مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تهدید طالبان از سوی وزیر امور خارجه دولت ترامپ

  • کد خبر: ۳۱۲۹۱۲
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
تهدید طالبان از سوی وزیر امور خارجه دولت ترامپ
وزیر خارجه دولت جدید دونالد ترامپ، رهبران طالبان را به تعیین «جایزه بسیار بزرگ» برای سر آنها تهدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مارکو روبیو وزیر امور خارجه دولت جدید ایالات متحده در مطلبی با ذکر اینکه از اسارت تعداد بیشتری گروگان آمریکایی از سوی طالبان مطلع شده، تاکید کرد واشنگتن ممکن است یک «جایزه بسیار بزرگ» را برای سر رهبران ارشد این جنبش تعیین کند.

روبیو در پستی در رسانه اجتماعی «ایکس» نوشت: «به تازگی شنیدم که طالبان تعداد گروگان‌های آمریکایی بیشتری نسبت به آنچه قبلا گزارش شده بود را نگهداری می‌کند.»

او ادامه داد: «اگر چنین چیزی درست باشد ما باید فورا یک جایزه بسیار بزرگ برای سر رهبران ارشد آنها،‌ حتی شاید بزرگتر از جایزه‌ای که قبلا برای بن لادن [رهبر سابق القاعده] گذاشتیم، تعیین کنیم.»

به نوشته «رویترز»، روبیو در این مطلب جزئیات بیشتری از اینکه تعداد این گروگان‌های آمریکایی چقدر است و کدام یک از رهبران طالبان ممکن است توسط ایالات متحده هدف گرفته شوند، مشخص نکرد.

چند روز پیش مقام‌های طالبان در کابل اعلام کردند ایالات متحده یک زندانی افغان محکوم شده در دادگاه آمریکا به جرم قاچاق مواد مخدر و افراطگری را در ازای آزادی ۲ شهروند آمریکایی محبوس در افغانستان، آزاد کرده است.

مقام‌های افغان روز سه‌شنبه گذشته گفتند این مرد با نام «خان محمد» بعد از آزادی از زندان با پروازی وارد کابل شده است. یک سخنگوی دولت طالبان در افغانستان تایید کرد که ۲ آمریکایی نیز به ازای آن آزاد شدند.

رسانه‌های آمریکایی این ۲ آمریکایی را با نام‌های «رایان کوربت» که به گفته خانواده‌اش از سال ۲۰۲۲ در زندان‌های طالبان محبوس بوده و همچنین «ویلیام مک‌کنتی» معرفی کردند.

طالبان در سال ۲۰۲۱، افغانستان را در پی خروج نظامیان آمریکایی از این کشور بعد از گذشت ۲۰ سال از جنگ افغانستان، مجددا در کنترل گرفت.

روز پنجشنبه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری هم اعلام کرد درخواست حکم بازداشت برای ۲ تن از رهبران اصلی طالبان در افغانستان از جمله «هبت‌الله آخندزاده» رهبر این گروه را به اتهام اذیت و آزار زنان و دختران صادر کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->