مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴) شهادت یکی از ماموران سیستان و بلوچستان در عملیات ضربه به گروهک تروریستی جیش العدل (۵ شهریور ۱۴۰۴) چین با درخواست آمریکا برای پیوستن به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای مخالفت کرد خشم هیلاری کلینتون از عملکرد ترامپ | او آمریکا را به یک «پادشاهی منزوی» تبدیل کرده است قوانین خدمت نظامی در آلمان تغییر کرد اعلام وضعیت ساعت کاری کارکنان بعد از ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ ربیعی: عبور از شرایط فعلی با عقلانیت، مقاومت اجتماعی و تقویت نهادهای مدنی ممکن است وزیر میراث فرهنگی: مجوز کنسرت اکستر ارمنستان در تخت جمشید را شخصا صادر کردم | حذف کنسرت ها، معضل اجتماعی خواهد داشت قدردانی رئیس جمهور از تلاش‌های وزارت امور خارجه در زمینه مذاکرات معاون استاندار خراسان رضوی: ۲۸ روستای خراسان رضوی در صف تبدیل به شهر قرار دارند توضیحات سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره فعالیت‌های بازرسان آژانس در ایران نشست مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با وزیر نیرو| نماینده سبزوار بر تسریع پروژه‌های انرژی و انتقال توربین نیروگاه ابن یمین تأکید کرد عراقچی: با تصمیم شعام، بازرسان آژانس به ایران بازگشتند ضربه دیگر به نظامیان اسرائیلی در جنوب سوریه؛ تانک ارتش اسرائیل در آتش سوخت
سرخط خبرها

ترامپ: در صورت توافق با ایران راه‌های اطمینان برای عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای وجود دارد | ایران، داستان متفاوتی دارد

  • کد خبر: ۳۱۲۵۵۴
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
ترامپ: در صورت توافق با ایران راه‌های اطمینان برای عدم دستیابی به سلاح هسته‌ای وجود دارد | ایران، داستان متفاوتی دارد
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با تکرار این ادعا که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد، گفت که در صورت توافق با تهران راه‌هایی برای اطمینان از این مساله وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ترامپ در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس نیوز از اظهارنظر درباره اینکه آیا از حمله پیشدستانه به تاسیسات هسته‌ای ایران حمایت می‌کند یا خیر، خودداری کرد، اما گفت که ایران «نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.»

وی مدعی شد که در پایان دوره اول ریاست جمهوری‌اش «یک هفته» تا رسیدن به توافق هسته‌ای با ایران فاصله داشت.

ترامپ افزود: اگر توافقی حاصل شود راه‌هایی برای اطمینان قطعی از آن وجود دارد؛ و باید ۱۰ بار راستی‌آزمایی کرد.

روزنامه ترکیه‌ای ینی‌شفق نیز گزارشی از مصاحبه ترامپ با فاکس نیوز منتشر کرد و نوشت که رئیس جمهور آمریکا در این گفت‌و‌گو اظهار کرد: تنها چیزی که درباره ایران گفته‌ایم این است که می‌خواهم آنها کشور باعظمتی داشته باشند، آنها پتانسیل بالایی دارند، مردم شگفت‌انگیزی هستند.

وی افزود: تنها چیزی که درباره ایران گفتم این است که آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند... اگر آنها یکی داشته باشند دیگران هم می‌خواهند داشته باشند و در این صورت همه چیز فاجعه خواهد بود.

ترامپ همچنین گفت: صادقانه باید بگویم که ایران، داستان متفاوتی دارد.

ترامپ پیش از انتشار مصاحبه‌اش با فاکس نیوز، روز پنجشنبه درباره ایران با بیان این ادعا که خوب خواهد بود اگر مسائل با ایران را بدون حمله اسرائیل بتوانیم حل کنیم، گفت: امیدوارم ایران توافق کند.

وی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید افزود: امید است که این مساله بدون اینکه نیازی به نگرانی بر سر آن وجود داشته باشد حل شود. اگر بتواند بدون آنکه آن گام اضافی برداشته شود حل شود خوب خواهد بود.

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره حمایت آمریکا از اسرائیل در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران گفت: واضح است که به این سوال پاسخ نمی‌دهم. باید دید چه پیش می‌آید. در روز‌های آینده با افراد مختلفی دیدار خواهم کرد. امیدوارم این مساله بدون نیاز به اقداماتی از این دست حل شود. این واقعا خوب خواهد بود.

رئیس جمهور جدید آمریکا در پاسخ به این سوال که با چه کسانی دیدار خواهد داشت، افزود: ترجیح می‌دهم چیزی نگویم، اما با افراد بسیار بلندپایه دیدار خواهم کرد.

ترامپ همچنین گفت:امید است که ایران توافق بکند. اگر توافق نکنند به گمانم آن هم اشکال ندارد.

او در پاسخ به سوال دیگری درباره احتمال انتخاب استیو ویتکاف نماینده خود در خاورمیانه به عنوان مسئول استراتژی در قبال ایران اعلام کرد که او را مسئول پرونده ایران نخواهد کرد، اما او را «مذاکره کننده‌ای عالی» توصیف کرد.

رئیس جمهور آمریکا تصریح کرد: نه، اما قطعا از او استفاده خواهم کرد. او مذاکره کننده‌ای عالی و انسان بسیار خوب و محبوبی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->