رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسراییلی، جنگ در غزه فورا متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست
سرخط خبرها

وزیر کشور: تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیستیم

  • کد خبر: ۳۱۵۹۰۹
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
وزیر کشور: تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیستیم
وزیر کشور تصریح کرد: وزارت کشور با انجام وظیفه درست و وفاداری نسبت به رویکرد دولت وفاق، می‌تواند به افزایش سرمایه اجتماعی کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی در جلسه با معاون و کارکنان حوزه سیاسی این وزارتخانه گفت: در گذشته بعضا افراد بدون وابستگی سازمانی وارد مناسب و پست‌های بالای وزارت کشور می‌شدند که این رویکرد شایسته علم و تجربه کارکنان وزرات کشور نبود.

وزیر کشور با اشاره به افزایش تعداد استاندارانی که جزو پرسنل وزارت کشور هستند از 3 به 20 استاندار در این دولت در مقایسه با دولت قبل، افزود: باید اجازه دهیم امور وزارت کشور درون بدنه این وزارتخانه به شکل حرفه‌ای در جریان باشد.

مومنی با تاکید بر پرهیز از سیاست‌زدگی در وزارت کشور گفت: همانند وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دیگر، نیروهای تخصصی وزارت کشور نباید تحت تأثیر تغییر دولت‌ها و گرایش‌های سیاسی قرار بگیرند؛ اگر بخواهیم وزارت کشور به عنوان یک جایگاه حاکمیتی توانمند و تأثیرگذار باشد باید رویکرد حرفه‌ای را مدنظر قرار دهیم تا بتوانیم به اهداف و مأموریت‌ها جامه عمل بپوشانیم.

وزیر کشور، استفاده حداکثری از بدنه وزارت کشور را از اولویت‌های این دوره دانست و افزود: وزارت کشور علاوه بر اجرای سیاست‌های دولت، بسیاری از ماموریت‌هایش حاکمیتی است.

وزیر کشور با اشاره به انتخابات پیش روی شوراهای شهر و روستا گفت: وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات هیچ تفاوتی بین احزاب و گروه‌های سیاسی قائل نیست و این وزارتخانه با انجام وظیفه درست و وفاداری نسبت به رویکرد دولت وفاق، می‌تواند به افزایش سرمایه اجتماعی کمک کند.

حوزه تقسیمات کشوری از دیگر مواردی بود که وزیر کشور در این جلسه نکاتی را درباره آن بیان کرد. 

وی با اشاره به شاخص‌های آمایش سرزمینی گفت: آمایش یعنی برقراری ارتباط مناسب و منطقی بین انسان، جغرافیا و فعالیت، یعنی نمی‌توانیم به صرف جمعیت، یک شهر را به شهرستان تبدیل کنیم؛ اگر در این حوزه شاخص‌های درست برقرار نکنیم و محکم بر روی آن نایستیم مشکلاتی در این زمینه حاصل خواهد شد؛ البته قوانین این حوزه نیز باید تغییر کند اما باید تمام تلاش‌مان را در چارچوب قوانین موجود، انجام دهیم.

در این جلسه علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزارت کشور نیز  با بیان برخی از موضوعات معاونت سیاسی وزارت کشور در حوزه لایحه جامع انتخابات، پیچیدگی‌های تقسیمات کشوری و ضرورت تعامل با مجلس گفت: تلاش کرده‌ایم تا با استفاده از همه نیروهای دخیل، به اجماع و بازآرایی در این حوزه‌ها نائل شویم.

وی با اشاره به انجام مصاحبه با افراد برای پست فرمانداری گفت: بخشداران و فرمانداران نمایندگان عالی دولت هستند و کوچکترین توصیه‌ای در انتصاب فرمانداران صورت نگرفته است.

در این جلسه مدیران کل معاونت سیاسی نیز به بیان مسائل و نکات حوزه‌های تحت مدیریت خود پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->