رئیس‌کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین ۱۴۰۴ افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ مرحله دوم، تا پایان خرداد ۱۴۰۴ است | مرحله سوم کالابرگ هم واریز می‌شود؟ جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد + مبلغ وام پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم نهایی شورای رقابت: خودروهای وارداتی از دستورالعمل تنظیم بازار مستثنا شدند پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند! ویدئو| صدور صورت‌حساب الکترونیک برای ۶۰ درصد از مؤدیان برداشت ۴۰۰‌ میلیون دلار از منابع ارزی برای تأمین هزینه‌های حج به‌روزرسانی سامانه ثبت‌نام وام ودیعه مسکن | زمان جدید ثبت‌نام اعلام شد سهم مردم عادی از وام‌های پرداختی بانک‌ها در فروردین ۱۴۰۴ چقدر بوده است؟
سرخط خبرها

هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا

  • کد خبر: ۳۱۴۸۰۸
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
هشدار مجدد پلیس به خرید آنلاین طلا
سخنگوی فراجا نسبت به خرید آنلاین طلا هشدار داد و گفت: مردم به د‌ارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکو‌های خرید و فروش طلا توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار منتظرالمهدی با اشاره به اشراف پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازی خرید و فروش طلا در کشور، اظهار کرد: مردم به د‌ارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکو‌های خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغاتِ فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

وی از اِشراف پلیس بر فعالیت سکو‌های مجازیِ خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و افزود: پلیسِ امنیت اقتصادی فراجا طی یک‌سال گذشته و به ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتنِ مبادله‌یِ تجاری طلا، سکه، شمش و سایرِ مَسکوکاتِ باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به دارایی‌های مردم نموده و با هرگونه خالی فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله و برای چندین موسسه‌ی نامعتبر پرونده قضایی تشکیل و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری بعمل آورده است.

سخنگوی پلیس در پایان تصریح و توصیه اکید کرد که مردم به د‌ارا بودن و اخذِ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکو‌های خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله نمایند و تحت تاثیر تبلیغاتِ فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.

 همچنین سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا روز‌های گذشته گفت: در سال‌های اخیر شاهد فعالیت سایت‌ها و سکو‌های برخط طلای آب شده هستیم و با توجه به استقبال صورت گرفته از این سایت‌ها و به منظور جلوگیری از هرگونه سو استفاده احتمالی، پلیس امنیت اقتصادی فراجا با همکاری قوه قضایی به این موضوع ورود پیدا کرده است و با توجه به استقبال انجام شده از این سایت‌ها و امکان سوء استفاده‌های احتمالی و جلوگیری از اتفاقات مشابه مثل موضوع کوروش کمپانی و... و به منظور دفاع از حقوق شهروندان با حضور نمایندگان بانک مرکزی، اتاق اصناف و سایر سازمان‌های مرتبط و .. تلاش داریم که با تعریف سازو کار‌های لازم امنیت بایسته را در این حوزه ایجاد نماییم و اجازه سو استفاده از فرصت طلبان را سلب نماییم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->