رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۷۱۰۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲
فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: وعده صادق ۳ به موقعش انجام خواهد شد. ما ۴۶ سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم «بهر آزادی قدس از کربلای ۵ باید گذشت» عصر امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، ابراهیم محمد الدیلمی سفیر یمن، عبدالله صفی الدین نماینده حزب الله در ایران، خالد القدومی نماینده حماس در ایران، ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران و سید عباس موسوییر نماینده جنبش نجباء در ایران برگزار شد.

جنگ خبیثان عالم با ایران حتی یک روز هم متوقف نشده است

سردار فدوی در این مراسم با اشاره به گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: سحر ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ در کردستان مهاباد حمله مسلحانه به پادگان حمله شد و از آن موقع تا همین الان این جنگ برقرار است و حتی یک روز خبیثان عالم جنگشان را با ما تمام نکردند. شاید شکل اقدام آنها عوض شده باشد، اما یک روز نشده که نباشد. آن طرف و رو به روی ما کیست؟ شیطان بزرگ امریکا و کسانی که همراه او با ما جنگیدند.

۸۷ کشور رسماً علیه ما جنگیده‌اند، اما پیروز میدان شدیم

وی با اشاره به اینکه ۸۷ کشور بعد از جنگ تحمیلی به ما گفتند رسما با شما جنگیده‌ایم، گفت:، اما سوریه و حافظ اسد با بقیه دنیا برای جنگیدن با ما همراه نشد و به ما کمک هم کرد. حزب سوریه و عراق هیچ فرقی باهم نداشتند، اما یکی علیه ما جنگید، یکی دیگر نه.

سردار فدوی ادامه داد: در شرایطی که فرانسوی‌ها به عراق هواپیما اجاره داده بودند و ما سیم خاردار از خارج می‌خریدیم، چون خودمان نداشتیم، چطور شد نتوانستند با این شرایط به ما غلیه کنند؟ آیا توانمندی مادی و دنیایی ما از آنها بهتر و بیشتر بود؟ خیر، همین الان هم توانمندی مادی آنها از ما بهتر است. اما وعده خدا حق است و در آن تخلفی نیست. در همه وعده‌های خدا شرط وجود دارد که بندگان خدا باید آن را انجام دهند، تا نتایج به بهترین شکل صورت پذیرد.

جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما در موضع اقتصاد و معیشت مشکل داریم تصریح کرد: چرا، چون به روالی که باید عمل می‌کردیم عمل نکردیم. باید پای کار باشیم. هرکجا ما پای هرکاری رفتیم خدا ما را موفق کرده است و اگر در کاری موفق نشدیم یعنی پای کار نرفتیم و به تکالیفمان عمل نکردیم.

وی با اشاره به برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان دانشگاه امیرکبیر نیز گفت: یکی از نقاطی که انسان می‌تواند در درون خود به تفکر بپردازد شلمچه، طلائیه، فکه و چذابه است. آنجا خون‌های عزیزترین عزیزان این کشور آنجا ریخته شده و برای همین اثر دارد. آتش در شلمچه وحشتناک بود و آدم فکر می‌کرد اگر یک دقیقه بیشتر آنجا بایستد شهید خواهد شد.

انتقال نسلی از دهه ۶۰ تا دهه ۹۰ ثابت شد

سردار فدوی در ادامه افزود: خیلی‌ها فکر می‌کردند پس از فوت امام (ره)، می‌توانند انقطاع نسلی بین دهه شصت و دهه‌های بعدی پیش بیاورند، اما در دهه ۹۰ ثابت شد نتن‌ها انقطاع نسلی ایجاد نشد، بلکه انتقال نسلی صورت گرفت.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: اگر ما قوی نشده بودیم که امروز موضوع اصلی حرف خبیثان عالم نشده بودیم. از پایان جنگ تحمیلی تا امروز جرات نکردند به ما یک تیر بزنند و از راه‌های دیگر مثل جنگ اقتصادی وارد شدند. چندی پیش توامندی‌های خودمان را در شهرک علم و فناوری در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان دیدم که بیشمار کار‌های عجیب غریب کرده‌اند. ما هر زمانی دست به توانمندسازی زدیم نتیجه خوبش را دیده‌ایم.

ما مکلف به انجام تکلیف هستیم، نه نتیجه؛ حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر راهبرد ایران پس از آتش بس در غزه و لبنان گفت: ما به تکالیفمان عمل خواهیم کرد. در غزه یک شیعه هم نیست، اما امام حسین در آنجا تجلی کرد و از ۱۶ ماه پیش معرفتشان به امام حسین خیلی بیشتر شد. به قول حضرت امام (ره) ما مکلف به انجام وظیفه هستیم مکلف به نتیجه نیستیم. مسلمان باید از مظلوم دفاع کند و با ظالم بجنگد. ما این کار را کردیم زین پس هم خواهیم کرد. هرکس در دنیای اسلام چه غیر اسلام بخواهد در برابر ظلمی که به او می‌شود بایستد به او کمک خواهیم کرد.

وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد

سردار فدوی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وعده صادق ۳ نیز گفت: به موقعش انجام خواهد شد. ما ۴۶ سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد. مسئولین صهیونیست‌ها خودشان اذعان دارند که حماس پیروز شد و آنها شکست خوردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->