مراسم بزرگداشت شهدای خدمت (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر معظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
سرخط خبرها

لبنان با ماندن نظامیان اشغالگر در جنوب این کشور مخالفت کرد

  • کد خبر: ۳۱۶۳۳۷
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
لبنان با ماندن نظامیان اشغالگر در جنوب این کشور مخالفت کرد
رئیس پارلمان لبنان مخالفت قاطع کشورش با ماندن نظامیان اشغالگر صهیونیست در پنج نقطه در جنوب لبنان پس از ۱۸ فوریه جاری (۳۰ بهمن) را به مقام‌های آمریکایی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «نبیه بری» در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها تاکید کرد: آمریکایی‌ها به من اطلاع دادند که رژیم صهیونیستی در ۱۸ فوریه از روستا‌هایی که همچنان آنها را در اشغال دارد به جز پنج نقطه عقب‌نشینی خواهد کرد. من هم به نمایندگی از خودم و «جوزف عون» رئیس جمهوری و قاضی «نواف سلام» نخست وزیر لبنان، مخالفت قاطع کشورمان را با این موضوع به آنها اعلام کردم.

رئیس پارلمان لبنان افزود: همچنین حاضر به اظهارنظر درباره تمدید زمان عقب‌نشینی اشغالگران نشدم و این وظیفه آمریکایی هاست که خروج اشغالگران از خاک لبنان را به آنها تحمیل کنند و باعث به بار آوردن بزرگترین شکست برای دولت لبنان نباشند.

بری تاکید کرد: در صورت ادامه اشغالگری، حاکمیت لبنان مسئول خواهد بود و گذشت زمان، نتیجه این وضعیت را مشخص خواهد کرد و در این صورت ارتش، در جنوب رودخانه لیتانی به طور کامل وظیفه خود را انجام خواهد داد.

وی ادامه داد: درباره شمال رودخانه لیتانی نیز، این موضوع به لبنانی‌ها و میز گفت‌و‌گو برای بحث در مورد راهبرد دفاعی مربوط است.

رئیس پارلمان لبنان همچنین گفت: حزب الله به طور کامل به آتش بس پایبند است و در صورتی که اشغالگری باقی بماند این به معنی آزادی تحرک و تجاوزگری در لبنان برای صهیونیست‌ها است که این موضوع، مطلقا مردود است.

بری خاطرنشان کرد: تشییع شهید سید حسن نصرالله در آرامش انجام خواهد شد و هیچ گونه تیراندازی در آن صورت نمی‌گیرد و ارتش و نیرو‌های امنیتی، تامین امنیت آن را به عهده خواهند داشت.

به گزارش ایرنا، آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

بر اساس توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، روز یکشنبه هفتم بهمن ماه، مهلت ۶۰ روزه این رژیم برای خروج کامل نظامیانش از خاک لبنان به پایان رسید.

پیش از این رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود با وجود پایان موعد نهایی خروج نظامیانش از جنوب لبنان، در خاک این کشور باقی خواهند ماند. در پی این امر، ارتش لبنان اعلام کرد که تل‌آویو در عقب‌نشینی از جنوب این کشور تعلل می‌کند.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستا‌ها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

هشتم بهمن ماه جاری دفتر نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان از تمدید آتش بس در این کشور تا ۱۸ فوریه (۳۰ بهمن) خبر داد.

دفتر «نجیب میقاتی» نخست وزیر سابق لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تصمیم براساس همفکری با «جوزف عون» رئیس جمهوری و «نبیه بری» رئیس پارلمان درباره تحولات جنوب کشور و تماس با طرف آمریکایی گرفته شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->