انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند آغاز مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد امیر سرتیپ امان اللهی: نیرو‌های مسلح ایران، انگشت به ماشه و آماده دفاع از سرزمین و مردم ایران هستند تاکید پزشکیان بر ضرورت بهینه‌سازی در عملکرد بودجه تیراندازی در پایگاه نظامی آمریکا در جورجیا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ایران به ادعای ارسال تسلیحات به روسیه واکنش نشان داد سقوط بالگرد نظامی در غنا| ۲ وزیر کشته شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران کشف شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی گفت‌و‌گو کرد سپاه پاسداران: واکنش شدیدتری از وعده صادق۳ به هرگونه تهدید علیه کشور خواهیم داشت دیدار بقایی با سفرای هلند و ژاپن (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بیانیه حزب‌الله در واکنش به تصمیم جنجالی دولت لبنان علی اکبر احمدیان نماینده ویژه رئیس جمهور و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور شد موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟ ترامپ: ونس وارث من خواهد بود فیلم | ویتکاف در کاخ کرملین با رئیس جمهور روسیه دیدار کرد اختلاف در بین مقامات عالی اسرائیل بر سر ادامه جنگ در غزه بالا گرفت فرماندار تایباد خبر داد: خروج ۷۰ درصدی اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون ۱۹۳ نفر در غزه به دلیل گرسنگی و سوءتغذیه به شهادت رسیدند گفت و گوی تلفنی پزشکیان و نخست وزیر مالزی | فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه جنایات در غزه شود توافق ایران و قزاقستان برای توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی و تدوین نقشه راه مشترک
سرخط خبرها

عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۱۷۲۶۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
عراقچی: امیر قطر فردا (یکم اسفند ۱۴۰۳) به تهران سفر خواهد کرد
وزیر امور خارجه در حاشیه هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر امیر قطر به تهران گفت: موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی در حاشیه «هشتمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران با عنوان «سیاست خارجی ایران و خلیج فارس در گستره تاریخ» که صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ماه در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌الملل وزارت امور خارجه برگزار شد، در جمع خبرنگاران حاضر و به برخی از پرسش‌های آنها پاسخ داد.

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سفر آتی امیر قطر به تهران گفت: ایران همواره در مسیر تعاملات دیپلماتیک فعال بوده و فردا (چهارشنبه ۱ اسفندماه) جلسه‌ای مشورتی با حضور هیات عالی رتبه قطری در خصوص مسائل منطقه‌ای، به‌ویژه موضوع فلسطین و غزه و توطئه‌های اخیر که پیرامون این مسائل مطرح شده است، برگزار خواهد شد. همچنین، در این جلسه، موضوعات مرتبط با تحولات منطقه‌ای در لبنان، سوریه و یمن نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت. روابط میان دو کشور روندی رو به رشد داشته و در حوزه اقتصادی نیز پروژه‌های مهم و کلیدی در دستور کار قرار دارد که به‌صورت جدی پیگیری خواهد شد.

ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد

عراقچی در ادامه با اشاره به برخی گمانه زنی های رسانه ای درباره پیام رسانی امیر قطر به تهران در جریان این سفر از سوی ایالات متحده با رد این شایعات گفت: این موضوعات فاقد اعتبار بوده و ارزش پرداختن ندارند. امیر محترم قطر شخصیتی برجسته در حوزه دیپلماسی و تعاملات بین‌المللی هستند و سفر ایشان به‌ منظور گسترش روابط دوجانبه صورت می‌گیرد. ایران و قطر با جدیت مسیر توسعه روابط را دنبال خواهند کرد و بدون توجه به بیانیه‌های سیاسی، گام‌های عملی در جهت تحقق اهداف مشترک برداشته خواهد شد.

وزیر خارجه با تاکید بر اینکه برای مقابله با توطئه‌های خارجی علیه منطقه، نخستین اقدام ضروری، ایجاد صدایی واحد از سوی تمامی کشورهای اسلامی است، افزود: کشورهای اسلامی باید موضعی منسجم و قاطع علیه جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی وحشیانه‌ای که در غزه در حال وقوع است، اتخاذ کنند.

وی افزود : باید با توطئه‌های جدیدی که در راستای آواره‌سازی مردم غزه از سرزمین مادری و کوچ اجباری آن‌ها به کشورهای دیگر در جریان است، مقابله شود. این اقدام، تهدیدی جدی برای هویت و سرنوشت فلسطین به شمار می‌آید و کشورهای اسلامی در این خصوص همواره موضع ثابتی داشته‌اند. در واقع، سازمان همکاری اسلامی که در ابتدا با عنوان سازمان کنفرانس اسلامی شکل گرفت، با محوریت مسئله فلسطین تأسیس شد و همچنان این موضوع از اولویت‌های اصلی آن محسوب می‌شود.

اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌ است

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اقدام های ایران در رابطه با مقابله با طرح کوچ اجباری مردم فلسطین از نوار غزه گفت: در پی مطرح شدن برنامه‌هایی برای کوچ اجباری مردم غزه، تماس‌هایی با وزرای خارجه کشورهای مختلف اسلامی برقرار شد و پیشنهاد برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی مطرح گردید. این نشست به‌منظور بیان موضعی واحد و انعکاس نگرانی‌های کشورهای اسلامی در سطح بین‌المللی برگزار خواهد شد.

عراقچی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود در این جلسه، گام‌های عملی برای جلوگیری از این توطئه‌ها تعیین شود، گفت:  قطعا موضع‌گیری‌های سیاسی اهمیت دارند، اما اقدامات عملی برای مقابله با جنایاتی که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، ضروری‌تر بوده و باید به‌طور جدی پیگیری شود.

نمایندگانی از نهادهای متفاوت ایرانی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله شرکت خواهند کرد

وزیر خارجه در پاسخ به پرسشی درباره سطح شرکت ایران در مراسم تشییع دبیرکل فقید حزب الله لبنان گفت: در این راستا، تصمیماتی در سطح عالی اتخاذ شده و مقامات ارشد و نمایندگان نهادهای مختلف کشور از جمله دولت، مجلس شورای اسلامی و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، در این مراسم شرکت خواهیم کرد. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->