پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خواص شگفت انگیز میوه «بِه» را بشناسید

  • کد خبر: ۳۱۲۸۶۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
خواص شگفت انگیز میوه «بِه» را بشناسید
«بِه» نه تنها با عطر و طعم دلپذیرش جلب توجه می‌کند، بلکه به دلیل خواص شگفت‌انگیزش برای سلامت بدن، از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جایگاه ویژه‌ای در طب سننی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، میوه «بِه» یکی از میوه‌های مفید در فصول سرد سال است که خواص متعددی برای سلامتی دارد. بر اساس توصیه‌های متخصصان طب سنتی، مصرف «بِه» رسیده و شیرین برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند، مفید است. این میوه به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند و می‌تواند در کاهش علائمی مانند نفخ و ترش کردن مؤثر باشد.

برای افرادی که نمی‌توانند میوه خام مصرف کنند، توصیه می‌شود «بِه» را به صورت بخارپز یا به شکل آب یا رب مصرف کنند. این روش‌ها می‌توانند به هضم بهتر کمک کرده و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری کنند. همچنین، مصرف آب و رب «بِه» برای افراد دیابتی نیز مناسب است، زیرا شیرینی آن از خود میوه گرفته شده و قند افزوده ندارد.

علاوه بر این، «بِه» دارای طبع گرم و خشک است و می‌تواند در فصول سرد به تعادل مزاج کمک کند. مصرف این میوه به صورت‌های مختلف می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری‌های فصلی کمک کند و در نتیجه، گنجاندن «بِه» در رژیم غذایی روزانه، به ویژه در فصول سرد، می‌تواند به بهبود سلامت گوارشی و کلی بدن کمک کند.

خواص درمانی «بِه» چیست؟

تقویت دستگاه گوارش؛ از یکی از خواص «بِه» است که برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید است. این میوه به کاهش علائمی مانند نفخ، اسهال، یبوست و ترش کردن کمک می‌کند. فیبر موجود در «بِه» به هضم بهتر غذا و تنظیم حرکات روده کمک می‌کند.

تسکین معده؛ نیز از دیگر خواص درمانی این دارو است که دم‌کرده یا دمنوش دانه‌های «بِه» (به‌دانه) برای درمان زخم معده و التهابات گوارشی بسیار مفید است. این دانه‌ها لعاب زیادی تولید می‌کنند که پوشش محافظی روی دیواره معده ایجاد می‌کند.

کاهش استرس و آرامش‌بخشی

عطر خوشایند «بِه» به کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کند. علاوه بر آن، دم‌کرده این میوه تأثیر آرامش‌بخشی داشته و می‌تواند کیفیت خواب را بهبود بخشد.

سلامت قلب و کاهش فشار خون

پتاسیم موجود در «بِه» به تنظیم فشار خون کمک کرده و با حمایت از عملکرد قلب و عروق، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

کنترل دیابت

آب یا رب «بِه» به دلیل نداشتن قند افزوده، انتخابی مناسب برای افراد دیابتی است. این میوه با شاخص گلیسمی پایین به تنظیم قند خون کمک می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی

ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های قوی موجود در «بِه» به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی کمک می‌کند.

خواص خوراکی میوه «بِه»

میوه خام: اگرچه بافت «بِه» کمی سفت است، اما به‌صورت خام قابل مصرف است و به صورت آب و رب «بِه»: گزینه‌ای مفید برای بهبود گوارش و پیشگیری از مشکلات معده است، همچنین دم‌کرده برش‌های خشک‌شده یا دانه‌های آن آرامش‌بخش و ضدالتهاب است.

زیبایی و مراقبت از پوست و مو

ویتامین C موجود در «بِه» به کاهش چین‌وچروک و شفافیت پوست کمک می‌کند و مواد مغذی آن موجب تقویت ریشه مو و جلوگیری از ریزش مو می‌شود.

برای افرادی با طبع گرم وخشک نیز توصیه می‌شود تا در فصول سرد برای حفظ تعادل مزاج از این ماده استفاده کنند و در غذا‌های خود نیز مانند خورش به‌آلو و انواع دسر‌ها استفاده کنند چرا که علاوه بر طعم، ارزش غذایی غذا‌ها را افزایش می‌دهد و افراد برای نگهداری از میوه می‌توانند در مکان خنک و خشک، ماندگاری به را بیشتر کنند.

با مصرف این میوه ارزشمند، علاوه بر لذت بردن از طعم خاص آن، از مزایای بی‌شمار سلامتی نیز بهره‌مند شوید و از گنجاندن میوه «بِه» در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی بدن کمک کند. این میوه به دلیل خواص بی‌شمارش در تقویت سیستم گوارش، افزایش ایمنی، کاهش استرس و حتی مراقبت از زیبایی جایگاه ویژه‌ای در سبک زندگی سالم دارد.

طبق تحقیقات و توصیه‌های متخصصان طب سنتی، میوه «بِه» به دلیل طبع گرم و خشک خود، انتخابی مناسب برای فصول سرد سال است. این میوه تأثیرات قابل توجهی در تقویت دستگاه گوارش، کاهش استرس و آرامش‌بخشی دارد. همچنین لعاب دانه‌های «بِه» (به‌دانه) به درمان زخم معده، کاهش التهابات گوارشی و تسکین سرفه کمک می‌کند و آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C موجود در «بِه» نیز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند.

خواص خوراکی

این میوه به روش‌های مختلفی قابل استفاده است. از آن می‌توان دمنوش‌های آرامش‌بخش، مربا، کمپوت، خورش‌های خوش‌طعم، و حتی شربت‌های مقوی تهیه کرد. آب «بِه» و رب آن نیز به دلیل شیرینی طبیعی خود، گزینه‌ای سالم برای مصرف افراد دیابتی هستند.

توصیه برای استفاده

متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که «بِه» به صورت خام، پخته یا به شکل دمنوش در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود. این میوه علاوه بر تأثیرات مثبت بر سلامتی، به دلیل عطر و طعم خاص خود، حس خوبی در فصل پاییز به ارمغان می‌آورد و میوه «بِه» یک اکسیر طبیعی برای سلامت بدن است. از دستگاه گوارش گرفته تا پوست و سیستم ایمنی، این میوه فوایدی بی‌شمار دارد. مصرف منظم آن در فصل‌های سرد سال نه تنها سلامت شما را تضمین می‌کند، بلکه لحظاتی لذت‌بخش و خوش‌طعم به همراه خواهد داشت.

تحقیقات نشان داده است که مصرف «بِه» علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. عطر دلنشین این میوه اثر آرامش‌بخش دارد و دم‌کرده آن به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند. برای خانم‌های باردار نیز مصرف این میوه توصیه می‌شود، زیرا خواص تقویتی آن می‌تواند از سقط جنین جلوگیری کند.

دانه‌های «بِه» نیز در درمان التهاب دستگاه گوارش، سرفه‌های خشک، گرفتگی صدا و تب نقش مؤثری دارند. همچنین این میوه با تقویت قلب، کبد و معده، نقشی حیاتی در سلامت داخلی بدن ایفا می‌کند و به درمان زخم معده نیز کمک می‌کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های بارز «بِه»، خاصیت ضدسرطانی آن است. وجود آنتی‌اکسیدان‌های قوی در این میوه به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک کرده و پتاسیم موجود در آن فشار خون را کاهش می‌دهد. همچنین مصرف این میوه به دلیل داشتن ویتامین C در کاهش خطر بیماری‌های قلبی مؤثر است.

از دیگر خواص آن می‌توان به تأثیر مثبت بر فکر و ذهن، تحریک اشتها، بهبود هضم غذا، نرم‌کردن سینه و جلوگیری از التهاب پلک اشاره کرد. این میوه ادرارآور بوده و برای کاهش کلسترول خون نیز گزینه‌ای مناسب است. با این حال، به دلیل فیبر بالا، مصرف آن برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، توصیه نمی‌شود.

در نهایت، با توجه به تحقیقات اخیر، میوه «بِه» علاوه بر تمامی این فواید، ممکن است دارای خاصیت ضدویروسی نیز باشد. این میوه مقاوم در برابر فساد است و می‌توان آن را برای مدت طولانی در مکان خنک و خشک نگهداری کرد.

میوه «بِه» نه تنها طعمی بی‌نظیر دارد، بلکه مصرف آن به‌عنوان یک داروی طبیعی می‌تواند کیفیت زندگی را به طرز چشمگیری بهبود ببخشد. این میوه را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و از مزایای شگفت‌انگیز آن بهره‌مند شوید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->