سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

لبنان با ماندن نظامیان اشغالگر در جنوب این کشور مخالفت کرد

  • کد خبر: ۳۱۶۳۳۷
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
لبنان با ماندن نظامیان اشغالگر در جنوب این کشور مخالفت کرد
رئیس پارلمان لبنان مخالفت قاطع کشورش با ماندن نظامیان اشغالگر صهیونیست در پنج نقطه در جنوب لبنان پس از ۱۸ فوریه جاری (۳۰ بهمن) را به مقام‌های آمریکایی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «نبیه بری» در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها تاکید کرد: آمریکایی‌ها به من اطلاع دادند که رژیم صهیونیستی در ۱۸ فوریه از روستا‌هایی که همچنان آنها را در اشغال دارد به جز پنج نقطه عقب‌نشینی خواهد کرد. من هم به نمایندگی از خودم و «جوزف عون» رئیس جمهوری و قاضی «نواف سلام» نخست وزیر لبنان، مخالفت قاطع کشورمان را با این موضوع به آنها اعلام کردم.

رئیس پارلمان لبنان افزود: همچنین حاضر به اظهارنظر درباره تمدید زمان عقب‌نشینی اشغالگران نشدم و این وظیفه آمریکایی هاست که خروج اشغالگران از خاک لبنان را به آنها تحمیل کنند و باعث به بار آوردن بزرگترین شکست برای دولت لبنان نباشند.

بری تاکید کرد: در صورت ادامه اشغالگری، حاکمیت لبنان مسئول خواهد بود و گذشت زمان، نتیجه این وضعیت را مشخص خواهد کرد و در این صورت ارتش، در جنوب رودخانه لیتانی به طور کامل وظیفه خود را انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: درباره شمال رودخانه لیتانی نیز، این موضوع به لبنانی‌ها و میز گفت‌و‌گو برای بحث در مورد راهبرد دفاعی مربوط است.

رئیس پارلمان لبنان همچنین گفت: حزب الله به طور کامل به آتش بس پایبند است و در صورتی که اشغالگری باقی بماند این به معنی آزادی تحرک و تجاوزگری در لبنان برای صهیونیست‌ها است که این موضوع، مطلقا مردود است.

بری خاطرنشان کرد: تشییع شهید سید حسن نصرالله در آرامش انجام خواهد شد و هیچ گونه تیراندازی در آن صورت نمی‌گیرد و ارتش و نیرو‌های امنیتی، تامین امنیت آن را به عهده خواهند داشت.

به گزارش ایرنا، آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

بر اساس توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه هفتم بهمن ماه، مهلت ۶۰ روزه این رژیم برای خروج کامل نظامیانش از خاک لبنان به پایان رسید.

پیش از این رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود با وجود پایان موعد نهایی خروج نظامیانش از جنوب لبنان، در خاک این کشور باقی خواهند ماند. در پی این امر، ارتش لبنان اعلام کرد که تل‌آویو در عقب‌نشینی از جنوب این کشور تعلل می‌کند.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستا‌ها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

هشتم بهمن ماه جاری دفتر نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از تمدید آتش بس در این کشور تا ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد.

دفتر «نجیب میقاتی» نخست وزیر سابق لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم براساس همفکری با «جوزف عون» رئیس جمهوری و «نبیه بری» رئیس پارلمان درباره تحولات جنوب کشور و تماس با طرف آمریکایی گرفته شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->