فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور
سرخط خبرها

رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: افزایش ۴۰ درصدی مستمری ۱۴۰۴ مددجویان

  • کد خبر: ۳۱۶۸۷۰
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹
رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: افزایش ۴۰ درصدی مستمری ۱۴۰۴ مددجویان
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام‌شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر سیدجواد حسینی گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام‌شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: ۵۰ هزار نفر جهت دریافت حمایت از بهزیستی پشت نوبت هستند که تلاش می‌کنیم دهک یک در استان آذربایجان غربی به صفر برسد.

حسینی با بیان اینکه میزان پشت نوبتی به شدت در سال‌های اخیر کاهش یافته است، افزود: از اقدامات خوب دولت گذشته توجه به این مسئله است، اما هنوز این تعداد به صفر نرسیده است.

حسینی با اشاره به اینکه مشارکت دادن مردم در کار‌ها از سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم به شمار می‌رود، ادامه داد: این مشارکت مردمی معجزه آفرین است؛ هشت میلیون نفر جمعیت تحت پوشش بهزیستی کشور هستند که ۱۸ هزار نفر کارمند به آنان خدمات ارائه می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با ابراز نگرانی از سرعت بالای سالمندی در ایران گفت: آموزش زندگی در سالمندی گام اول در راه اندازی باشگاه‌های زیست محله در کشور است و در مراحل بعدی اقدامات دیگری برنامه ریزی می‌توان کرد.

وی با اشاره به اینکه میانگین سن بازنشستگی در ایران ۵۲ سال و امید به زندگی سالمندان ۷۶ سال است، اظهار کرد: یک سوم عمر هر فرد در سالمندی است و باید برای سالمندی استراتژی داشته باشیم.

حسینی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی زنان مواجهه است، گفت: علت این مساله بالا بودن امید به زندگی در زنان نسبت به مردان است؛ امید به زندگی زنان ایرانی بین دو تا سه سال بیشتر از مردان است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر شناسایی و پیگیری آموزش زنان سالمند تنها ادامه داد: انسان‍ها در دو مرحله کودکی و سالمندی به تعامل نیازمندند و عواطف و نیاز به همدم در سالمندی بیشتر است.

حسینی گفت: هم اکنون ازدواج زنان و مردان سالمند تنها مورد توجه است و زنانی که از ۶۰ سال به بالا و تنها باشند سالمند تنها محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی چند وجهی مواجه است ادامه داد: وجه مختلف سالمندی شامل سالمند فقیر، سالمند معلول، سالمند تنها، سالمند مریض، سالمند بیکار و سالمند تنهاست و زنان سالمند تنها برای ما دارای اولویت است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: به لحاظ ملاک‌های جمعیت شناختی و یا سالمند شناسی اگر هفت درصد از جمعیتی سالمند باشند به آن جمعیت جوان گفته می‌شود، اگر بین هفت تا ۱۴ درصد سالمند باشند آن جامعه در حال ورود به سالمندی بوده و اگر ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمند باشند جمعیت سالمند هستند و اگر از این میزان فراتر رود و بین ۲۱ تا ۲۸ درصد باشند سالخورده و در صورتیکه از این میزان نیز بیشتر باشد شدیدا سالخورده محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون ۱۲ درصد جمعیت ایران سالمند هستند که روند بسیار رو به رشدی را شاهد هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->