رژیم صهیونیستی متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم
سرخط خبرها

درخواست جولانی از روسیه: اسد را به ما تحویل بدهید

  • کد خبر: ۳۱۳۵۲۴
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
درخواست جولانی از روسیه: اسد را به ما تحویل بدهید
یک منبع سوری مطلع از مذاکرات با مسکو به «رویترز» گفت احمد الشرع در جریان گفت‌و‌گو با بوگدانوف، از روسیه درخواست کرده است که اسد و دستیاران نزدیک او را تحویل دهد.

به گزاش شهرآرانیوز، روز سه‌شنبه، نهم بهمن‌ماه (۲۸ ژانویه) یک هیات بلندپایه رسمی از روسیه به ریاست «میخائیل بوگدانوف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه در امور کشور‌های آفریقایی و غرب آسیا برای اولین بار پس از تغییر قدرت در جمهوری عربی سوریه به دمشق سفر کرد.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای درباره این سفر خاطر نشان کرد: این هیات مورد استقبال «احمد الشرع» رئیس دولت موقت سوریه قرار گرفت و ۲ طرف گفت‌وگوی مفصلی با یکدیگر داشتند که در جریان آن، اعضای دولت موقت سوریه، از جمله «اسعد الشیبانی» وزیر امور خارجه و «ماهر الشرع» وزیر بهداشت نیز حضور داشتند.

در ادامه این بیانیه آمده است: آنها در جریان گفت‌و‌گو‌های صریح خود درباره طیف وسیعی از موضوعات در روابط روسیه و سوریه در شرایط کنونی رایزنی و بر تمایل به ادامه ایجاد همکاری‌های چندجانبه و دوجانبه بر اساس اصول دوستی سنتی و احترام متقابل بین مسکو و دمشق تاکید کردند.

وزارت امور خارجه روسیه افزود: در این میان، طرف روس ادامه حمایت خود از وحدت، تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه و همچنین آمادگی خود را برای ارائه کمک‌های لازم به مردم سوریه در احیای این کشور پس از بحران اعلام کرد.

این بیانیه می‌افزاید: طرف همچنین در جریان تبادل نظر در مورد تحولات سوریه و وضعیت در حال تغییر در این کشور و پیرامون آن، بر اهمیت حل مشکلات داخلی سوری‌ها از طریق ایجاد یک روند سیاسی پایدار در چارچوب گفت‌وگوی فراگیر با مشارکت تمامی طیف‌های سیاسی و قومی سوریه تاکید کردند.

بر اساس بیانیه دستگاه دیپلماسی روسیه، در این سفر توافق شد که تماس‌های دوجانبه با هدف دستیابی به توافقات مربوطه در چارچوب تقویت بیشتر روابط چندجانبه و تفاهمات متقابل مسکو و دمشق، ازجمله ابعاد سیاست خارجی کماکان ادامه یابد.

همچنین بنابر گزارش خبرگزاری تاس، بوگدانوف در سفر خود به دمشق تاکید کرد که روسیه آماده کمک به سوریه و حمایت از ایجاد ثبات در اوضاع و دستیابی به راه حل‌های مناسب برای رفع مشکلات مختلف در این کشور است.

او افزود: روسیه سختی اوضاع در کشور سوریه را درک می‌کند و خود مقامات سوریه می‌گویند که موقتی است.» وی خاطرنشان کرد که «وضعیت تأسیسات روسیه در طرطوس و حمیمیم» تغییری نکرده است.

در مقابل دولت موقت سوریه تاکید کرد که مسکو برای احیای روابط باید به اشتباهات گذشته رسیدگی کند، به خواست مردم سوریه احترام بگذارد و منافع آنها را تامین کند.

کرملین: روسیه با مقامات جدید سوریه گفت‌و‌گو می‌کند

از سوی دیگر کرملین امروز چهارشنبه اعلام کرد که روسیه در حال کار برای ایجاد گفت‌و‌گو با دولت جدید در سوریه است. این در شرایطی است که مسکو به دنبال تامین امنیت آینده پایگاه‌های نظامی خود در آنجاست.

به طور جداگانه، یک منبع سوری مطلع از مذاکرات با مسکو به «رویترز» گفت احمد الشرع در جریان گفت‌و‌گو با بوگدانوف، از روسیه درخواست کرده است که اسد و دستیاران نزدیک او را تحویل دهد. طبق گزارش‌ها، اسد و اعضای خانواده‌اش بعد از سرنگونی حکومت سوریه به مسکو رفتند.

با این حال، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین از اظهار نظر در مورد اینکه آیا این درخواست مطرح شده است یا خیر، خودداری کرد.

همچنین خبرگزاری سوری «سانا» گزارش داد که دولت موقت سوریه «برای بازگرداندن اعتماد» از روسیه درخواست غرامت کرده است. پسکوف در این رابطه هم اظهارنظر نکرد و بر اهمیت روابط مستمر مسکو با دمشق تاکید کرد.

پسکوف گفت: «ما باید گفت‌وگوی مداوم با مقامات سوریه داشته باشیم و روسیه به این کار ادامه خواهد داد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->