آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود ناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران به بندر شارجه امارات

  • کد خبر: ۳۱۴۶۵۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
ورود ناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران به بندر شارجه امارات
ناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه روند روبه‌رشد همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و امارات، وارد بندر خالد شارجه شد و در این بندر پهلو گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ادامه روند روبه رشد روابط دوجانبه و در جهت تقویت مناسبات میان جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی در عرصه همکاری‌های دفاعی و نظامی، ناوگروه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متشکل از ۴ شناور، با استقبال یگان‌های شناور اماراتی، «رضا عامری» سفیر ایران، فرمانده پایگاه دریایی «جبل‌علی» و جمعی از افسران اماراتی، وارد بندر خالد شارجه شد.

مراسم رسمی استقبال از این ناوگروه هم با حضور معاون دستیار وزیر دفاع امارات متحده عربی، برخی مقامات نظامی اماراتی و تعدادی از دیپلمات‌ها و وابستگان نظامی مقیم امارات متحده عربی، بر روی عرشه شناور شهید «رئیسعلی دلواری» برگزار شد.

حضور این ناوگروه در سواحل امارات متحده عربی برای اولین بار، نشانه‌ای از روند پیشرفت روابط دوجانبه، اراده جدی دو کشور در مسیر تحکیم همکاری در تمام زمینه‌ها و در راستای راهبرد منطقه ای جمهوری اسلامی ایران در تقویت مناسبات با همسایگان است.

پیش از این و در همین ارتباط دریادار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه روز گذشته در حاشیه چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سپاه در جمع خبرنگاران گفت: ۴ فروند کشتی نیروی دریایی سپاه و ارتش برای دیدار با نیروی دریایی امارات راهی این کشور می‌شوند. این دیدار برای اولین بار رخ می‌دهد و ما بارها گفته‌ایم که کشورهای منطقه می‌توانند امنیت منطقه را تامین کنند و نیازی به حضور بیگانگان نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->