تهدید شدیداللحن وزارت خارجه آمریکا نسبت به ایران ترامپ با حذف تعرفه‌های اعمال‌شده بر رژیم صهیونیستی موافقت نکرد حملات مکرر جنگنده‌های آمریکا به استان ذمار یمن تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در کردستان + تصاویر فرار ۱۷۰۰ میلیونر صهیونیست طی سال ۲۰۲۴ از سرزمین‌های اشغالی اعمال تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر کالاهای چین حکم دادگاه عالی رژیم صهیونیستی بر خلاف خواسته نتانیاهو: رئیس شاباک موقتاً ابقا شد شهادت چهار یمنی در حمله آمریکا به الحدیده پیش‌بینی «نیوزویک» از مذاکرات آتی میان ایران و آمریکا عراقچی: ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) جنگنده‌های آمریکایی الحدیده یمن را بمباران کردند (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) معاون اول رئیس‌جمهور مشهد را ترک کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) عارف: امسال باید در مسیر برنامه هفتم توسعه گام برداریم عراقچی: ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود اعلام زمان و مکان برگزاری دور دوم مذاکرات روسیه و آمریکا زلنسکی مدعی جنگیدن چینی‌ها در کنار نیرو‌های روسی شد رونمایی از دستاورد‌های جدید هسته‌ای با حضور پزشکیان عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید
سرخط خبرها

کاردار ایران به وزارت خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد (۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۶۸۳
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
کاردار ایران به وزارت خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد (۶ بهمن ۱۴۰۳)
وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از احضار کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو به این وزارت‌خانه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید جعفر آقایی مریان کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو روز شنبه به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

طبق گزارش خبرگزاری آپا، در این دیدار باکو اعتراضاتی را درباره آنچه «کمپین علیه جمهوری آذربایجان و رهبری آذربایجان در سازمان‌های مطبوعاتی ایرانی نزدیک به دولت» خوانده، مطرح کرده است.

طبق این گزارش، کاردار ایران از برخی اظهارات و اقدامات ناخوشایند ابراز تاسف کرد و قول داد موضوع را به مراجع ذیصلاح کشورش برساند.

روز جمعه اما «علی علیزاده» سفیر جمهوری آذربایجان در تهران با «مجتبی دمیرچی‌لو» دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه، در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

با این حال، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شده «سفیر جمهوری آذربایجان در ایران به وزارت امور خارجه احضار و اعتراضی بی‌اساس به او اعلام شد».

طبق گزارش وزارت خارجه ایران، در دیدار علیزاده و دمیرچی‌لو وضعیت جاری روابط دوجانبه و چشم انداز توسعه مناسبات در حوزه‌های مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

مدیرکل اوراسیای وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تحولات مثبت صورت گرفته در روابط فیمابین ۲ کشور، بر لزوم تلاش دو طرف برای اجرایی کردن توافقات و نیز صیانت از روابط فیمابین تاکید کرد.

دمیرچی‌لو با اشاره به اهتمام مسئولان عالی ۲ کشور برای ارتقای روابط مبتنی بر منافع متقابل، تحرکات منفی از جانب برخی محافل یا شخصیت‌ها در جمهوری آذربایجان از جمله اقدام غیر اخلاقی اخیر در رابطه با تعدادی از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در جمهوری آذربایجان را برای روابط دو ملت خسارت‌بار توصیف کرد و ضمن اعلام مراتب اعتراض تهران به این رفتارها، خواستار برخورد با بانیان و عاملان این‌گونه اقدامات منفی شد.

 دستیار وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به حرمت و جایگاه والای روحانیت و علمای دینی نزد مردمان ۲ کشور، بر لزوم هشیاری و برخورد قاطع با هرگونه اسائه ادب و اقدامات تفرقه افکنانه، تاکید کرد.

سفیر جمهوری آذربایجان با اظهار تاسف از برخی اظهارات و اقدامات ناخوشایند، قول داد مراتب را به مقامات کشورش منعکس کند.

در این دیدار، طرفین با ارزیابی مثبت از روند رو به رشد روابط دوجانبه به‌ویژه تبادل هیات‌های عالی‌رتبه و برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی پس از وقفه‌ای سه ساله، در مورد نحوه تقویت هماهنگی‌ها برای تسهیل و تسریع اجرای برنامه‌های در دستور کار روابط دو کشور نیز رایزنی کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->