نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

فک پلمب اتاق‌ عمل بیمارستان پرحاشیه آپادانا

  • کد خبر: ۳۱۷۸۲۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۷
فک پلمب اتاق‌ عمل بیمارستان پرحاشیه آپادانا
سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخورد قاطع و جدی با متخلفان پرونده بیمارستان آپادانا، گفت: این بیمارستان به پرداخت جریمه‌های سنگینی محکوم شد که البته به دلیل ضرورت انجام عمل‌های جراحی و خدمت‌رسانی به بیماران، اتاق‌های عمل این مرکز فک پلمب و بازگشایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلال غفارزاده روز جمعه با اعلام این خبر افزود: وزارت بهداشت در راستای انجام وظیفه نظارتی و بازدید‌های دوره‌ای از بیمارستان‌ها، فعالیت تمامی مراکز درمانی را رصد کرده و تحت نظارت دارد.

وی اظهار کرد: پس از احراز تخلفات انجام شده در بیمارستان آپادانا در جریان بازرسی مشترک وزارت بهداشت و دستگاه‌های قضایی و انتظامی، تمامی متخلفین شناسایی و بازداشت شدند.

به گفته وی، در این زمینه علاوه بر برخورد قاطع و شدید با متخلفان، مجموعه بیمارستان آپادانا نیز محکوم به پرداخت جریمه‌های سنگینی شده است.

سرپرست مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شناسایی متخلفان و برخورد قاطع قضایی، کاهش درجه اعتبار و جریمه سنگین بیمارستان در خصوص بروز این تخلف، اظهار کرد: به دلیل ضرورت انجام عمل‌های جراحی حیاتی و فوری برای خدمت به بیماران بستری، اتاق‌های عمل این بیمارستان فک پلمب و برای خدمت رسانی به مردم بازگشایی شد که البته این اقدام نیز پس از اعمال جریمه‌های سنگین و برخورد‌های قضایی با متخلفین انجام شده است.

وی ادامه داد: در این راستا بخشنامه‌ای نیز از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت خطاب به دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای پیشگیری از بروز این قبیل تخلفات صادر شده و بر داشتن رابطه استخدامی قانونی تمامی شاغلین در موسسات پزشکی و همچنین بهره مندی از صلاحیت‌های حرفه‌ای مربوطه مطابق با شرح وظایف مصوب، تاکید شده است.

گفتنی است؛ ۱۹ بهمن امسال و در جریان بازدید نامحسوس بازرسان وزرات بهداشت به همراه پلیس و مشاهده انجام عمل جراحی توسط تکنیسین‌ها بدون حضور جراحان در سه اتاق عمل بیمارستان آپادانا، با دستور سرپرست دادسرای جرائم پزشکی، علاوه بر پلمب اتاق‌های عمل، هفت نفر نیز بازداشت شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->