نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

کلینزمن: من جای طارمی بودم، پاس نمی‌دادم

  • کد خبر: ۳۱۲۲۱۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
کلینزمن: من جای طارمی بودم، پاس نمی‌دادم
یورگن کلینزمن ستاره سابق اینترمیلان، در مورد عملکرد مهدی طارمی در جمع آبی و مشکی‌های میلان واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، یورگن کلینزمن، اسطوره آلمانی اینتر، به دعوت باشگاه و اینزاگی همراه تیم به پراگ رفته تا الهام بخش در شب حساس تیم اینتر باشد.

گاتزتا دلواسپرت به همین بهانه با کلینزمن حرف زده و او هم درباره همه چیز از جمله طارمی صحبت کرده است.

گل‌هایی که از نیمکت می‌آیند کم هستند؛ مثل گل‌های طارمی... این تیتری است که گازتا دلواسپرت برای بخش مربوط به مهاجم ایرانی انتخاب کرده است.

کلینزمن درباره طارمی می‌گوید:

او به یک شب بزرگ نیاز دارد تا اعتمادبه‌نفس و جسارت بیشتری پیدا کند. پاس گلی که مقابل امپولی به لائوتارو داد را به خاطر بیاورید؛ آن شوت از پشت محوطه را به یاد دارید؟ بله، پاس زیبایی بود. اما یک مهاجم در آن موقعیت باید خودش تلاش کند تا شوت بزند و گل بزند. به‌عنوان مثال؛ من هیچ‌وقت آن توپ را به آلدو سرنا پاس نمی‌دادم، هرگز! (با خنده). طارمی هنوز این سبکبالی و جسارت را ندارد که خودش ضربه را بزند. شاید هم حالا این ایده را پذیرفته که پشت سر آن دو نفر (تورام و لائوتارو) قرار دارد. این پذیرش برای یک مهاجم، بد است.

منبع: خبرورزشی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->