رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

ماجرای تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز چه بود؟

  • کد خبر: ۳۱۸۹۵۱
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
ماجرای تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز چه بود؟
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس از تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا غلامی از تخلیه بیمارستان زینبیه شیراز خبر داد و گفت: سازه بیمارستان زینبیه از فلز است و با توجه به اینکه بیش از ۶۰ سال از آن می‌گذرد ستون‌های اصلی دچار پیچش شده است، لذا ایمنی ساختمان با مشکل مواجه شده است.

وی افزود: به علت پیچش ستون‌های اصلی این ساختمان ستاد مدیریت بحران در محل بیمارستان تشکیل شده و دستگاه‌های مربوطه نیز در این جلسه حضور یافتند.

غلامی با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه این بود که سازه استحکام لازم را نداشته و باید به سمت ایمن‌سازی حرکت کند در این راستا به سمت سبک سازی سازه اقدام کردیم و در گام دوم بیماران را به سایر بخش‌ها و بیمارستان‌های دیگر منتقل کردیم.

مدیرکل کل بحران استانداری فارس با بیان اینکه این بیمارستان به علت تخصصی بودن خدمات در حوزه‌های زنان و زایمان نیازمند تجهیزات تخصصی است، گفت: اکنون موضوع انتقال بیماران انجام شده است و مهندسان فنی در حال ارزیابی هستند تا ساختمان تعمیر یا مجدداً ساخته شود.

وی موضوع ریزش را تکذیب کرد و گفت: ریزش در این ساختمان صورت نگرفته بلکه خم‌شدگی و پیچش ستون در این ساختمان صورت گرفته است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->