فرعباسی ۲۷۰ دقیقه، صفر گل خورده ساپینتو: از این برد خیلی راضی‌ام سید جلال در آستانه بازگشت دوباره به پرسپولیس؟ پایان انتظار ۵۲۱ روزه | استقلال صدرنشین موقت لیگ قرارداد سرمربی جدید پرسپولیس ماهیانه ۲۳ میلیارد تومان بسته شد! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در لالیگا(۴ آبان ۱۴۰۴)| انتقام از یامال! نتیجه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| برای قهرمانی اسب زین شد ویدئو| خلاصه بازی استقلال و فجرشهیدسپاسی در لیگ برتر(۴ آبان ۱۴۰۴) اسماعیل حلالی: هیچ نتیجه‌ای جز قهرمانی نمی‌تواند اوسمار را در پرسپولیس موفق جلوه دهد پخش زنده بازی رئال مادرید و بارسلونا (۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ مورد غضب ساپینتو اوسمار ویرا، چهارشنبه در تهران مهدی واعظی در استقلال پست گرفت پخش زنده بازی فجرسپاسی و استقلال (۴ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین صیاد بی صید | آرزو‌های بزرگ اللهیار محقق نشد افتتاح ورزشگاه آزادی در نوروز ۱۴۰۵ | تلاش شبانه‌روزی ادامه دارد تراکتور - پرسپولیس در استادیوم شهید سلیمانی اعتصاب استقلالی‌های خوزستان عالیشاه، غایب بزرگ پرسپولیس مقابل تراکتور مخالفت مالک منچستریونایتد با جذب لواندوفسکی
سرخط خبرها

مالیات سنگین در انتظار جرارد

  • کد خبر: ۳۱۳۷۲۳
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
مالیات سنگین در انتظار جرارد
استیون جرارد پس از جدایی از باشگاه الاتفاق عربستان با چالش جدیدی برای برگشتن به بریتانیا مواجه شده و در صورتی که بخواهد به کشورش برود باید ۱۰ میلیون پوند مالیات پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «استیون جرارد»، اسطوره تیم فوتبال «لیورپول»، پس از جدایی از باشگاه الاتفاق عربستان ممکن است با یک مالیات سنگین ۱۰ میلیون پوندی در بریتانیا مواجه شود.

جرارد که تابستان گذشته هدایت الاتفاق را بر عهده گرفته بود، اخیراً به‌صورت توافقی از این تیم جدا شد. گزارش‌ها حاکی از آن است که او به دلایل شخصی درخواست خروج داده و دستیارش، مایکل بیل نیز همراه او تیم را ترک خواهد کرد.

اما این تصمیم می‌تواند تبعات مالی سنگینی برای جرارد داشته باشد. قوانین مالیاتی بریتانیا ایجاب می‌کند که افرادی که در خارج از کشور کار می‌کنند، برای اجتناب از پرداخت مالیات ۴۵ درصدی، حداقل یک سال کامل مالیاتی را خارج از کشور سپری کنند.

سال مالیاتی در بریتانیا از آوریل آغاز و تا آوریل سال بعد ادامه دارد. جرارد در جولای ۲۰۲۳ هدایت الاتفاق را بر عهده گرفت، اما حالا که سه ماه به پایان سال مالیاتی ۲۰۲۳/۲۴ باقی مانده از این تیم جدا شده است.

بر اساس گزارش‌ها، دستمزد سالانه او در الاتفاق ۱۵ میلیون پوند بوده و در مجموع حدود ۲۱.۹ میلیون پوند از این تیم دریافت کرده است. در صورت بازگشت فوری به بریتانیا، او باید ۴۵ درصد از این مبلغ را به‌عنوان مالیات پرداخت کند که معادل ۱۰ میلیون پوند خواهد بود.

از نظر ورزشی نیز دوران حضور جرارد در الاتفاق چندان موفق نبود. تیم او فصل گذشته تنها ۱۲ پیروزی از ۳۴ بازی به دست آورد و در رتبه ششم جدول ایستاد، در حالی که الهلال، قهرمان لیگ، دو برابر امتیازات الاتفاق را کسب کرده بود. این فصل، اما شرایط بدتر شد و الاتفاق تحت هدایت جرارد به رتبه دوازدهم سقوط کرد، تنها پنج امتیاز بالاتر از منطقه سقوط، با تفاضل گل منفی و تنها پنج برد از ۱۷ بازی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->