آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت و اخراج صد‌ها مهاجر از آمریکا (۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۵۷۴
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
بازداشت و اخراج صد‌ها مهاجر از آمریکا (۵ بهمن ۱۴۰۳)
سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که صد‌ها مهاجر غیرقانونی در آمریکا بازداشت و صد‌ها تن دیگر نیز اخراج شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، لویت جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دولت ترامپ ۵۳۸ مهاجر غیرقانونی تبهکار از جمله یک مظنون تروریستی، چهار عضو گروه تبهکار «ترن د آراگوا» و چند مهاجر غیرقانونی متهم به جرم جنسی علیه کودکان را بازداشت کرد.

وی افزود: دولت ترامپ همچنین صد‌ها مهاجر غیرقانونی تبهکار را با استفاده از هواپیمای نظامی اخراج کرد. گسترده‌ترین عملیات اخراج دسته‌جمعی در تاریخ در جریان است. وعده داده شده و به وعده‌ها عمل شد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا وعده داده است که بزرگترین برنامه جابجایی مهاجران در تاریخ آمریکا را به اجرا می‌گذارد. وی همچنین برای جلوگیری از ورود مهاجران دستوری اجرایی صادر کرده است.

وزارت امور خارجه آمریکا در پی فرمان ترامپ مبنی بر اعلام وضعیت اضطراری در مرزی جنوبی این کشور با مکزیک، اعلام کرد: ورود مهاجران به آمریکا تا اطلاع ثانوی به دلیل دستور اجرایی رئیس جمهور متوقف شده است.

ترامپ تهدید کرده است در صورتی که شهر‌های این کشور از دستورات مهاجرتی او پیروی نکنند، بودجه دولت مرکزی (فدرال) به شهر‌های به اصطلاح پناهگاه مهاجران را کاهش خواهد داد.

متخصصان می‌گویند که احتمالاً ۱۰ میلیون کارگر غیرقانونی در کشور وجود دارند که ۶ درصد نیروی کار را تشکیل می‌دهند. بیشتر آنها در کارگاه‌های ساختمانی، مزارع و رستوران‌ها کار می‌کنند. کالیفرنیا، فلوریدا، نیویورک و تگزاس پذیرای نیمی از آنها هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->