کشف ۲۵ تن خوراک دام قاچاق در مشهد پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روند بازار صعودی می‌ماند؟ دیجی‌کالا در مسیر پذیرش و عرضه در بورس قرار دارد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رشد سهام در بازارهای جهانی | جهش قیمت نفت و سقوط نرخ طلا رکورد ورود پول حقیقی به بورس در ۱۳ ماه اخیر شکسته شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت روز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فونیکس FX به ۲ میلیارد و ۴۷۵ میلیون تومان رسید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد ۱۷ میلیونی ساینا اتوماتیک خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مناطق جنوبی استان آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۳۷ هزار مبارزه با آفت سن گندم در خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرازیر شدن ۵.۵ همت پول حقیقی به بورس | جهش حدود ۸۰ هزار واحدی شاخص کل (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز طرح نظارت بر محصولات لبنی و برنج در خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه سوخت از مرداد امسال به کارت‌های بانکی منتقل می‌شود جلوگیری از ترخیص ۹۰ درصدی پارچه‌های نساجی ممنوعیت واردات کالا‌های مشابه داخل لغو شد؛ نگرانی از تکرار دهه ۹۰ | زیپ و تله موش در راه ایران؟ رئیس‌کل بانک مرکزی: امسال حتماً حذف چهار صفر از پول ملی را عملیاتی می‌کنیم گفت‌و‌گو با ۴ کارگر خراسانی حاضر در دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب | رنج‌هایی که گفتنی شد افت بیش از ۲۰۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دولت به دنبال سود بیشتر از افزایش نرخ ارز نیست | هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان معاون وزیر راه: میانگین دوره انتظار خانه‌دارشدن ۲۷ سال است بررسی قیمت حبوبات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیا چیتی را بیشتر از این قیمت نخرید قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد چرایی صف‌های طولانی وام ازدواج در بانک‌ها آیا حق مسکن کارگران در سال ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است | خالی‌بودن بازار مسکن از خریدار و فروشنده (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیار و گوجه کیلویی چند است؟
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد

  • کد خبر: ۳۱۲۱۷۵
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
  • ۱
وزیر اقتصاد ۴ نمونه از خصوصی‌سازی‌های موفق را معرفی کرد
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکیدبر فصل الخطاب بودن فرمایشات مقام معظم رهبری درباره سپردن امور به بخش خصوصی گفت:مواردی همچون پالایشگاه کرمانشاه، ایران ایر تور، پتروشیمی بیستون، نورد لوله اهواز و … از تجارب موفق خصوصی‌سازی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با حضور در بخش خبری ۲۱ به تشریح برنامه‌های وزارت اقتصاد برای اجرای رهنمود‌های مقام معظم رهبری در خصوص تقویت رقابت در اقتصاد ملی، برداشتن موانع میدان داری بخش خصوصی، مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوز فعالیت‌ها و مشارکت مردم در اقتصاد پرداخت.

وی با بیان اینکه فرمایشات رهبر معظم درباره نقش بخش خصوصی در پیشبرد توسعه کشور فصل الخطاب است، ادامه داد: تقویت رقابت در اقتصاد و میدان دادن به بخش خصوصی و همچنین بهبود محیط کسب و کار، سیاست دولت چهاردهم بوده است.

همتی افزود: باید اقتصاد را به سمتی ببریم که بدون دخالت‌های دولت، مدیریت دولتی و اقتصاد دستوری به سمت باز کردن فضای کسب و کار حرکت کند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه هدف از تمام این اقدامات تحقق رشد اقتصادی است، اضافه کرد: تجربه دنیا و تجربه ما هم در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که تصدی دولت، بستن و محدودیت در دادن مجوز‌ها باعث کند شدن رشد اقتصادی در کشور می‌شود لذا میدان دادن به بخش خصوصی با توجه به فرمایشات امروز مقام معظم رهبری از این پس باید با شتاب بیشتری پیگیری شود.

وی یادآور شد: با توجه به وظایف وزارت امور اقتصادی و دارایی خود را مکلف می‌دانم که در ابعاد مختلف این موارد را پیگیری کنم.

وزیر اقتصاد با اشاره مقاومت برخی دستگاه‌ها در تسهیل صدور مجوز‌ها تاکید کرد: هفته گذشته ۱۷ هزار مجوز را به صورت خودکار از درگاه ملی مجوز‌ها صادر کردیم؛ اینها مواردی بود که دستگاه‌ها در صدور مجوز تعلل کرده بودند.

همتی با اشاره به نشست اخیر هیئت مقررات زدایی اظهار کرد: همه دستگاه‌ها باید تمامی شرایط و مراحل صدور مجوز را به درگاه ملی مجوز‌ها بیاورند و تمامی این مراحل باید برای مردم شفاف باشد تا متقاضیان شروع کسب و کار بتوانند به راحتی وارد این حوزه شوند.

وی در پاسخ به اینکه کدام دستگاه‌ها بیشترین تعلل را در صدور مجوز‌های کسب و کار داشته‌اند گفت: این تعلل در مورد همه دستگاه‌ها وجود دارد؛ در حالی که دادن مجوز کسب و کار هدیه‌ای نیست که دستگاه‌ها به مردم بدهند بلکه باید فضا برای آغاز کسب و کار تسهیل شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به نمونه‌های موفق خصوصی‌سازی تصریح کرد: مواردی همچون پالایشگاه کرمانشاه، ایران ایر تور، پتروشیمی بیستون، نورد لوله اهواز و … از تجارب موفق خصوصی‌سازی هستند که پیش از این زیانده بودند، اما الان برای نمونه، ایران ایرتور دومین ایرلاین بزرگ کشور است.

وی تصریح کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و همچنین دیدگاه رئیس جمهور در این زمینه که بر سپردن کار‌ها به بخش خصوصی تاکید دارند و حتی در زمینه ناترازی‌ها معتقدند باید به بخش خصوصی سپرده شود امیدواریم که این روند شتاب گیرد.

همتی تاکید کرد: معتقدم که می‌توانیم رشد اقتصادی بالایی در کشور داشته باشیم می‌توانیم رشد به شرط آنکه دولت مداخله و قیمت گذاری دستوری نداشته باشد؛ همین رشدی که در چند ماه اخیر بورس داشت به این دلیل است که دولت سعی کرده که قیمت گذاری دستوری نداشته باشد.

وی ادامه داد: اگر دولت فقط در مواقع شکست بازار دخالت کند، قطعاً فعالان اقتصادی خودشان می‌دانند که چگونه کسب و کار خود را مدیریت کنند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه دولت به دنبال رونق فضای کسب و کار است، گفت: چند مورد به طور مستقیم در حیطه وظایف وزارت امور اقتصادی و داری دارایی است یکی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که به طور مرتب جلسات را برگزار می‌کنیم و پیشنهادات بخش خصوصی مطرح و تصویب می‌شود. دومین مورد بر مبنای قانون تامین مالی تولید به دنبال تشکیل شرکت پروژه‌ها هستیم که مردم را در تولید مشارکت دهیم و سومین مورد هیئت مقررات زدایی است که در وزارت امور اقتصادی و دارایی مستقر است و از همه مهمتر خصوصی‌سازی است که ما در اساسنامه سازمان خصوصی‌سازی پیش بینی شده است که باید بخش خصوصی را توانمند کنیم و حتماً شیوه برخورد سازمان خصوصی‌سازی را به این سمت هدایت خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
مهدی الفتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
0
0
این موفقیت با چه قیمتی به دست آمده؟!
مگر کارکنان آنها هم راضی هستند!؟
در پتروشیمی بیستون، این سوددهی با اجحاف و تبعیض در حق کارکنان رسمی نفت و نقض حقوق قانونی آنها در زمان واگذاری و به عبارتی عدم اعمال ماده ۲۱ قانون مدیریت خدمات کشوری به دست آمده ...
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->