امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه برای برگزاری مشترک کنفرانس مدیریت شهری در مشهدمقدس سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس تأکید کرد: افزایش بهره‌وری، اولویت فعلی مدیریت شهری کشف ۸ کیلوگرم ماده مخدر شیشه از یک انبار ضایعات در حومه مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ردّ و نشانی از کارگاه‌های کرباس‌بافی در «پاچنار» | درباره روستایی در مجاورت وکیل‌آباد مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ درگیر پروژه‌های ۱۴۰۳ هستیم تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت حضرت امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) حق عادلانه مشهد از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی در مسیر احقاق هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) اعزام سه تیم ارزیاب هلال احمر برای بررسی خسارت‌های زلزله بردسکن (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: تفکر بسیجی، پیشرو و گره‌گشای مشکلات است گلوله‌باران ۳۲ دقیقه‌ای مشهد با تگرگ‌های «تخم‌مرغی» در سال ۱۳۳۳ کمبود انبار، از چالش‌های زیرساختی در حوزه اموال تملیکی خراسان رضوی است طلب ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دستگاه‌های دولتی در «مهد توس» خبری از فروشگاه‌های شیکان‌پیکان نیست | بازاری که بوی گوسفند می‌دهد پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی پروژه بازگشایی و احداث بولوار رضویه در مشهد با پیگیری شهرآرا بلیت متروی مشهد در نرم افزار «شهر من» ۲ هزار تومان شد بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: اراده مدیریت شهری، بزرگداشت شهدا در هر محفل و محله و معبر است مدیرعامل ایران‌خودرو: قیمت‌ها افزایش پیدا نکند، به سرنوشت شرکت ارج دچار می‌شویم
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیگیری برای خواهرخواندگی بین مشهد مقدس با «غزه» و «صنعا»

  • کد خبر: ۳۱۶۵۸۵
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۴
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس مطرح کرد: پیگیری برای خواهرخواندگی بین مشهد مقدس با «غزه» و «صنعا»
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: با توجه به ماهیت شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری و لزوم حمایت از مستضعفان، شهرداری مشهد می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت خواهرخواندگی، تعاملات بین خود با شهر‌های غزه و صنعا را تقویت ببخشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حسن منصوریان با بیان اینکه با وجود تمام تجهیزات و نقشه‌های شوم استکبار، با محوریت رژیم کودک‌کش اسرائیل و پشتیبانی‌های کشور‌های مستکبر، بنا به وعده الهی، جبهه مقاومت پیروز شده، اظهارکرد: این پیروزی ریشه در ایمان این مردم غیور دارد که هزاران شهید اعم از زن و مرد و کودک و خردسال را تقدیم کردند.

وی گفت: بسیار خرسندیم با پیروزی جبهه مقاومت و آتش‌بس، مردم مقاوم غزه بازگشت به سرزمین‌های خود را آغاز کرده‌اند که نشان از به ذلت کشیده شدن ابرقدرت پوشالی و پیروزی رزمندگان است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه ماهیت شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی، کمک به مستضعفان و دفاع از آنها بوده، افزود: علاوه بر حمایت‌های مستشاری که در حوزه نظامی داشته‌ایم و منجر به پیروزی جبهه مقاومت شده، جا دارد که در زمینه بازسازی، ساخت‌وساز و توسعه و آبادانی این مناطق هم ورود کنیم.

منصوریان تصریح کرد: شهرداری مشهد مقدس، با تکیه بر ظرفیت «خواهرخواندگی» می‌تواند این ارتباط را برقرار کند و با تکیه بر ظرفیت متخصصان بدنه مدیریت شهری و نقش‌آفرینی مجموعه‌های مردمی و تشکل‌ها به عنوان واسط، همچون قرارگاه‌های جهادی، در جهت آبادانی و تقویت این خطه از سرزمین اسلام ورود کنیم.

وی گفت: با توجه به آتش‌بس صورت گرفته و تعلق خاطری که مردم صنعا به شیعیان دارند و جایگاهی این سرزمین در متنون اسلامی در آخرالزمان دارد، می‌توان خواهرخواندگی بین مشهد و صنعا هم دنبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->