تکذیب شایعات مطرح شده در خصوص بیمارانی که پزشکیان جراحی کرده بود عاقبت مذاکرات ایران و آمریکا از زبان عراقچی اعتراض نماینده مشهد به نامه وزارت خارجه درباره اظهارات نمایندگان + فیلم قالیباف: اگر مردم همان‌قدر که مراقب خرید بسته اینترنت بودند در مورد صرفه‌جویی انرژی رعایت می‌کردند، مشکل حل می‌شد فرمانده نیروی زمینی ارتش: دستمان روی ماشه است معاون استاندار خراسان رضوی: ۳۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی در استان‌ زندگی می‌کنند + فیلم پشت پرده لغو بازی ایران و کره شمالی در مشهد از زبان معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی + فیلم پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز نماینده مجلس: پیامک‌های تهدیدآمیز برای ما ارسال می‌شود | می‌خواهند جایگاه مجلس را تضعیف کنند ورود سلبریتی‌ها به مجلس و تأثیر بر انتخابات هیئت‌رئیسه، صدای نماینده بهارستان را درآورد نقدعلی: قانون عفاف و حجاب مانند پالرمو ابلاغ شود | قالیباف: براساس دستور شورای امنیت ملی، قانون حجاب را ابلاغ نمی کنیم+ فیلم شهباز شریف به تهران می‌آید | ایران و پاکستان در مسیر ایجاد امنیت منطقه‌ای قالیباف: مشکلات امروز قابل حل است | ماموریت به کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران سد احداثی حکومت افغانستان، مهم‌ترین منبع آب شرب مشهد را خشکاند پهپادهای عربستان سعودی در جستجوی حجاج غیرقانونی در مکه و مدینه تکذیب خبر دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادواره ملی شهدای مدافع حرم در مشهد به کار خود پایان داد درخواست نهادهای اسلامی بریتانیا برای توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی ارتش صهیونیستی همه تیپ‌های پیاده و زرهی خود را وارد غزه کرد زمان برگزاری دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات | تکذیب شد اعتراف یک روزنامه صهیونیستی به قدرت انصارالله یمن ده‌ها کشته و مصدوم بر اثر طوفان و باران شدید در پاکستان (۳ خرداد ۱۴۰۴) اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار تسهیلات برای تجهیز نیروگاه‌های خورشیدی به تصویب سران قوا رسید پزشکیان: باید غیرممکن‌ها را ممکن کنیم ترامپ: مورد غارت تجاری کشور‌های دیگر قرار گرفتیم ارتش اوکراین به ناکارآمدی پاتریوت‌های آمریکایی اذعان کرد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا برگزار شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به دلیل سرقت محموله ۲۳ کامیون کمک در غزه متهم شد
سرخط خبرها

محمدجواد ظریف با نخست وزیر عراق دیدار کرد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۱۵۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۳
محمدجواد ظریف با نخست وزیر عراق دیدار کرد (۱۸ بهمن ۱۴۰۳)
معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران در امور راهبردی و نخست وزیر عراق در ملاقات و گفت‌و‌گو با یکدیگر بر پیگیری توافق‌های پیشین دو کشور تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدجواد ظریف که به بغداد سفر کرده است، روز پنجشنبه (۱۸ بهمن ماه) با محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار طرفین با ابراز خرسندی از روند رو به رشد روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف، بر توسعه هر چه بیشتر روابط و همچنین اجرای توافقات به عمل آمده بین ایران و عراق، به ویژه توافقات اخیر سفر‌های انجام شده بین روسای دو کشور تاکید کردند.

ظریف و السودانی همچنین آخرین تحولات منطقه را مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار داده و بر استمرار مشورت‌ها و تماس‌ها در سطوح مختلف جهت هماهنگی تلاش‌ها برای برقراری و تقویت ثبات در منطقه تاکید کردند.

همچنین دیدار ظریف با محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق، بخش دیگری از سفر معاون رئیس جمهور در امور راهبردی در سفر به عراق بود.

ظریف در این دیداربا تاکید بر اهمیت دیپلماسی پارلمانی بین دو کشور، سفر اخیر رئیس مجلس عراق به تهران را بسیار مهم و در زمان مناسب ارزیابی کرد و افزود: اطمینان دارم افزایش تبادل هیات‌ها بین دو کشور در زمینه‌های مختلف موجب توسعه و گسترش بیشتر همکاری‌ها خواهد شد.

محمود المشهدانی رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار سفر اخیر خود به کشورمان را بسیار موفق خواند و گفت: گفت‌و‌گو‌های بسیار خوبی با مسئولان سطح عالی جمهوری اسلامی ایران داشتم.

وی افزود: در این دیدار‌ها مهم‌ترین موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای مورد بحث و گفت‌و‌گو قرار گرفت.

طرفین با تاکید بر روابط راهبردی بین ایران و عراق، استمرار مشورت‌ها و گفت‌و‌گو‌ها بین مسئولین دو طرف را بسیار مهم و در راستای تقویت ثبات و امنیت در منطقه دانستند.

به گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف به دعوت رسمی سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق و به منظور شرکت در سومین کنفرانس بین‌المللی «چشم‌انداز آینده پیروان اهل‌بیت (ع)» چهارشنبه شب (۱۷ بهمن) وارد بغداد شد و پس از آن با حضور در محل یادمان شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، به مقام شامخ شهدای مقاومت ادای احترام کرد.

معاون راهبردی رئیس جمهور در ادامه با حضور در دفتر جریان حکمت ملی در بغداد با سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق دیدار و رایزنی کرد.

همچنین دیدار و گفت‌و‌گو با محمدالحسان، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق و رییس یونامی در بغداد در این سفر انجام شد.

این سفر سه روزه با هماهنگی وزارت امورخارجه کشورمان انجام شده و دیدار و گفت‌و‌گو با مقامات عالی‌رتبه عراق پیش‌بینی شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->