دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر بیانیه پایانی نشست دوحه صادر شد |محکومیت شدید تجاوز اسرائیل به قطر و حمایت از تلاش‌های صلح (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو حمله به قطر را به ترامپ اطلاع داده بود عراقچی: کشورهای اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند + فیلم هیأت ونزوئلا با رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرد اسپانیا قرارداد‌های تسلیحاتی اسرائیل را لغو کرد اعتراف نتانیاهو به انزوای جهانی اسرائیل شبکه اینترنشنال هک شد + فیلم و عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) حزب‌الله: سلاح‌های مقاومت، خط قرمز است امارات مخالف اقدام مشترک کشورهای اسلامی علیه اسرائیل است بیانیه جدید شورای همکاری خلیج فارس: شورای امنیت اقدامات قاطعی برای توقف تجاوزات اسرائیل اتخاذ کند گروسی و وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کردند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه آمریکا به قطر سفر می‌کند (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند + فیلم (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاکستان: عضویت اسرائیل از سازمان ملل باید لغو شود ۳۲۵ مقام پیشین اروپایی: سازمان ملل، اسرائیل را تحریم کند ماکرون: ناتو عامل اصلی جنگ اوکراین است دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان در دوحه + فیلم وعکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود

  • کد خبر: ۳۱۴۲۷۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود
معاون اول رئیس‌جمهور در «آیین تجلیل از حامیان حافظان میهن» که به مناسبت روز پاسدار برگزار شد، گفت: برای اینکه مسیر را به درستی پیش ببریم، توقع این است که اصلاح از مرکز حکومت شروع بشود و مرکز حکومت، «کارآمدی، کارآیی، همسویی با نظام و ارزش‌های اسلامی» را نشان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف در آیین تجلیل از محافظان نهاد ریاست جمهوری که به مناسبت میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار برگزار شد، با تقدیر از خدمات محافظان و خانواده‌های آنها گفت: از همسران‌ پاسداران و محافظان ریاست جمهوری که با وجود تمام مشکلات، شرایطی را فراهم می‌کنند که‌ همکاران ما در آرامش به کار خود بپردازند، تقدیر و تشکر کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور در این مراسم افزود: ‌‌حقیقتا رفتار، کردار و عملکرد پاسداران و محافظان دولت، الگویی برای تمامی همکاران است‌ و ا‌ن‌شاالله که خداوند، اجر زحمات خالصانه آنان به اسلام و‌ کشور را عطا کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این آیین با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی و اخلاقی به رهبری مرجعی گرانقدر است و امروز خدا را شاکریم که در طول بیش از چهار دهه گذشته با وجود آن که با موانع و مشکلات سنگینی روبرو بوده‌ایم اما ‌بر توطئه‌ها و مشکلات فائق آمدیم، ما از جنگ تحمیلی‌ با پیروزی بیرون آمدیم که‌ در اصل، رودرویی با همه جهان استکبار بود و بعد از آن هم، ‌دشمن‌ هر روز با شیوه‌ها و فناوری‌های جدید به مقابله با انقلاب اسلامی آمد، اما به خاطر حضور مردم و حضور محافظان ارزشمندی که دغدغه‌شان ارزش‌ها‌، ‌اسلام، انقلاب اسلامی و کشور بود با عنایات خدوند از همه این میدان‌ها، پیروز بیرون آمدیم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: ‌مزیت انحصاری انقلاب ما، مدیریت موفق «بحران» است و هر گاه که با بحران روبرو شده‌ایم، با انسجام داخلی و همراهی بیشتر مردم، به موفقیت رسیده‌ایم.

عارف افزود:‌ برای اینکه مسیر را به درستی پیش ببریم، توقع این است که اصلاح از مرکز حکومت شروع بشود و مرکز حکومت، «کارآمدی، کارآیی، همسویی با نظام و ارزش‌های اسلامی» را نشان دهد، البته که این کار،‌ کاری دشوار‌ است اما همکاران عزیزم در نهاد ریاست جمهوی به خوبی از عهده آن برآمده‌اند و صمیمانه از زحمات آنها تشکر می‌کنم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: معتقدم که همه ما، حلقه‌های یک زنجیره هستیم و هرکدام خوب کار نکند زنجیر پاره می‌شود، در این زنجیره هر کسی با توجه به توانایی، ظرفیت و شناخت یک بخش کار را انجام می‌دهد و اگر یکی از این بخش‌ها را جدا کنید به هیچ وجه کارآمدی نخواهد داشت.

وی در ادامه گفت‌:‌ تمامی‌ شما همکاران گرانقدر، مسئولیت سنگینی به دوش دارید، اما از آن مهمتر، مسئولیت سنگینی‌ است که خانواده‌های شما به دوش داشته‌ و به‌ درستی آن را انجام می‌دهند، چهره‌های آرام و بشاش محافظان، ‌علی‌رغم وجود مشکلات و مسائلی که همه انسان‌ها ممکن است با آن روبرو شوند‌، نشان از مساعدت و‌ همکاری خوب خانواده‌ها دارد و ‌از همه شما خانوده‌های محترم تشکر می‌کنم و ‌روز پاسدار را که سالروز خجسته امام بزرگوار شیعیان است را تبریک می‌گویم و این افتخار بزرگی است که نصیب پاسداران شده است که چنین روزی به نام آنها نامگذاری شده است.

وی گفت: محافظان عزیز نهاد ریاست جمهوری، وظیفه‌ای بزرگ بر عهده دارند، آنها جانشان را برای اسلام، انقلاب اسلامی و کشور به میدان آورده‌اند.

در انتهای مراسم، از محافظان میهن با حضور معاون اول رئیس‌جمهور قدردانی شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->