موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند
سرخط خبرها

جنبش حماس از استمرار اجرای توافق آتش بس و تبادل اسرا خبر داد

  • کد خبر: ۳۱۶۲۷۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
جنبش حماس از استمرار اجرای توافق آتش بس و تبادل اسرا خبر داد
پس از کوتاه‌آمدن تل‌آویو و موافقت با پایبندی به مفاد توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، جنبش حماس از استمرار اجرای توافق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جنبش حماس روز پنج‌شنبه با صدور بیانیه‌ای بر استمرار اجرای توافق آتش‌بس مطابق آنچه امضا شده از جمله تبادل اسرا بر اساس جدول زمانی تعیین شده، تاکید کرد.

حماس در بیانیه خود اعلام کرد: با میانجی‌ها مذاکراتی جهت بررسی روند اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا به ویژه پس از نقض‌های رژیم اشغالگر انجام دادیم، هیات ما در قاهره با رئیس دستگاه اطلاعات مصر نشستی داشت و گفت‌وگوهای تلفنی با نخست وزیر قطر انجام داد.

این جنبش در ادامه بیانیه خود آورده است: هیات ما نشست‌ها و تماس‌هایی با مسوولان پرونده مذاکرات در مصر و قطر و تیم فنی میانجی‌ها داشت. رایزنی‌ها بر اجرای بندهای توافق به ویژه تامین امنیت مردم ما برای اسکان و انتقال فوری کانکس‌ها، انتقال چادر، تجهیزات سنگین، لوازم پزشکی و سوخت و تداوم امدادرسانی‌ها متمرکز بودند.

حماس تاکید کرد: جو مثبتی بر مذاکرات حاکم بود و میانجی‌ها در مصر و قطر اطمینان دادند که به تلاش‌های خود برای رفع موانع و بر طرف کردن اختلافات ادامه می‌دهند.

شبکه خبری القاهره به نقل از یک منبع مسئول گزارش کرد: تلاش‌های مصر و قطر برای حذف موانع موجود در روند تکمیل اجرای آتش بس موفقیت‌آمیز بودند.

«ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام» شاخه نظامی حماس پیش از این گفته بود به دلیل نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی در قرارداد آتش‌بس و تبادل اسرا، روند آزادی اسرای اسرائیلی متوقف شده است.

پیشتر، برخی منابع در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره آغاز روند انتقال کانکس‌ها و تجهیزات سنگین به غزه را اعلام کردند.

آن‌ها اظهار کردند: طرف‌های میانجی تاکید کردند که به تعهدات خود درباره اجرای تمامی بندهای توافق از جمله پروتکل انسانی پایبند هستند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از برخی منابع صهیونیست خبر داد که تل‌آویو به توافق پایبند خواهد بود.

این رسانه خبر داد: پیش‌بینی می‌شود نهادهای بین‌المللی فورا سوخت و تجهیزات پزشکی را به نوار غزه وارد کنند به این شکل امکان تبادل اسرا با جنبش حماس در روز شنبه فراهم می‌شود.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که با انتقال فوری کانکس‌ها و تجهیزات مهندسی سنگین به نوار غزه موافقت شده است.

قرار است در چارچوب ششمین گروه در مرحله اول توافق آتش‌بس، سه اسیر اسرائیلی در روز شنبه آزاد شوند.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد: خلاصه آنچه اتفاق افتاد این است که «حماس تهدید کرد و به آنچه می خواست، رسید».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->