سرنگونی پهپاد آمریکایی در آسمان یمن (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) ابوالغیط: طرح عربی برای بازسازی غزه تصویب شد اروپا خواستار راهکار دیپلماتیک برای برنامه هسته‌ای ایران شد روسیه: لفاظی اروپا برای استفاده از مکانیزم ماشه غیرمسئولانه و غیرقانونی است نگرانی انگلیس از توقف ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه رئیس‌جمهور عراق: درباره تبعات فاجعه‌بار علیه مسئله فلسطین هشدار می‌دهیم واکنش امیر سیاح به حکم پرونده فساد چای دبش اقدامات خصمانه انگلیس علیه ایران ادامه دارد فردیس از کرج جدا و به عنوان شهرستان مستقل اعلام شد زلنسکی: آماده‌ایم در سریع‌ترین زمان بر سر میز مذاکره حاضر شویم آمریکا: انصارالله یمن یک «سازمان تروریستی خارجی» است پزشکیان: می‌توان از ظرفیت تبلیغی مساجد برای حل مشکلات بهره‌ برد ترامپ دانشجویان معترض را تهدید کرد کشف ۲۰ کیلوگرم ماده مخدر شیشه توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) الجولانی و محمود عباس دیدار کردند+ جزئیات نشست سران کشور‌های عربی در قاهره برای بررسی آینده نوار غزه آغاز شد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: فلسطین، خط مقدم جنگ اسلام و استکبار است | دشمن نمی‌خواهد ما مستقل باشیم اعلام جزئیات احکام ۴۲ نفر از متهمان پرونده چای دبش ضرورت جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه خدمت به زائران رضوی تمدید دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ طرح مصر برای آینده غزه چیست؟ مبالغ برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند افزایش می‌یابد+ جدول (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: پشتیبان توسعه فناوری کشور، صنعت دفاعی ماست آغاز ماموریت دیپلماتیک سفرای ویتنام و نیوزیلند در ایران بلومبرگ: پوتین با وساطت میان ایران و آمریکا در مذاکرات هسته‌ای و منطقه‌ای موافقت کرده است جلسه کمیسیون عمران مجلس با محوریت بررسی علل حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی آغاز شد + فیلم وزیر راه: شرکت‌های هواپیمایی حق گران‌فروشی ندارند | ادامه حضور سرمایه‌گذاران هندی در چابهار رئیس شورای عالی استان‌ها: شورا پیگیر تدوین طرح تسهیل توزیع و عرضه محصولات روستاییان است
سرخط خبرها

پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد

  • کد خبر: ۳۱۲۴۹۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
پرونده قضایی برای سرقت میلیون‌ها لیتر سوخت هواپیما در بندرعباس تشکیل شد
رییس‌کل دادگستری هرمزگان گفت: سرقت سوخت هواپیما، یکی از پرونده‌های مهم دستگاه قضایی هرمزگان است و قاضی ویژه‌ای برای رسیدگی به آن تعیین شده و شخص دادستان مرکز استان نیز به صورت مستقیم بر پرونده نظارت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجتبی قهرمانی روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: سوخت‌های (ATK) یا سوخت مورد مصرف موتور جت هواپیما‌ها از پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس پس از تولید بلافاصله تحویل انبار نفت شهید رجایی می‌شود و از آنجا با یک خط لوله ۲۴ کیلومتری به انبار نفت شهید باهنر منتقل می‌شود، که سارقان حدود چهار کیلومتر مانده به انبار نفت شهیدباهنر در محلی که معروف به میدان سایت است اقدام به اتصال یک انشعاب یک و یک دوم اینچی به صورت غیرمجاز کرده و این فرآورده را سرقت می‌کردند.

قهرمانی تصریح کرد: سارقان برای اینکه شناسایی نشوند و توسط خطبان‌ها رویت نشوند، یک خط لوله ۱۰ اینچی غیرمجاز را حدود ۲ کیلومتر و از زیر پل جاده اصلی و به سمت کوه و از بین درختان عبور داده بودند و در آنجا به صورت شبانه شیر لوله را باز می‌کردند و سوخت‌ای تی کی یا همان سوخت هواپیما را استخراج می‌کردند.

رییس کل دادگستری هرمزگان بیان کرد: سارقان سوخت‌های سرقت شده را با استفاده از کامیون، تانکر یا دیگر وسایل نقلیه به روستا‌های اطراف منتقل و در آنجا با گازوئیل مخلوط می‌کردند و به شهرستان میناب و سواحل انتقال داده و به شناور‌ها و لنج‌ها می‌فروختند.

وی با اعلام اینکه در خصوص سرقت سوخت هواپیما، پرونده قضایی تشکیل شده است، گفت: این پرونده جزو پرونده‌های مهم دستگاه قضایی استان است و قاضی ویژه‌ای برای رسیدگی به آن تعیین شده و شخص دادستان مرکز استان نیز به صورت مستقیم بر پرونده نظارت دارد.

قهرمانی یادآور شد: با دستور مقام قضایی، تحقیقات پرونده سرقت سوخت هواپیما، به سه دستگاه ضابط شامل پلیس، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه ارجاع شده و اقدامات بسیار خوبی هم در این خصوص صورت گرفته است که به لحاظ محرمانگی تحقیقات و جلوگیری از اخلال در روند تحقیقات فعلاً اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نمی‌کنیم و به محض تکمیل تحقیقات و در زمان مقتضی، اطلاعات جامع در این خصوص به استحضار عموم خواهد رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->