وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست قاهره با طرح ترامپ درباره غزه مخالفت کرد

  • کد خبر: ۳۱۴۰۷۳
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸
نشست قاهره با طرح ترامپ درباره غزه مخالفت کرد
نشست وزیران خارجه چند کشور عربی در قاهره بر مخالفت با کوچ فلسطینیان از نوار غزه تاکید کرد، طرحی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای اجرای آن فشار وارد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه مصر از برگزاری نشست قاهره با حضور وزیران خارجه مصر، قطر، عربستان، امارات و اردن و نماینده تشکیلات خودگردان و دبیرکل اتحادیه عرب درباره غزه خبر داد.

در بیانیه مشترک این نشست از تلاش‌های مصر و قطردر دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه تقدیر شده است.

این بیانیه آورده است که به همکاری با دولت ترامپ برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر در خاورمیانه بر اساس راه حل دو دولت چشم دوخته‌ایم.

در این بیانیه آمده است از تلاش‌های مصر، قطر و آمریکا برای تضمین اجرای کامل توافق آتش بس در تمام مراحل آن تا رسیدن به آتش بس کامل حمایت می‌کنیم.

این بیانیه آورده است بر اهمیت پایدار بودن آتش بس در غزه به گونه‌ای که رسیدن کمک‌های بشردوستانه به تمام مناطق نوار غزه را تضمین کند، تاکید می‌کنیم.

این بیانیه افزود بر نقش محوری آنروا (آژانس کاریابی و امدادرسانی به آوارگان فلسطینی وابسته به سازمان ملل) که غیر قابل جایگزین است و نمی‌توان از آن بی نیاز شد، تاکید می‌کنیم.

نشست قاهره همچنین بر اهمیت تشریک مساعی جامعه بین المللی برای برنامه ریزی و انجام عملیات فراگیر برای بازسازی نوار غزه در اسرع وقت به شکیل که باقی ماندن فلسطینیان در سرزمینشان را تضمین کند، تاکید کرده است.

منبع: تسنيم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->