رسانه اسرائیلی: حماس ما را در جنگ سیاسی شکست داده است | واقعیت را بپذیریم، در جهان منفورترین شدیم تمایل ترامپ برای دستیابی به آتش بس جامع غزه عارف: دشمن به هیچ عهدی وفادار نیست وزیر دفاع: ایران و پاکستان پشتیبان یکدیگرند اسرائیل به ویدئوی قسام از اسیر صهیونیستی واکنش نشان داد عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟ عراقچی: تا اصرار بر غنی‌سازی صفر باشد، توافقی در کار نخواهد بود وضعیت قرمز در بیمارستان‌‌های غزه | کادر درمان از گرسنگی شدید رنج می‌برند روسیه از قایق انتحاری بدون سرنشین رونمایی کرد حماس به ادعای ویتکاف درمورد خلع سلاح مقاومت واکنش نشان داد پزشکیان وارد اسلام آباد شد ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت
سرخط خبرها

توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۷۰
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۲
توصیه نتانیاهو به ترامپ: برخورد با برنامه هسته‌ای ایران بر اسرا اولویت دارد
یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو به ترامپ پیشنهاد خواهد کرد پرونده‌های ایران و عربستان را بر پرونده اسرای اسرائیلی ترجیح دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی که شامگاه دوشنبه منتشر شد، اعلام کرد، نتانیاهو قصد دارد به رئیس جمهور ترامپ پیشنهاد بدهد، برای مسئله سازش با عربستان و برخورد برنامه هسته‌ای ایران پیش قدم شده و این مسائل را مقدم‌تر از ورود به مرحله دوم مبادله اسرا بشمارد.

منابع اسرائیلی مطلع از روند رایزنی‌های در حال انجام با کاخ سفید ر این رابطه به این رسانه خبر دادند، نتانیاهو در دیدار خود با ترامپ از وی خواهد خواست تا پیش از هر چیز اقدامات خصمانه و تهاجمی علیه ایران را در دستور کار خود قرار داد و در وحله بعدی در رابطه با توافق سازش با عربستان وارد عمل شود و مسئله گروگان‌های اسرائیل و تکمیل مرحله دوم از توافق مبادله اسرا را در رده اهمیت سوم قرار بدهد.

به گفته این رسانه که گزارش را در خبر اصلی شامگاهی خود منتشر کرد، پیشنهاد نتانیاهو به این معنی است که مرحله دوم از مبادله اسرا برای چند ماه به تعویق خواهد افتاد و جان گروگان‌ها موجود در غزه به خطر خواهد افتاد.

منابع آگاه همچنین خبر دادند نتانیاهو تلاش‌های زیادی برای قانع کردن رئیس جمهور آمریکا به پذیرش این ایده انجام می‌دهد.

به اعتقاد کارشناسان این تلاش برای تعویق بی ارتباط با اخراج برخی از اعضای تیم مذاکره کننده نیست در حالی که شایعاتی در رابطه با کنار گذاشتن رؤسای موساد و شاباک از مدیریت مذاکرات و قرار دادن رون دیرمر به جای آنها منتشر شده است.

از سوی دیگر یک پایگاه خبری عبری زبان وای نت فاش کرد، ترامپ قرار است پیش از ملاقات با نتانیاهو فیلم اسرائیلی ۷ اکتبر را مشاهده کند.

به نوشته این رسانه وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به پیشنهاد فرستاده ویژه‌اش به خاورمیانه، فیلمی را که اسرائیلی‌های برای ۷ اکتبر تولید کرده‌اند را مشاهده خواهد کرد.

استیو ویتکوف فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه به ترامپ پیشنهاد کرده است تا فیلم وحشتی که اسرائیل در رابطه با ۷ اکتبر تولید کرده است را در ساعات قبل از دیدارش با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مشاهده کند.

منابع اگاه به این رسانه عبری زبان خبر دادند، این ویدیو را سخنگوی ارتش اسرائیل در اختیار ویتکوف قرار داده است و ویتکوف بعد از مشاهده آن از سفارت اسرائیل در واشنگتن خواسته است تا نسخه‌ای کوتاه تری از این فیلم تهیه شود تا رئیس جمهور ترامپ آن را مشاهده کند.

به گفته منابع آگاه مدت این فیلم برای مشاهده ترامپ از ۴۷ دقیقه به ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است.

براساس پروتکل‌های موجود، این فیلم صرفا با حضور نماینده‌ای از ارتش اسرائیل پخش می‌شود، اما بنا به مقتضیات قرار است دستیاران ترامپ این فیلم برایش به نمایش بگذارند، نسخه‌ای از فیلم تهیه شده برای ترامپ در اختیار بنیامین نتانیاهو هم قرار داده شده است تا او نیز پیش از دیدارش با ترامپ آن را مشاهده کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->