به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم گزارش داد که نخستوزیر رژیم صهیونیستی در حال حاضر مشغول گفتوگوی تلفنی درباره وضعیت اسرا و مفقودین است. این در حالی است که به نظر میرسد تلآویو هشدار دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، علیه حماس را نادیده گرفته است.
این رسانه صهیونیست به نقل از یک منبع سیاسی این رژیم تأکید کرد که طرف اسرائیلی همچنان امیدوار است روند آزادی اسرا سرعت بگیرد.
وی افزود امید است که برخلاف برنامهریزیهای انجام شده برای آزادی سه اسیر در شنبه آینده، ۶ اسیر اسرائیلی آزاد شوند.
دونالد ترامپ پیشتر تهدید کرده بود در صورتی که تمامی اسرای اسرائیلی تا ساعت ۱۲ روز شنبه آزاد نشوند، گذرگاههای غزه را به روی حماس باز خواهد کرد.
رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران در دفتر خود در کاخ سفید گفت: نمیدانم قرار است در ساعت ۱۲ چه اتفاقی بیفتد. اگر تمام گروگانهای باقیمانده تا شنبه ظهر آزاد نشوند، در غزه باید جهنم به پا شود.
وی ضربالاجل تعیین کرده و گفته بود همه اسرای اسرائیلی در غزه باید تا ظهر شنبه آزاد شوند.
در همین ارتباط «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس امروز اعلام کرد که اظهارات ترامپ درباره غزه، با توافق آتشبس که با وساطت واشنگتن و سایر کشورهای میانجی به دست آمده است، تناقض دارد.
وی گفت: اگر آمریکا نگران حفظ جان اسرا است، باید رژیم صهیونیستی را به پایبندی به توافقنامه آتشبس وادار کند.
آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافتند.
این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.
منبع: ایرنا