اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب عملیات بازسازی واحد‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه آغاز می‌شود فراموشی زودهنگام در کودکان | پای سرب در میان است تأکید بر بازنگری در مستمری‌ها و توجه به قدرت خرید واقعی بازنشستگان پرداخت حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۰ با اعمال دو افزایش سنواتی و دو مرحله متناسب‌سازی انجام شد وزیر علوم خواستار اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ در نیمه اول مهرماه شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۶ تیر ۱۴۰۴) | هوای داغ در خراسان رضوی ماندگار است کنکور، ترافیک مشهد را سنگین کرد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پنجاه و هشتمین کنکور کشور با رقابت حدود نیم‌میلیون داوطلب آغاز شد تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران
سرخط خبرها

لزوم ورود جدی وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز بیمارستان ابن‌سینای مشهد

  • کد خبر: ۳۱۶۴۸۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
لزوم ورود جدی وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز بیمارستان ابن‌سینای مشهد
حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در بازدید از بیمارستان ابن‌سینای مشهد و شنیدن مشکلات آن، خواستار ورود وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز این بیمارستان در مشهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از ۹ سال پیش، عملیات افزودن ۴ بخش جدید در بیمارستان ابن سینای مشهد با ظرفیت ۱۶۰‌تخت آغاز شده، اما به دلیل نبود اعتبارات کافی هنوز این پروژه به سرانجام نرسیده است. همین امر تراکم سایر بخش‌های موجود این بیمارستان را بیشتر کرده است. این یکی از مهم‌ترین موضوعاتی بود که در بازدید نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی از تنها مرکز اعصاب و روان شرق کشور از سوی متولیان بیمارستان مطرح شد.

«پوشش بیمه‌ای بیماران روان فقط ۵۶ روز در سال»، «عدم پذیرش بیمارانی که بهبود یافته‌اند از سوی خانواده‌ها و بهزیستی» و... از دیگر معضلات این مرکز بود که در این بازدید مطرح شد و در نهایت حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمان‌فر از لزوم اقدام جدی وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز کمبود‌های این مرکز صحبت کرد.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه بیمارستان ابن‌سینا تنها مرکز اعصاب و روان در شرق کشور است، اظهار کرد: در این بیمارستان حجم درخور توجهی بیمار حتی از سایر استان‌ها پذیرش می‌شوند، زیرا از لحاظ قانونی نمی‌توانند پذیرش نداشته باشند. ضمن اینکه مشکل زیرساخت (اسکان و تخت) نیز دارند.

او ادامه داد: به طور معمول باید حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مرکز اشغال شود، اما امروز مشاهده کردیم که اتاق‌هایی که باید چهار یا پنج تخت داشته باشند، گاهی تا دوازده تخت در آن قرار دارد. در صورتی که این بیماران دچار اختلالات روانی بوده و نیاز به آرامش بیشتری دارند. همچنین بیمارستان از نظر امکانات وضعیت مناسبی ندارد.

پژمان‌فر اضافه کرد: بخشی از این مجموعه، مرمت و بازسازی شده، اما بخش‌هایی نیز باقی‌مانده است که این امر دیگر مسئله استان نیست و باید وزارتخانه فکری به حال آن کند، زیرا از سراسر کشور در اینجا پذیرش می‌شوند؛ بنابراین باید وزارتخانه به‌طور جدی برای تکمیل و تجهیز آن اقدام کند. ضمن اینکه در برخی مسائل خلأ قانونی و البته خلأ زیرساختی وجود دارد که باید برای آن فکری کرد و حتما با وزیر، مسئولان بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد جلساتی در این زمینه خواهیم داشت و برنامه‌ریزی را اعلام می‌کنیم.

او در نشستی که پس از بازدید برگزار شد، بیان کرد: برخی مسائل این بیمارستان زیرساختی است. مرمت و بازسازی این بیمارستان باید در اولویت دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار بگیرد. مسائل دیگری نیز بود که ناشی از ضعف‌های قانونی است که باید از طریق دولت به صورت لایحه در اختیار مجلس قرار بگیرد که پس از آن مجلس به سرعت این موضوع را به نتیجه برساند.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جمع‌بندی مسائل این بیمارستان با صورت‌جلسه باید برای ما حتی به‌طور غیررسمی ارسال شود که بدانیم باید چه کار‌هایی انجام شود و حتما این جلسه پیگیری خواهد شد.

۴ بخش نیمه‌تمام از سال ۹۵

رئیس بیمارستان ابن‌سینا و دکتر حجازی مشهد نیز در حاشیه این مراسم و بازدید از بخش‌های نیمه‌کاره این بیمارستان، اظهار کرد: برخی از بخش‌های بیمارستان در طرح تحول سال ۹۵ بازسازی شده، اما بازسازی یک‌سری از بخش‌ها به دلیل نبود اعتبار باقی مانده است که این امر همت جدی در سطح ملی را می‌طلبد.

علی‌اکبری درباره ظرفیت بخش‌های رها شده و نیمه‌تمام این مرکز، بیان کرد: این مجموعه شامل چهار بخش با ظرفیت هر کدام چهل تخت است که مجموع آنها ۱۶۰ تخت می‌شود و اعتباری برای بازسازی آنها نداشتیم بنابراین تخت‌های این بخش‌ها را به سالن‌های دیگر منتقل کردیم که این امر منجر به تراکم بیشتر آن بخش‌ها شده است. اکبری در نشستی که پس از پایان بازدید برگزار شد، بیان کرد: مجموع تخت‌های بیمارستان ابن‌سینا و حجازی نهصد تخت است که جمعیتی بالغ بر ۱۴ میلیون نفر (در چند استان) را پوشش می‌دهد. ضمن اینکه نهصد نفر نیروی انسانی نیز داریم که از این نظر کمبودی نداریم، اما در حوزه نیرو‌های خدماتی مشکل داریم.

او با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲ هزار بیمار در این مرکز بستری شده‌اند، افزود: چالش مهم این بیمارستان کمبود تخت بیمارستانی است؛ اما کمبود فضای آموزشی و درمانگاهی، فرسودگی زیرساخت انرژی، هزینه‌های سربار بیماران، کمبود تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی و ... از دیگر مشکلات این بیمارستان محسوب می‌شود.

ابن‌سینا مرکز درمانی است، نه نگهداری

او با بیان اینکه در حوزه کمبودها، این بیمارستان در اولویت اول دانشگاه علوم پزشکی قرار ندارد، اضافه کرد: متأسفانه هنوز به چشم یک مرکز نگهداری به ابن‌سینا نگاه می‌شود، در حالی که این بیمارستان یک مرکز درمانی است.

او پذیرش‌نکردن برخی بیماران درمان‌شده را از سوی بهزیستی و خانواده‌هایشان مشکل دیگر این بیمارستان خواند و گفت: اکنون سی‌نفر از این افراد درمان شده و دستور قضایی داریم که باید به بهزیستی منتقل شوند، اما بهزیستی این افراد را نمی‌پذیرد و دلیلی که بیان می‌کند این است که فضا ندارد؛ بنابراین این افراد با وجود اینکه بهبود یافته‌اند به بیمارستان حجازی منتقل شده‌اند. مشکل بعدی این است که بیشتر خانواده‌ها برای تحویل بیمار به این مرکز مراجعه نمی‌کنند و باید با صرف هزینه و امکانات بیمار را به شهرستان منتقل کنیم.

پوشش بیمه‌ای فقط ۵۶ روز در سال

اکبری درباره پوشش بیمه‌ای برای بیماران دچار اختلالات روانی، افزود: متأسفانه بیمه‌ها بستری این بیماران را تا ۵۶ روز در سال تقبل می‌کنند و بیشتر از این مدت در ویزیت و بستری به‌صورت آزاد محاسبه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->