وزارت آموزش و پرورش: سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است درخواست ملاقات تتلو با مقامات قضایی تکذیب شد معلمان نباید نگران مسائل معیشت باشند سهم ۵۷ درصدی موتورسواران در تصادفات مرگبار تهران در برخی استان‌ها فاصله کیفیت آموزش میان مناطق محروم و برخوردار بسیار زیاد است آزمایش قند خون ناشتا چیست و مقدار نرمال آن چه مقدار است؟ دریافت وجه مازاد بر تعرفه پزشکی، مشمول مجازات قانونی است متوسط حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی با اجرای متناسب‌سازی و افزایش سالانه، بیش از ۱.۵ برابر اضافه شده است طوفان تند در اسکندریه مصر + فیلم کاهش شدید تنوع زیستی موجودات دریایی در جنوب کشور در چه صورتی می‌توان به تبلیغات سایت‌های واسطه‌گر خریدوفروش اعتماد کرد؟ میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ خزانه جواهرات ملی برای بازدید عموم بازگشایی شد خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد
سرخط خبرها

تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی

  • کد خبر: ۳۱۴۷۷۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی
رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی طبق استاندارد‌های ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی، گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمامی مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

پوراحمد در ادامه به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره کرد و گفت: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی افزود: بازدید‌های مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استاندارد‌ها اطمینان حاصل کنیم.

پوراحمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آرد‌های کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->