ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت
سرخط خبرها

تاکید پزشکیان بر افزایش حجم مبادلات تجاری میان ایران و ترکمنستان

  • کد خبر: ۳۱۷۳۳۷
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
تاکید پزشکیان بر افزایش حجم مبادلات تجاری میان ایران و ترکمنستان
رئیس جمهوری در ادامه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فرهنگی را از جمله زمینه‌های توسعه روابط میان ایران و ترکمنستان دانست و تصریح کرد: ما هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط و همکاری میان دو کشور نمی‌بینیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار خوجا مرادی گلدی مرادف معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان که به منظور شرکت در سومین اجلاسیه اقتصادی خزر به تهران سفر کرده است، اهتمام ویژه رهبر ملی ترکمنستان به توسعه روابط با ایران و اجرای کامل توافقات صورت گرفته میان دو کشور را ارزشمند و شایسته قدردانی دانست و افزود: نگاه و باور اعتقادی جناب آقای قربانقلی بردی محمد اف رهبر ملی ترکمنستان به توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور برادر، مسلمان و همسایه موجب تسریع در اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور شده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و ما نیز مصمم به ادای حق همسایگی خود با ترکمنستان هستیم.

رئیس جمهوری در ادامه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فرهنگی را از جمله زمینه‌های توسعه روابط میان دو کشور دانست و تصریح کرد: ما هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط و همکاری میان دو کشور نمی‌بینیم.

پزشکیان همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت پیمان‌های منطقه‌ای از جمله اجلاسیه اقتصادی خزر برای توسعه ارتباطات و تعاملات اقتصادی و تجاری تاکید کرد و گفت: ایران و ترکمنستان از زمینه‌ها و ظرفیت‌های بزرگی برای توسعه روابط برخوردارند که در صورت فعال‌سازی آنها حجم مبادلات تجاری میان دو کشور تا چندین برابر حجم فعلی قابلیت افزایش خواهد داشت.

خوجا مرادی گلدی مرادف معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم رهبر ملی و رئیس جمهور این کشور به دکتر پزشکیان و تشکر و قدردانی از برگزاری بسیار خوب اجلاسیه اقتصادی خزر گفت: ما اطمینان داریم نتایج این اجلاسیه گام و جهش بزرگی در توسعه روابط میان کشور‌های حاشیه خزر ایجاد خواهد کرد و در گسترش تعاملات به نفع منطقه بسیار موثر خواهد بود.

معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان همچنین به همکاری‌ها و پروژه‌های مشترک در حال اجرا میان دو کشور در بخش انرژی و حمل و نقل نیز اشاره کرد و گفت‌: ما جمهوری اسلامی ایران را نه تنها همسایه بلکه شریک راهبردی خود می‌دانیم، مصمم به استفاده از فرصت‌های بزرگ پیش آمده برای توسعه همکاری‌ها هستیم و نسبت به اجرای کامل توافقات صورت گرفته میان دو کشور نیز اهتمام داریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->