ویدئو| قیمت جدید بلیت سینماها اعلام شد اولین تصویر از «بُت» حمید نعمت‌الله منتشر شد مدیر دوبلاژ تلویزیون: از هنرمندان پیشکسوت حمایت شود سعید آقاخانی با یک سریال معمایی به نمایش خانگی می‌آید معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: هنر مقوله‌ای سیاست‌پذیر نیست یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر
سرخط خبرها

برنامه اکران روز اول جشنواره فیلم فجر در مشهد + جدول زمان‌بندی (۱۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۴۴۶۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
برنامه اکران روز اول جشنواره فیلم فجر در مشهد + جدول زمان‌بندی (۱۵ بهمن ۱۴۰۳)
برنامه اکران فیلم‌های روز اول جشنواره فجر در مشهد را اینجا ببینید.

به گزارش شهرآرانیوز، بیست‌ودومین جشنواره فیلم فجر در مشهد از امروز، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳، رسماً کار خود را آغاز کرد. امسال سه سینمای هویزه، آفریقا و سیمرغ میزبان علاقه‌مندان به سینما خواهند بود و آثار منتخب این دوره را روی پرده خواهند برد.

برنامه اکران روز اول جشنواره فیلم فجر در مشهد + جزئیات (۱۵ بهمن ۱۴۰۳)

برنامه اکران در سینما آفریقا 

سینما آفریقا، که امسال به‌عنوان سینمای ویژه اصحاب رسانه در جشنواره فیلم فجر مشهد انتخاب شده، امروز در دو سانس فیلم‌هایی از بخش مسابقه را به نمایش می‌گذارد:

سانس اول (۱۶:۰۰) | «پسر دلفینی ۲»

دومین قسمت از انیمیشن پسر دلفینی، به کارگردانی محمد خیراندیش و تهیه‌کنندگی محمدامین همدانی، بار دیگر داستان پسری را روایت می‌کند که در دریا و میان دلفین‌ها بزرگ شده است. این انیمیشن، دنباله‌ای بر قسمت اول آن است که در زمان اکران مورد توجه قرار گرفت.

سانس دوم (۱۸:۳۰) | «چشم بادومی»

اولین تجربه کارگردانی ابراهیم امینی، فیلمی درام-اجتماعی است که با حضور ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری و ستایش دهقان ساخته شده است. امینی که پیش‌تر در مقام فیلمنامه‌نویس در آثار محمدحسین مهدویان حضور داشته، این بار داستان خود را مقابل دوربین برده است.

برنامه اکران در سینما سیمرغ

سینما سیمرغ نیز امروز در دو سانس، میزبان فیلم‌هایی از این دوره جشنواره خواهد بود:

سانس اول (۱۷:۰۰) | «آبستن»

فیلمی به کارگردانی مصطفی و محمد برادر‌های محسن تنابنده که نخستین تجربه کارگردانی مشترک آنها محسوب می‌شود. این اثر با حضور عباس غزالی، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادی، رها خدایاری، مجتبی شفیعی، تیما تقی‌زاده، عماد درویش و ملیسا چوپانی ساخته شده و روایتی تازه را به سینمای ایران ارائه می‌دهد.

سانس دوم (۱۹:۳۰) | «شمال از جنوب غربی»

جدیدترین ساخته حمید زرگرنژاد که پیش‌تر با آثار دفاع مقدسی خود شناخته می‌شد. در این فیلم، مصطفی زمانی، امیر آقایی، بهناز جعفری، هومن حاجی‌عبداللهی و علی دهکردی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

برنامه اکران در سینما هویزه

سینما هویزه، یکی از پرمخاطب‌ترین سالن‌های جشنواره در مشهد، دو فیلم را در دو سانس خود نمایش خواهد داد:

سانس اول ( ۱۶:۳۰) | «دست تنها»

 فیلمی به کارگردانی امیرحسین ثقفی که با سبک خاص و منحصر‌به‌فرد خود، مخاطبان خاصی را هدف قرار داده است. مجید مظفری، نرگس محمدی، شکیب شجره، بهرام ابراهیمی و محمود نظرعلیان از جمله بازیگرانی هستند که در این اثر حضور دارند.

سانس دوم ( ۱۹:۰۰) | «شوهر ستاره»

سومین ساخته ابراهیم ایرج‌زاد که در بخش مسابقه جشنواره حضور دارد. این فیلم که توسط علی اوجی تهیه شده، در ژانر اجتماعی و خانوادگی ساخته شده و بازیگرانی، چون حامد بهداد، فریبا نادری، نازنین احمدی، سوسن پرور، نادر سلیمانی، هومن حاجی‌عبداللهی، لاله اسکندری و فریده سپاه‌منصور در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.سومین ساخته ابراهیم ایرج‌زاد که در بخش مسابقه جشنواره حضور دارد. این فیلم که توسط علی اوجی تهیه شده، در ژانر اجتماعی و خانوادگی ساخته شده و بازیگرانی، چون حامد بهداد، فریبا نادری، نازنین احمدی، سوسن پرور، نادر سلیمانی، هومن حاجی‌عبداللهی، لاله اسکندری و فریده سپاه‌منصور در آن نقش‌آفرینی کرده‌اند.

علاقمندان می‌توانند برای تهیه بلیت به  آی‌تیک، ایران‌تیک، سینماتیکت و گیشه هفت مراجعه کنند.

با آغاز جشنواره فیلم فجر در مشهد، سه سینمای هویزه، آفریقا و سیمرغ تا روز‌های آینده، میزبان فیلم‌های منتخب و سینمادوستان خواهند بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->