توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چالش‌های اجرای طرح «حراج سفر»؛ از کمبود بلیت تا افزایش سفر‌های جاده‌ای

  • کد خبر: ۳۱۶۵۹۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
چالش‌های اجرای طرح «حراج سفر»؛ از کمبود بلیت تا افزایش سفر‌های جاده‌ای
با اجرای طرح «حراج سفر» و ارائه تخفیف‌هایی برای سفر در ماه‌های خلوت سال، استان‌هایی همچون سیستان و بلوچستان پیش‌قدم شده‌اند. اما کمبود بلیت هواپیما و افزایش استفاده از خودرو‌های شخصی به دلیل محدودیت‌های حمل و نقل عمومی، نگرانی‌هایی درباره مصرف سوخت و حوادث جاده‌ای ایجاد کرده است. مدیرکل توسعه گردشگری داخلی از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای مدیریت این چالش‌ها خبر می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی فاطمی درباره ابهام‌ها و جزئیات طرح «حراج سفر» که همزمان با نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی شد، اما طبق بررسی‌ها از سوی معدود استان‌ها با اعمال تخفیف‌هایی ۱۰ تا ۲۰ درصد برای سفر در ماه خلوت اسفند به اجرا گذاشته شد، توضیح داد: ما از استان‌ها خواسته‌ایم زمینه‌ای را فراهم کنند تا خدمات خود را با نرخی مناسب برای زمان‌های خلوت سال عرضه کنند. سفر یک دوره پیک و شلوغی دارد که قاعدتا قیمت‌ها در آن دوره بالاتر است و یک زمان‌هایی هم خلوت است و سفر کم‌تر انجام می‌شود. از استان‌ها خواسته‌ایم این زمان‌ها را شناسایی کنند و برای آن دوره، خدمات سفر را با نرخ‌های بهتر و یا با تخفیف عرضه کنند تا مردم بر آن اساس، برای یک سال آینده خود برنامه‌ریزی کنند.

او ادامه داد: واقعیت این است که اقامتگاه‌ها تنوع خوبی دارند، مخصوصا از زمانی که بومگردی‌ها در کشور شکل گرفته‌اند. از سویی، اضافه شدن مجموعه‌های متنوع اقامتی، باعث شده است از نظر ظاهر و قمیت، بخش اقامت تنوع داشته باشد، به گونه‌ای که می‌توانیم بگوییم برای همه اقشار جامعه با قیمت‌های متنوع، اقامتگاه وجود دارد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در پاسخ به این موضوع که در تعیین قیمت، طبیعتا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نقش کاملی ندارد و بخش‌های دیگر باید مشارکت کنند، مثلا سازمان و شرکت‌های هواپیمایی که قیمت‌های آن به ویژه برای تعطیلات نوروز به شکل قابل توجهی افزایش یافته است، اظهار کرد: اتفاقا بزرگترین مشکل ما در حوزه حمل و نقل است. مثلا هواپیما، ما حتی در روز‌های عادی سال با کمبود بلیت با قیمت مناسب مواجهیم، چه برسد به زمان‌های شلوغی و پیک سفر. البته درباره اقامت به جز ایام پیک (زمان شلوغی سفر) مشکل آنچنانی نداریم.

او درباره اینکه با چنین کمبودی چگونه می‌شود «حراج سفر» را راه‌اندازی کرد؟ گفت: این واقعیتی است که وجود دارد، ولی ما از استان‌ها خواسته‌ایم در این طرح مشارکت داشته باشند و بعضی از آنها مثل سیستان و بلوچستان و برخی دیگر از استان‌های جنوبی، این طرح را در نمایشگاه به اجرا گذاشتند تا برای یک سال آینده به برنامه‌ریزی مسافران کمک کنند. برخی هم تخفیف‌هایی را روی بسته‌های سفر اعمال کردند.

فاطمی همچنن به تبعات کمبود وسایل نقلیه عمومی در سفرها، اشاره کرد و افزود: وقتی حمل و نقل عمومی کم باشد، مردم سراغ خودروی شخصی می‌روند که مخاطرات خود را دارد. پیش‌بینی می‌کنیم امسال حتی بیشتر از سال گذشته با حجم خودرو‌های شخصی مواجه باشیم که قاعدتا مصرف سوخت را نیز افزایش می‌دهد و ممکن است مشکلاتی در این حوزه داشته باشیم، که البته برای نوروز، پیش از آغاز سفر‌ها نشست‌هایی را برگزار کرده‌ایم که با کمترین مشکل از این شرایط عبور کنیم. به هر حال باید در وضعیت موجود ما باید به گونه‌ای از امکانات استفاده کنیم، چون نمی‌توانیم تامین زیرساخت کنیم، در حوزۀ اختیار ما هم نیست. ما فقط مجبوریم این وضعیت را با داشته‌های خود پیش ببریم.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در تاکید دوباره گفت: نگرانی جدی ما درباره سفر‌های امسال، افزایش حجم خودرو‌های شخصی در سفرهاست که حجم سوانح و مصرف سوخت را افزایش می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->