زمان و محل دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد ویدئو | نتیجه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سیدعباس عراقچی عراقچی: جلسات فنی در سطح کارشناسان در عمان برگزار می‌شود + فیلم آتش‌بس ۲ روزه با اوکراین از سوی پوتین اعلام شد وزیر خارجه ایتالیا: رم پایتخت صلح و گفت‌و‌گو می‌شود مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۶ نظامی اسرائیلی در غزه زخمی و کشته شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد وزارت خارجه از رسانه‌ها خواست به اخبار نادرست ضریب ندهند تکذیب ادعای حضور هیئت‌های ایرانی و آمریکایی در یک اتاق مشترک سلطان عمان برای دیدار با پوتین به کرملین می‌رود ویدئو | حضور سیاستمدار ایتالیایی در محل دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا با تی‌شرت و شلوارک! روایت شهرآرانیوز از حواشی نشست خبری استاندار خراسان رضوی | از ماجرای واکنش جنجالی «علی دایی» تا بازی مهم ایران و کره‌شمالی + فیلم آغاز دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم به میزبانی عمان (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) آنتونیو تاجانی پس از دیدار با عراقچی با گروسی دیدار خواهد کرد وزیران امور خارجه ایران و عمان در رم با هم دیدار کردند (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: نباید اقتصاد را شرطی کنیم که اگر FATF تصویب شود چه خواهد شد عراقچی در دیدار با همتای ایتالیایی خود: تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه چیست؟ وزیران امور خارجه ایران و ایتالیا رایزنی کردند رئیس جمهور مصوبه انتخاب رئیس جهاددانشگاهی را ابلاغ کرد عراقچی در گفت‌وگو با یک رسانه روس: روابط تهران و مسکو هیچ‌گاه تا این حد نزدیک نبوده است تحلیل گاردین از مذاکرات | دولت ترامپ دانش و صبر لازم در حل مناقشات را ندارد نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان | طحان نظیف: شورای نگهبان ایراداتی نسبت به cft داشته است شمخانی ۹ اصل تیم ایرانی مذاکرات را بیان کرد رئیس پلیس راهور فراجا: قوانین ترافیکی باید اصلاح و بازنگری شود
سرخط خبرها

ضرب‌وشتم ۶ فلسطینی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی، در کرانه باختری

  • کد خبر: ۳۱۶۰۲۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
ضرب‌وشتم ۶ فلسطینی توسط نظامیان رژیم صهیونیستی، در کرانه باختری
سه‌شنبه‌شب، شش فلسطینی بر اثر ضرب‌وشتم نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل در شهر جنین در شمال کرانه باختری اشغالی زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه «فلسطین الیوم» به نقل از هلال احمر فلسطین افزود که نیرو‌های این جمعیت ۶ مجروح فلسطینی را از ایست بازرسی نظامی «جلمه» در شرق این شهر به بیمارستان منتقل کردند.

بر اساس این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه العروب در شمال الخلیل در کرانه باختری یورش بردند و با ورود به مرکز بهداشت آنروا در این اردوگاه شروع به تخریب برخی از محتویات آن کردند.

فلسطین الیوم همچنین از یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک رامین در شرق طولکرم و بروز درگیری بین نیرو‌های مقاومت و نظامیان رژیم اسرائیل در منطقه المنشیه در اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم در شمال کرانه باختری خبر داد و افزود که نیرو‌های رژیم صهیونیستی تعدادی از آوارگان فلسطینی در طولکرم را بازداشت کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزات خود علیه مردم فلسطن در کرانه باختری به شهرک عزون در شرق قلقیلیه و شهرک الظاهریه در جنوب الخلیل یورش بردند و براساس تصمیم نظامی ۸۷۳۴ هکتار از زمین‌های فلسطینی تحت نظارت استانداری طوباس را مصادره کردند.

نظامیان ارتش رژیم اسرائیل همچنین به شهرک نابلس و و روستای عوریف در جنوب غرب نابلس یورش بردند.

به گزارش فلسطین الیوم، نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به شهرک‌های «بیتونیا» در غرب رام الله، «بیت فجار» در جنوب بیت لحم، «بیتا» در جنوب شرق نابلس یورش بردند و تعدادی از فلسطینی‌ها را بازداشت کردند.

آنها همچنین به روستای عینابوس در جنوب نابلس یورش بردند و مقدمات انهدام منزل شهید سامر حسین مجری عملیات «اریئیل» را فراهم کردند و یک منزل در اردوگاه العروب در شمال شهر الخلیل را منهدم کردند.

نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به اردوگاه العروب در شمال کرانه باختری ۲ فلسطینی را بازداشت و خانه‌های آنها در اردوگاه العروب در شمال الخلیل را منهدم کردند.

نیرو‌های ارتش رژیم اسرائیل به شهرک عبوین در شمال غرب رام الله یورش بردند و پس از ۱۱ ماه از اردوگاه «الفارعه» در جنوب طوباس در کرانه باختری عقب نشینی کردند.

پایگاه خبری فلسطین پست نیز به نقل از منابع رسانه‌ای گزارش داد که نیرو‌های رژیم اشغالگر اسرائیل یک جوان فلسطینی به نام «ربیع رافت ابو ربیع» را پس از انهدام منزلش در روستای المزرعه الغربیه در شمال شهر رام االله بازداشت کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->