آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۱۷۲۶۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد
وزیر امور خارجه در حاشیه هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر امیر قطر به تهران گفت: موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی در حاشیه «هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران با عنوان «سیاست خارجی ایران و خلیج فارس در گستره تاریخ» که صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه برگزار شد، در جمع خبرنگاران حاضر و به برخی از پرسش‌های آنها پاسخ داد.

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سفر آتی امیر قطر به تهران گفت: ایران همواره در مسیر تعاملات دیپلماتیک فعال بوده و فردا (چهارشنبه ۱ اسفندماه) جلسه‌ای مشورتی با حضور هیات عالی رتبه قطری در خصوص مسائل منطقه‌ای، به‌ویژه موضوع فلسطین و غزه و توطئه‌های اخیر که پیرامون این مسائل مطرح شده است، برگزار خواهد شد. همچنین، در این جلسه، موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت. روابط میان دو کشور روندی رو به رشد داشته و در حوزه اقتصادی نیز پروژه‌های مهم و کلیدی در دستور کار قرار دارد که به‌صورت جدی پیگیری خواهد شد.

ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد

عراقچی در ادامه با اشاره به برخی گمانه زنی های رسانه ای درباره پیام رسانی امیر قطر به تهران در جریان این سفر از سوی ایالات متحده با رد این شایعات گفت: این موضوعات فاقد اعتبار بوده و ارزش پرداختن ندارند. امیر محترم قطر شخصیتی برجسته در حوزه دیپلماسی و تعاملات بین‌المللی هستند و سفر ایشان به‌ منظور گسترش روابط دوجانبه صورت می‌گیرد. ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد و بدون توجه به بیانیه‌های سیاسی، گام‌های عملی در جهت تحقق اهداف مشترک برداشته خواهد شد.

وزیر خارجه با تاکید بر اینکه برای مقابله با توطئه‌های خارجی علیه منطقه، نخستین اقدام ضروری، ایجاد صدایی واحد از سوی تمامی کشورهای اسلامی است، افزود: کشورهای اسلامی باید موضعی منسجم و قاطع علیه جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی وحشیانه‌ای که در غزه در حال وقوع است، اتخاذ کنند.

وی افزود : باید با توطئه‌های جدیدی که در راستای آواره‌سازی مردم غزه از سرزمین مادری و کوچ اجباری آن‌ها به کشورهای دیگر در جریان است، مقابله شود. این اقدام، تهدیدی جدی برای هویت و سرنوشت فلسطین به شمار می‌آید و کشورهای اسلامی در این خصوص همواره موضع ثابتی داشته‌اند. در واقع، سازمان همکاری اسلامی که در ابتدا با عنوان سازمان کنفرانس اسلامی شکل گرفت، با محوریت مسئله فلسطین تأسیس شد و همچنان این موضوع از اولویت‌های اصلی آن محسوب می‌شود.

اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌ است

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اقدام های ایران در رابطه با مقابله با طرح کوچ اجباری مردم فلسطین از نوار غزه گفت: در پی مطرح شدن برنامه‌هایی برای کوچ اجباری مردم غزه، تماس‌هایی با وزرای خارجه کشورهای مختلف اسلامی برقرار شد و پیشنهاد برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی مطرح گردید. این نشست به‌منظور بیان موضعی واحد و انعکاس نگرانی‌های کشورهای اسلامی در سطح بین‌المللی برگزار خواهد شد.

عراقچی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود در این جلسه، گام‌های عملی برای جلوگیری از این توطئه‌ها تعیین شود، گفت:  قطعا موضع‌گیری‌های سیاسی اهمیت دارند، اما اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌تر بوده و باید به‌طور جدی پیگیری شود.

نمایندگانی از نهادهای متفاوت ایرانی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله شرکت خواهند کرد

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سطح شرکت ایران در مراسم تشییع دبیرکل فقید حزب الله لبنان گفت: در این راستا، تصمیماتی در سطح عالی اتخاذ شده و مقامات ارشد و نمایندگان نهادهای مختلف کشور از جمله دولت، مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، در این مراسم شرکت خواهیم کرد. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->