دیدار جمعی از دانش آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است سخنگوی دولت: در کوچک‌سازی، نه کارمندی اخراج و تعدیل می‌شود، نه حقوق کسی کاهش می‌یابد پزشکیان: دولت مصمم است مانع قطع گاز و برق در کشور شود ویدئو | مجری کانال ١٣ اسرائیل جزئیات بیماری نتانیاهو را فاش کرد رئیس قوه قضاییه: بانک مرکزی نباید اجازه دهد کار بانک‌ها به مرحله جراحی برسد پیشتازی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار سلامی: رژیم صهیونیستی فرزند ارشد آمریکاست

  • کد خبر: ۳۱۵۶۲۷
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۱
سردار سلامی: رژیم صهیونیستی فرزند ارشد آمریکاست
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امام راحل با دست خالی آمریکا و همه متحدان او را غافلگیرانه شکست داد و شگفت‌انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در آیین تجدید میثاق فرماندهان ارشد سپاه با آرمان‌های امام راحل و شهدا گفت: فرا رسیدن چهل و ششمین سالگرد فجر باشکوه انقلاب اسلامی را محضر همه حضار گرانقدری که در این فضای معنوی و ملکوتی شرف حضور دارند صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

وی افزود: در چنین روز‌هایی امام عزیز همانند یک خورشید در سپهر هدایت امت اسلام طلوع کرد، طلوع کرد تا آیات وحی الهی را بر صفحه زمین جاری کند ایران در این ایام جبل النور شد واقعا بعثت مجددی از اسلام شکل گرفت و این خیزش عظیم و پر تاثیر بود.

فرمانده کل سپاه پاسداران عنوان کرد: وقتی در غار حرا به پیامبر وحی شد، هیچکس تصور نمی‌کرد که این قلیل مستضعفان چگونه این پیام‌های الهی را از میان دره‌های تنگ و باریک مکه به اقصی نقاط عالم انتشار دهند و اسلام با سرعت به یک قدرت عظیم در عالم تبدیل شود.

سردار سلامی بیان کرد: امام حاکمیت تشکیل داد امام قدرت ساخت، ایشان در اولین حرکت خود بزرگترین امپراتوری تاریخ بشر را شکست داد.

وی ادامه داد: آمریکایی که امام با دست خالی، اما با قلبی سرشار از ایمان او و همه متحدانش را غافلگیر کرد و شگفت انگیزترین رویداد قرن‌های اخیر را در عالم رقم زد این آمریکا آن زمان بیش از نیمی از قدرت نظامی عالم را در اختیار داشت نزدیک به نیمی از ثروت جهان در اختیار او بود.

فرمانده سپاه بیان کرد:تسلط سیاسی او بر بخش مهمی از جهان مستحکم و عمیق بود در شطرنج سیاسی عالم او قدرت‌های بزرگ را هم مات می‌کرد، اما امام بر همان جهان بینی توحیدی تکیه کرد.

سردار سلامی گفت: اگر همه قدرت‌های الهی مجتمع شوند قدرت خلق یک پشه را ندارند و اگر پشه‌ای از آنها چیزی برباید قادر به بازپسگیری آن نیستند امام با این تفکر وارد میدان شد این شکست‌ها بر جبهه استکبار ادامه یافت.

وی افزود: جاسوس خانه آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام اشغال شد امام آن را انقلابی بزرگتر نامید و آمریکایی‌ها مانند همیشه تهدید کردند که ناوگانشان را به منطقه اعزام کردند و امام با یک عبارات کوتاه و ساده، اما به وسعت یک جهان قدرت فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند و این عبارت زیبا که همیشه به ما به ذهن ما قلب ما و جسم ما قدرت می‌بخشد یک سنت جاری شد.

فرمانده سپاه خاطرنشان کرد: هر کاری که امام می‌کرد همه را مبهوت می‌کرد، امام منصور الهی بود آنگونه که در طبس اتفاق افتاد و در جنگ تحمیلی هم همه جهان علیه ما لشکر کشید باز هم او ایستاد و در انتها پیروزی نصیب ما شد، هرگاه اندیشه‌های او ظاهر می‌شد تیرگی جاهلیت مدرن رخت برمی‌بست.

سردار سلامی ادامه داد: مشعل‌هایی که او برافروخت توسط خلف صالح او رهبر عزیزمان که کاملاً تمام جلوه‌های عظیم شخصیت امام را در خود متجلی کرده است ادامه یافت همان خصوصیات ایستادن با قلبی آرام در قلب حادثه در هر آوردگاهی این راه، چون صراط مستقیم الهی است به هیچ استهلاکی و اصطکاکی متوقف نمی‌شود..

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی فرزند ارشد آمریکا است هر کسی دوست دارد خودش آسیب ببیند، اما فرزندش آسیبی نبیند. تهدید آمریکایی‌ها و غیرآمریکایی‌ها واقعی بود یک مفهوم ذهنی یا یک تهدید صرفاً روانی نبود بُعدی واقعی داشت، اما امام با عقلانیت، حکمت و تدبیر ما را هدایت کردند.

فرمانده کل سپاه عنوان کرد: پیکر مطهری که در این مکان مقدس آرمیده و روح بلندش در ملکوت اعلا سیر می‌کند ضامن و مبدا عزت ما است. امام مجد و عظمت از دست رفته مسلمین را احیا کرد مسلمانان در گورستان جهل مرده بودند امام به اسلام عزت داد امروز آمده‌ایم تا عهد ابدی خود را و میثاق ابدی خود را با نماد عزت مسلمانان عالم تجدید و تاکید کنیم انقلاب امام به فضل الهی پیش رفته است و می‌تواند در دوردست با مستکبران درگیر شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->