دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) آیین نقاره‌زنی حرم رضوی، روایتی ۵۰۰ساله از عشق و ایمان برنامه افزایش ۲برابری پایگاه‌های قرآنی خراسان رضوی در ۲ سال آینده روزی برای تو اینجا چراغی روشن است | در باب راه‌های رونق مسجد همگانی‌سازی تدبر در قرآن کریم ضروری است قرارگاه رسانه‌ای راهیان نور، صدای زائران سرزمین نور می‌شود برنامه‌های اوقاف خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و بهار ۱۴۰۴ | «ضیافت الهی»، «آرامش بهاری» انتخاب حدود یک‌پنجم از مدیران کاروان‌های حج ازطریق آزمون ارتقایی نمایش آثار نقاشی‌خط ۱۰ هنرمند مشهدی در نمایشگاه «نجوایی از آسمان» تأکید امام جمعه مشهد، استاندار خراسان رضوی و تولیت آستان قدس بر ضرورت هم‌افزایی ملی برای رفع مشکلات زائران رضوی آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره فروردین ۱۴۰۴ در خراسان رضوی از فردا (پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳) در محضر امام رئوف (ع) وفاداری، رکن استحکام خانواده این نیکی واجب است | بازخوانی توصیه‌های امام‌رضا(ع) درباره احترام به پدر و مادر و سپاس از آن‌ها لزوم همکاری مستمر با دانشگاه‌ها برای تولید بیشتر آثار دفاع مقدس
سرخط خبرها

۶۰۰ هزار جانباز نیازمند خدمات توانبخشی هستند

  • کد خبر: ۳۱۷۲۴۶
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
۶۰۰ هزار جانباز نیازمند خدمات توانبخشی هستند
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در ایران، حدود ۶۰۰ هزار جانباز به خدمات توانبخشی نیاز دارند و بیش از دو میلیون نفر دیگر نیز به این خدمات وابسته‌اند همچنین حدود ۸ میلیون نفر نیازمند توانبخشی محدود هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، پیرحسین کولیوند در نخستین کنفرانس بین‌المللی معلولیت و توانبخشی فیزیکی در نهضت بین الملی صلیب سرخ و هلال احمر، با اشاره به نیاز بخشی از افراد جامعه به خدمات توانبخشی، افزود: بخشی از این نیاز ناشی از بیماری‌ها و عوامل مختلف است، اما بخش قابل توجهی از آن به دلیل آسیب‌های دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی به وجود آمده است و تعداد زیادی از رزمندگان و ایثارگران دچار معلولیت شدند و این امر، اهمیت توسعه خدمات توانبخشی را بیش از پیش نمایان می‌کند.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به نیاز گسترده جهانی به خدمات توانبخشی گفت: ۱۵ درصد از جمعیت دنیا به نوعی به خدمات توانبخشی نیاز دارند. برخی به‌صورت محدود و برخی به‌صورت مداوم به این خدمات احتیاج دارند، از جمله جانبازان، افراد دارای معلولیت و بیمارانی که پس از عمل جراحی نیاز به بازتوانی دارند.

وی با تأکید بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در این زمینه افزود: با همت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، جلساتی برگزار کردیم تا در ۹ اولویت مشخص با هم کار کنیم همچنین ما در حال همکاری با بهزیستی و سایر نهاد‌های مرتبط هستیم تا با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی، کیفیت زندگی این عزیزان را ارتقا دهیم.

فعالیت بیش از ۲۰۰ مرکز توانبخشی هلال احمر

وی افزود: برای کمک به این افراد و بازگرداندن آنان به فعالیت‌های اجتماعی و حرفه‌ای، مراکز توانبخشی متعددی در کشور ایجاد شده است. در این راستا، همکاری میان بنیاد شهید، بهزیستی و هلال احمر بسیار حائز اهمیت است و این نهاد‌ها همواره در کنار یکدیگر برای ارتقای کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت تلاش می‌کنیم؛ به طوری که اکنون بیش از ۲۰۰ مرکز توانبخشی در جمعیت هلال احمر ایران فعال است و طیف وسیعی از تخصص‌های مرتبط را تحت پوشش قرار می‌دهد.

رئیس جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در این مراکز، اساتید دانشگاه، متخصصان، نخبگان و افراد خلاق و نوآور همکاری دارند و بسیاری از آنان به‌صورت داوطلبانه در خدمت این هدف ارزشمند هستند.

لزوم فرهنگ‌سازی و آگاهی‌رسانی عمومی برای حمایت از افراد دارای معلولیت

کولیوند با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی و آگاهی‌رسانی عمومی برای حمایت از افراد دارای معلولیت گفت: در این زمینه باید تدابیری اتخاذ شود تا جامعه نگاه درستی به افراد دارای معلولیت داشته باشد و آنان را به‌عنوان اعضای توانمند جامعه بپذیرد. خوشبختانه، ما از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی در بسیاری از مراکز توانبخشی خود استفاده کرده‌ایم و این روند باید توسعه یابد. علاوه بر این، اجرای طرح‌های مشترک در سطح بین‌المللی، ایجاد همبستگی جهانی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی، از جمله اقداماتی است که باید به‌صورت مستمر دنبال شود.

وی ادامه داد: یکی از نتایج مهم این نشست، تشکیل دبیرخانه‌ای برای پیگیری مداوم مسائل مطرح‌شده خواهد بود. این دبیرخانه، روند پیشرفت برنامه‌ها را به‌صورت روزانه، هفتگی، ماهانه و فصلی ارزیابی خواهد کرد تا جلسات بعدی با شرایط بهتر و توان بیشتری برگزار شود. هدف ما این است که با همفکری و همکاری، بتوانیم کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت را بهبود ببخشیم و شرایطی فراهم کنیم که آنان بدون هیچ‌گونه محدودیت، در جامعه حضور داشته باشند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: ایمان داریم که خداوند در کنار کسانی است که برای بهبود زندگی دیگران تلاش می‌کنند. همان‌طور که وقتی نعمتی را از فردی می‌گیرد، نعمت‌های جایگزین به او عطا می‌کند، ما نیز وظیفه داریم که در مسیر حمایت از این عزیزان گام برداریم.

کولیوند همچنین به برگزاری همایش بین‌المللی توانبخشی با حضور نمایندگان ١٨ کشور اشاره کرد و گفت: در این رویداد، دبیرخانه دائمی توانبخشی با مسئولیت جمعیت هلال احمر ایران تشکیل خواهد شد.

نقش هلال احمر در کاهش تصادفات جاده‌ای

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین به نقش هلال احمر در کاهش تصادفات جاده‌ای و اجرای کمپین «نه به تصادف» که از ابتدای اسفند آغاز می‌شود، اشاره کرد و گفت: یکی از علل اصلی معلولیت، تصادفات رانندگی است. جمعیت هلال احمر همواره در این حوزه فعال بوده و برای بهبود رفتار ترافیکی و کاهش حوادث، برنامه‌ریزی کرده است. ما از داوطلبان خود برای حضور در نقاط حادثه‌خیز کمک می‌گیریم و همکاری نزدیکی با پلیس راهور، راهداری و سایر نهاد‌های مسئول داریم.

کولیوند تأکید کرد: برای موفقیت در این طرح، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها، از جمله استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و وزارت کشور هستیم. همه ما وظیفه داریم که مانع از بروز حوادثی شویم که زندگی مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باید از تمام ظرفیت‌ها برای کاهش این مشکلات استفاده کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->