زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد
سرخط خبرها

سرلشکر سلامی: اگر ضعیف بمانیم محو می‌شویم، باید برای ماندن قدرتمند بود

  • کد خبر: ۳۱۳۵۴۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱
سرلشکر سلامی: اگر ضعیف بمانیم محو می‌شویم، باید برای ماندن قدرتمند بود
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هوش مصنوعی یکی از دانش های نوپدید بشری است که تلاش می کند در انحصار قدرت های خاصی قرار بگیرد. این انحصار نابرابری قدرت را در جهان ایجاد می‌کند. در جهان امروز ضعفا در جغرافیای سیاسی جهان جایی ندارند. درجه آزادی ملت ها نیز بر اساس قدرت آنان شکل می‌گیرد. اگر ضعیف بمانیم محو می شویم. باید برای ماندن قدرتمند بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر سلامی طی سخنانی در همایش بین المللی «هوش مصنوعی و تمدن آینده» اظهار کرد: در هر مقطعی از تاریخ به خصوص در تاریخ معاصر و دهه های اخیر یک موضوع صحنه اصلی رقابت قدرت ها در جهان است. از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ یک فناوری جدید که نشات گرفته از فرمول نسبیت انیشتین بود، تحت فناوری هسته‌ای یک رقابت بسیار ویرانگر و مخرب در موضوع سلاح های هسته ای و نتیجه دردناک این پدیده نوظهور بوجود آمد.

وی ادامه داد: سپس رقابت در فضا و فناوری های فضایی موضوع موازنه قدرت در جهان بود که به سمت جنگ ستارگان پیش می‌رفت تا سکوهایی برای نابودی بخشی از جهان ایجاد شود؛ البته هنوز این موضوعات دنبال می‌شود. این فناوری ها می تواند برای نجات انسان از فقر موثر باشد و هم می‌تواند برای انهدام و محو آرزوهای بزرگ انسان بکار گرفته شوند.

سرلشکر سلامی گفت: فناوری ها هم می‌تواند به سلامت انسان کمک کند و هم می‌تواند ویروس های گسترده در جهان منتشر کند. مانند ویروس کرونا که مشخص نیست این ویروس ساخته دست بشر بوده یا خیر. فناوری‌های مربوط به اطلاعات و ارتباطات می‌تواند برای انتقال آگاهی از نقطه ای به نقطه دیگر و افزایش سطح اطلاعات و یکسان سازی آن کمک کند. این فناوری می تواند از سوی دیگر خلاقیت بشر را محو کند. تلاش می کنیم از جنبه های مثبت این پیشرفت ها کمک بگیریم.

فرمانده سپاه با بیان اینکه جهان تا به موازنه قدرت نرسد به عدالت نمی رسد، خاطرنشان کرد: امروز متاسفانه قانونی که در جهان و در کشورهایی مانند آمریکا حاکم است، قانون جنگل است.

وی بیان کرد: گاهی بیش از حد در مورد پیامدهای منفی یک فناوری با ما صحبت می شود. هوش مصنوعی یکی از این دانش های نو پدید بشری است که تلاش می کند در انحصار قدرت های خاصی قرار بگیرد. این انحصار نابرابری قدرت را در جهان ایجاد می‌کند. در جهان امروز ضعفا در جغرافیای سیاسی جهان جایی ندارند. درجه آزادی ملت ها نیز بر اساس قدرت آنان شکل می‌گیرد. اگر ضعیف بمانیم محو می شویم. باید برای ماندن قدرتمند بود. استقلال و آزادی دو مفهوم ارزشمند و آرمانی برای تمام جوامع بشری هستند. همه به این مفاهیم احترام می گذارند. اعتبار و منزلت ملت ها به سطح قدرتی است که از خود نشان می‌دهند.

سرلشکر سلامی اصافه کرد: تعالی معنوی و رشد مادی و جسمانی یک جامعه‌ باهم جواب می دهد. همانطور که انسان با ترکیب روح و جسم معنا پیدا می‌کند. اگر می‌خواهیم در معنویت و اخلاق به نقاط مرتفعی برسیم باید در پیشرفت های علمی و فنی به درجات بالایی برسیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->