دستگاه گوارش کمک کند و مشکلاتی مانند نفخ، یبوست و سوءهاضمه را کاهش دهد.

خواص کشک در بارداری

پروبیوتیک‌های موجود در کشک به بهبود هضم، تقویت سیستم ایمنی و کاهش مشکلات گوارشی مانند یبوست در دوران بارداری کمک می‌کنند. همچنین کشک منبعی از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است که برای سلامت مادر و رشد جنین ضروری است. با این حال، مصرف کشک برای زنان باردار باید با مشورت پزشک و به‌صورت متعادل باشد.

خواص کشک برای رشد قد

اگرچه شواهد مستقیمی در ارتباط با کشک و افزایش قد وجود ندارد؛ اما کلسیم موجود در آن نقش مهمی در سلامت استخوان‌ها به‌ویژه در دوران رشد دارد. علاوه بر این، پروتئین و ویتامین‌های ضروری موجود در کشک مانند ویتامین‌های B۱۲ و B۲ می‌توانند به رشد کلی بدن کمک کنند.

مفید برای پوست و مو

کشک، با داشتن خواص ضد میکروبی و اسید لاکتیک، به حفظ سلامت پوست و مو کمک می‌کند. این ماده غذایی به تقویت درخشندگی و نرمی مو‌ها کمک کرده و می‌تواند در رفع مشکلات پوستی نیز مؤثر باشد.

کمک به هضم غذا

کشک، به دلیل ترکیبات پروبیوتیکی، برای افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند نیز قابل مصرف است و به بهبود فرآیند هضم کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->