استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند
سرخط خبرها

فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۷۱۰۲
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۲
فدوی: وعده صادق ۳ در زمان مناسب اجرا خواهد شد
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: وعده صادق ۳ به موقعش انجام خواهد شد. ما ۴۶ سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم «بهر آزادی قدس از کربلای ۵ باید گذشت» عصر امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، ابراهیم محمد الدیلمی سفیر یمن، عبدالله صفی الدین نماینده حزب الله در ایران، خالد القدومی نماینده حماس در ایران، ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران و سید عباس موسوییر نماینده جنبش نجباء در ایران برگزار شد.

جنگ خبیثان عالم با ایران حتی یک روز هم متوقف نشده است

سردار فدوی در این مراسم با اشاره به گذشت ۴۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: سحر ۲۴ بهمن ۱۳۵۷ در کردستان مهاباد حمله مسلحانه به پادگان حمله شد و از آن موقع تا همین الان این جنگ برقرار است و حتی یک روز خبیثان عالم جنگشان را با ما تمام نکردند. شاید شکل اقدام آنها عوض شده باشد، اما یک روز نشده که نباشد. آن طرف و رو به روی ما کیست؟ شیطان بزرگ امریکا و کسانی که همراه او با ما جنگیدند.

۸۷ کشور رسماً علیه ما جنگیده‌اند، اما پیروز میدان شدیم

وی با اشاره به اینکه ۸۷ کشور بعد از جنگ تحمیلی به ما گفتند رسما با شما جنگیده‌ایم، گفت:، اما سوریه و حافظ اسد با بقیه دنیا برای جنگیدن با ما همراه نشد و به ما کمک هم کرد. حزب سوریه و عراق هیچ فرقی باهم نداشتند، اما یکی علیه ما جنگید، یکی دیگر نه.

سردار فدوی ادامه داد: در شرایطی که فرانسوی‌ها به عراق هواپیما اجاره داده بودند و ما سیم خاردار از خارج می‌خریدیم، چون خودمان نداشتیم، چطور شد نتوانستند با این شرایط به ما غلیه کنند؟ آیا توانمندی مادی و دنیایی ما از آنها بهتر و بیشتر بود؟ خیر، همین الان هم توانمندی مادی آنها از ما بهتر است. اما وعده خدا حق است و در آن تخلفی نیست. در همه وعده‌های خدا شرط وجود دارد که بندگان خدا باید آن را انجام دهند، تا نتایج به بهترین شکل صورت پذیرد.

جانشین فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما در موضع اقتصاد و معیشت مشکل داریم تصریح کرد: چرا، چون به روالی که باید عمل می‌کردیم عمل نکردیم. باید پای کار باشیم. هرکجا ما پای هرکاری رفتیم خدا ما را موفق کرده است و اگر در کاری موفق نشدیم یعنی پای کار نرفتیم و به تکالیفمان عمل نکردیم.

وی با اشاره به برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویان دانشگاه امیرکبیر نیز گفت: یکی از نقاطی که انسان می‌تواند در درون خود به تفکر بپردازد شلمچه، طلائیه، فکه و چذابه است. آنجا خون‌های عزیزترین عزیزان این کشور آنجا ریخته شده و برای همین اثر دارد. آتش در شلمچه وحشتناک بود و آدم فکر می‌کرد اگر یک دقیقه بیشتر آنجا بایستد شهید خواهد شد.

انتقال نسلی از دهه ۶۰ تا دهه ۹۰ ثابت شد

سردار فدوی در ادامه افزود: خیلی‌ها فکر می‌کردند پس از فوت امام (ره)، می‌توانند انقطاع نسلی بین دهه شصت و دهه‌های بعدی پیش بیاورند، اما در دهه ۹۰ ثابت شد نتن‌ها انقطاع نسلی ایجاد نشد، بلکه انتقال نسلی صورت گرفت.

جانشین فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: اگر ما قوی نشده بودیم که امروز موضوع اصلی حرف خبیثان عالم نشده بودیم. از پایان جنگ تحمیلی تا امروز جرات نکردند به ما یک تیر بزنند و از راه‌های دیگر مثل جنگ اقتصادی وارد شدند. چندی پیش توامندی‌های خودمان را در شهرک علم و فناوری در مجاورت دانشگاه صنعتی اصفهان دیدم که بیشمار کار‌های عجیب غریب کرده‌اند. ما هر زمانی دست به توانمندسازی زدیم نتیجه خوبش را دیده‌ایم.

ما مکلف به انجام تکلیف هستیم، نه نتیجه؛ حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر راهبرد ایران پس از آتش بس در غزه و لبنان گفت: ما به تکالیفمان عمل خواهیم کرد. در غزه یک شیعه هم نیست، اما امام حسین در آنجا تجلی کرد و از ۱۶ ماه پیش معرفتشان به امام حسین خیلی بیشتر شد. به قول حضرت امام (ره) ما مکلف به انجام وظیفه هستیم مکلف به نتیجه نیستیم. مسلمان باید از مظلوم دفاع کند و با ظالم بجنگد. ما این کار را کردیم زین پس هم خواهیم کرد. هرکس در دنیای اسلام چه غیر اسلام بخواهد در برابر ظلمی که به او می‌شود بایستد به او کمک خواهیم کرد.

وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد

سردار فدوی همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص وعده صادق ۳ نیز گفت: به موقعش انجام خواهد شد. ما ۴۶ سال است به میزان قابل قبولی درست عمل کردیم، از این به بعد هم ان شاالله درست عمل خواهیم کرد. مسئولین صهیونیست‌ها خودشان اذعان دارند که حماس پیروز شد و آنها شکست خوردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->