پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت
سرخط خبرها

سریال استعفاهای پساآتش‌بس در رژیم صهیونیستی | رئیس «شاباک» هم رفتنی شد

  • کد خبر: ۳۱۲۲۵۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
سریال استعفاهای پساآتش‌بس در رژیم صهیونیستی | رئیس «شاباک» هم رفتنی شد
منابع صهیونیستی از استعفای قریب‌الوقوع رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۳ بهمن ۱۴۰۳)، در خبری کوتاه اعلام کرد که «رونین بار» رئیس شاباک احتمالا در روز‌های آتی استعفای خود را اعلام خواهد کرد.

موج دومینوی استعفا‌های مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در سایه شکست در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) از مقاومت فلسطین و اختلافات داخلی بین آنها آغاز شده است.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی پیش از این اعلام کردند که «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال نامه‌ای برای «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم، خواستار پذیرش کناره‌گیری خود از سمتش شده است.

بر پایه این گزارش، هالوی در نامه خود مسئولیت شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را پذیرفته و خواستار پایان ماموریت خود به عنوان رئیس ستاد ارتش در ششم مارس (۱۶ اسفند) شده است.

در نامه استعفای هالیوی آمده است: ارتش اسرائیل در ماموریت خود برای دفاع از اسرائیل شکست خورد و به همین دلیل تل‌آویو بهای سنگینی پرداخت.

او افزود: مسئولیت شکست ارتش در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را بر عهده می‌گیرم. مسئولیت من در قبال شکست وحشتناک هفتم اکتبر ۲۰۲۳ روز به روز و ساعت به ساعت، همراه من است. تلفات سنگینی متحمل شدیم و جنگ بر بسیاری از نظامیان ما و خانواده‌هایشان زخم‌های عمیقی بر جای گذاشت.

پیش از این نیز منابع رسانه‌ای صهیونیستی از استعفای «ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

این استعفا نیز پس از برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و در ادامه استعفا‌های سریالی در میان مقامات نظامی این رژیم در پی شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و ناکامی در تحقق اهداف جنگ صورت گرفت.

پیشتر رسانه‌های صهیونیستی فاش کرده بودند که گلوله برف استعفا‌ها در داخل ارتش این رژیم در حال بزرگ شدن است و بعد از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی و تصمیم «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی برای کناره گیری، مقامات نظامی دیگر نیز قصد استعفا دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد و با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۴۷۱ روز جنگ، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد و ناگزیر به پذیرش شکست و آتش‌بس شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->