آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید پزشکیان بر افزایش حجم مبادلات تجاری میان ایران و ترکمنستان

  • کد خبر: ۳۱۷۳۳۷
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
تاکید پزشکیان بر افزایش حجم مبادلات تجاری میان ایران و ترکمنستان
رئیس جمهوری در ادامه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فرهنگی را از جمله زمینه‌های توسعه روابط میان ایران و ترکمنستان دانست و تصریح کرد: ما هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط و همکاری میان دو کشور نمی‌بینیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در دیدار خوجا مرادی گلدی مرادف معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان که به منظور شرکت در سومین اجلاسیه اقتصادی خزر به تهران سفر کرده است، اهتمام ویژه رهبر ملی ترکمنستان به توسعه روابط با ایران و اجرای کامل توافقات صورت گرفته میان دو کشور را ارزشمند و شایسته قدردانی دانست و افزود: نگاه و باور اعتقادی جناب آقای قربانقلی بردی محمد اف رهبر ملی ترکمنستان به توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشور برادر، مسلمان و همسایه موجب تسریع در اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور شده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و ما نیز مصمم به ادای حق همسایگی خود با ترکمنستان هستیم.

رئیس جمهوری در ادامه تقویت همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فرهنگی را از جمله زمینه‌های توسعه روابط میان دو کشور دانست و تصریح کرد: ما هیچ مانعی در مسیر توسعه روابط و همکاری میان دو کشور نمی‌بینیم.

پزشکیان همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت پیمان‌های منطقه‌ای از جمله اجلاسیه اقتصادی خزر برای توسعه ارتباطات و تعاملات اقتصادی و تجاری تاکید کرد و گفت: ایران و ترکمنستان از زمینه‌ها و ظرفیت‌های بزرگی برای توسعه روابط برخوردارند که در صورت فعال‌سازی آنها حجم مبادلات تجاری میان دو کشور تا چندین برابر حجم فعلی قابلیت افزایش خواهد داشت.

خوجا مرادی گلدی مرادف معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم رهبر ملی و رئیس جمهور این کشور به دکتر پزشکیان و تشکر و قدردانی از برگزاری بسیار خوب اجلاسیه اقتصادی خزر گفت: ما اطمینان داریم نتایج این اجلاسیه گام و جهش بزرگی در توسعه روابط میان کشور‌های حاشیه خزر ایجاد خواهد کرد و در گسترش تعاملات به نفع منطقه بسیار موثر خواهد بود.

معاون رئیس کابینه وزرای ترکمنستان همچنین به همکاری‌ها و پروژه‌های مشترک در حال اجرا میان دو کشور در بخش انرژی و حمل و نقل نیز اشاره کرد و گفت‌: ما جمهوری اسلامی ایران را نه تنها همسایه بلکه شریک راهبردی خود می‌دانیم، مصمم به استفاده از فرصت‌های بزرگ پیش آمده برای توسعه همکاری‌ها هستیم و نسبت به اجرای کامل توافقات صورت گرفته میان دو کشور نیز اهتمام داریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->