ظریف و رئیس جمهور عراق در بغداد دیدار کردند عراقچی در مراسم سلام سفرا: پشتوانه سیاست خارجی ایران مردم ایران هستند اولین تماس تلفنی مکرون رئیس جمهور فرانسه با رئیس جمهور دوره انتقالی سوریه پزشکیان در مراسم سلام سفرا چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب: به دنبال جنگ و ناآرامی نیستیم (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) تاکید ظریف بر استمرار و تقویت همکاری ایران با یونامی معاون اول رئیس جمهور در نشست هیئت امنای فرهنگستان علوم حضور یافت فردا جمعه (۱۹ بهمن ۱۴۰۳)؛ دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با رهبر معظم انقلاب رئیس جمهور هفته آینده به دو سفر استانی خواهد رفت چرا مقاومت در مقابل ترامپ در این دوره کمتر شده است؟ فرمانده نیروی هوایی ارتش: در فناوری پهباد به خودکفایی رسیدیم تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، امری ضروری سردار تنگسیری: هواپیمای بدون سرنشین «قاهر» بر عرشه ناو پهپاد بر شهید باقری رونمایی شد+ ویدئو ضرورت تبیین پیشرفت های کشور در گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین راجی | امیدآفرینی در جنگ رسانه ای رئیس شورای عالی استان‌ها: سکونت در حاشیه کلانشهر‌های کشور رو به افزایش است پژمان‌فر اعلام کرد: آخرین وضعیت انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور سردار سلامی: ایران الگوی جدیدی از آزادی‌خواهی ملت‌ها را در جهان عرضه کرده است | با هیچ کشوری سر جنگ نداریم دیدار ظریف با حکیم در بغداد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزارت خارجه به طرح پاکسازی غزه و تملک آن توسط آمریکا قطر؛ در حال زمینه‌سازی برای مذاکرات مرحله دوم توافق آتش بس الغنوشی به ۲۲ سال حبس محکوم شد سنگ اندازی رژیم صهیونیستی در برابر اجرای توافق آتش‌بس غزه نخست‌وزیر ارمنستان: خواهان تقویت روابط با ایران هستیم| مرزهای آذربایجان و ترکیه بر ما بسته است! ظریف راهی عراق شد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی در روابط‌مان با ایران رقم زد فرستاده پوتین با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد اعتراضات مردمی علیه ترامپ در سراسر آمریکا شکل گرفت دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT برگزار شد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان: آمریکا نمی‌تواند یکی از اعضای اوپک را تحت فشار قرار دهد
سرخط خبرها

ترامپ وزارت آموزش‌وپرورش آمریکا را منحل می‌کند!

  • کد خبر: ۳۱۴۷۵۲
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
ترامپ وزارت آموزش‌وپرورش آمریکا را منحل می‌کند!
یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ درصدد منحل‌کردن وزارت آموزش و پرورش این کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که دولت گام‌هایی را برای منحل کردن وزارت آموزش و پرورش خواهد برداشت و اقدامات برنامه ریزی شده برای آن ممکن است در ماه فوریه انجام شود.

وال استریت ژورنال پیشتر گزارش داده بود که مشاوران ترامپ اقدامات اجرایی را برای منحل کردن وزارت آموزش در راستای بخشی از برنامه‌های ایلان ماسک برای کاهش تعداد کارکنان دولت، در دستور کار قرار داده‌اند. ایلان ماسک به عنوان وزیر کارآمدی و بهره وری دولت، مسئول کاهش هزینه‌های دولت و کوچک کردن دولت فدرال است.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، مقامات آمریکا پیشتر درباره این فرمان اجرایی بحث و گفت‌و‌گو کرده بودند که تمام بخش‌های وزارت آموزش که به صراحت در اساسنامه نوشته نشده‌اند یا کارایی خاصی را به بخش‌های دیگر منتقل نمی‌کنند، تعطیل خواهند شد. همچنین در این دستور، ارائه یک پیشنهاد قانونی برای منحل کردن این وزارت خانه، عنوان شده است.این در حالی است که وزارت آموزش تاکنون واکنشی به این خبر نشان نداده است.

جمهوری خواهان یکی از منتقدان بزرگ وزارت آموزش در دوران جو بایدن بودند به خصوص به علت بخشش وام‌های دانشجویی و دیگر سیاست‌های مرتبط با تنوع، برابری و برنامه‌های شمول آن.

شبکه‌ای بی سی نیز پیشتر گزارش داد ده‌ها نفر از کارکنان وزارت آموزش نامه‌هایی را برای ترک موقعیت کاری خود دریافت کردند.

این در حالی است که اخیرا نیویورک تایمز گزارش داد که پس از حل بن بست چند روزه، به ایلان ماسک و تیم کارآمدی دولت امکان دسترسی به سیستم پرداخت وزارت خزانه داری آمریکا داده شده است.

دونالد ترامپ، ایلان ماسک را به عنوان مسئول وزارت خانه تازه تاسیس بهره وری و کارآمدی دولت به سنا معرفی کرده و رئیس جمهور از او خواسته تا تقلب‌ها و فساد‌ها و اتلافات احتمالی در بودجه دولت را شناسایی کرده و خواستار دسترسی او به سیستم مورد استفاده وزارت خزانه داری برای توزیع بودجه‌های فدرال شده است.

در این سیستم سالانه بیش از ۶ تریلیون دلار پرداختی از طرف نهاد‌های فدرال انجام می‌شود و شامل اطلاعات شخصی میلیون‌ها آمریکایی است که از طرف نهاد‌های فدرال پول می‌گیرند. مزایای درمانی و تامین اجتماعی، مقادیر اهدا شده، پرداخت‌ها به پیمان کاران دولتی از جمله افرادی که به طور مستقیم با شرکت‌های متعلق به ماسک رقابت می‌کنند، همه جزو این سیستم هستند.

علاوه بر این، روز گذشته ایلان ماسک گفت که اقداماتی برای تعطیلی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا در حال انجام است.

وی افزود: این آژانس را نمی‌توان بازسازی کرد و رئیس جمهور ترامپ با تعطیلی آن موافق است.

ماسک در بخش دیگری از اظهاراتش درباره کاهش هزینه‌های دولت خاطرنشان کرد برآورد می‌شود که دولت بتواند یک تریلیون دلار از کمبود بودجه‌ی سال آینده را جبران کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->