وزیر کشور: امنیت کامل و خوبی در کشور برقرار شده است واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد
سرخط خبرها

فاش شد: کمک هوش مصنوعی گوگل به ارتش رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۲۲۵۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
فاش شد: کمک هوش مصنوعی گوگل به ارتش رژیم صهیونیستی
روزنامه واشنگتن پست فاش کرد که شرکت فناوری «گوگل» از همان نخستین روز‌های آغاز جنگ در غزه، به ارتش رژیم صهیونیستی ابزار‌های هوش مصنوعی ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس اسنادی که بدست این روزنامه آمریکایی رسیده، شرکت «گوگل» در رقابت تنگاتنگ با «آمازون»، به درخواست‌های ارتش اسرائیل برای دسترسی بیشتر به ابزار‌های هوش مصنوعی این غول فناوری با سرعت پاسخ داده و آنها را برآورده است.

مطابق این اسناد، کارمندان گوگل برای دسترسی ارتش اسرائیل به آخرین فناوری هوش مصنوعی متعلق به این شرکت، از همان هفته‌های نخست جنگ اسرائیل در غزه وارد عمل شده‌اند. بدین ترتیب که به رغم تلاش‌های ظاهری گوگل برای فاصله گرفتن از سیاست دستگاه‌های امنیتی ایالات متحده پس از اعتراض کارکنانش به قرارداد‌ها با اسرائیل، این شرکت فناوری به طور مستقیم به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و نیرو‌های آن کمک می‌کرده است.

واشنگتن پست خاطرنشان کرده است که گوگل سال گذشته میلادی بیش از ۵۰ کارمند خود را به دلیل اعتراض به قرارداد رایانش ابری موسوم به «نیمبس» Nimbus اخراج کرد. کارکنان معترض نگران بودند که فناوری گوگل در برنامه‌های نظامی و اطلاعاتی که به فلسطینیان آسیب رسانده، دخیل باشد.

براساس اسنادی که بدست واشنگتن پست رسیده، یکی از کارمندان گوگل در یکی از این اسناد، هشدار داده که چنانچه این شرکت به سرعت دسترسی بیشتری برای وزارت جنگ اسرائیل فراهم نکند، ارتش آن به آمازون روی خواهد آورد.

در سندی دیگر مربوط به اواسط ماه نوامبر ۲۰۲۳ (آبان ۱۴۰۲ و نزدیک به یک ماه پس از آغاز جنگ در غزه) همان کارمند از همکارانش به دلیل کمک برای تسریع در روند پاسخگویی به درخواست وزارت جنگ اسرائیل تشکر می‌کند. در این اسناد مشخص نشده که وزارت جنگ اسرائیل قصد داشته چگونه از هوش مصنوعی در عملیات نظامی خود در غزه استفاده کند.

این روزنامه می‌افزاید: در سندی دیگر به تاریخ نوامبر ۲۰۲۴ (آبان ۱۴۰۳) یعنی زمانی که بخش‌های بسیاری از غزه در نتیجه حملات هوایی اسرائیل به ویرانه تبدیل شده بود، ارتش اسرائیل همچنان از گوگل برای جدیدترین فناوری هوش مصنوعی استفاده می‌کند.

ارتش اسرائیل سال‌هاست که از توانایی‌های هوش مصنوعی برای تسریع پردازش تصاویر نظارتی و اهداف نظامی استفاده می‌کند. بر اساس تحقیقات پیشین واشنگتن پست، پس از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه به دنبال حملات ۷ اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، ارتش اسرائیل به ابزار هوش مصنوعی به نام «هبزورا» Habsora روی آورد و از آن برای اهداف انسانی و زیرساخت‌های غیرنظامی در غزه بهره می‌برد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->