برگزاری آزمون اعزام به خارج فرهنگیان کشور ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد تلاش دولت درراستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شایع‌ترین نوع سرگیجه، مربوط به مشکلات سیستم تعادل گوش داخلی است

  • کد خبر: ۳۱۳۵۱۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
شایع‌ترین نوع سرگیجه، مربوط به مشکلات سیستم تعادل گوش داخلی است
متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ اتولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه شایع‌ترین نوع سرگیجه، مربوط به مشکلات در سیستم تعادل گوش داخلی است اظهار کرد: بیماری منیر و اختلالات عصب تعادل، از جمله همین مشکلات است که معمولاً توسط متخصصان گوش و حلق و بینی درمان می‌شوند. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد رضا افضل زاده، علل سرگیجه را ناشی از دو دلیل اصلی که شامل؛ مشکلات در مغز (سرگیجه مرکزی) و مشکلات در گوش داخلی (سرگیجه محیطی) است، عنوان و خاطر نشان کرد: سرگیجه‌های خوش‌خیم وضعیتی، معمولاً در دهه‌های چهارم و پنجم زندگی و میانسالی بروز می‌کنند و عوامل ژنتیک، جنسیت (به خصوص در زنان)، آسیب‌های سر و برخی عوامل دیگر می‌تواند از جمله عوامل خطر برای ابتلا به سرگیجه باشد. همچنین بیماری‌هایی مانند میگرن و بیماری‌های خود ایمنی می‌توانند باعث سرگیجه شوند ودر برخی موارد هم دلیل مشخصی برای سرگیجه وجود ندارد و ممکن است به صورت خود به خودی ایجاد شود.

فوق تخصص گروه گوش و حلق و بینی همچنین با اشاره به اینکه، بیماری منیر از طریق تغییر سبک زندگی، رعایت رژیم غذایی؛ از جمله مصرف محدود نمک و برخی دارو‌های خوراکی، تزریق دارو داخل گوش قابل کنترل بوده و در موارد نادر نیاز به جراحی خواهد داشت افزود: تیم تحقیقاتی گروه گوش و حلق و بینی در حال بررسی عوامل مختلفی مانند سبک زندگی، رژیم غذایی، کمبود ویتامین‌ها به ویژه ویتامین D، علائم تعادلی و روش‌های تشخیص بیماری منیر است تا بتوانیم درکمان را از این بیماری افزایش داده و راه‌های درمان مؤثرتری پیدا کنیم.

وی اضافه کرد: علاوه بر این، ما در حال انجام تحقیقاتی هستیم تا با استفاده از تصویربرداری‌های پیشرفته مانند MRI، به بررسی دقیق‌تر مغز و گوش داخلی بیماران مبتلا به بیماری منیر و کاهش شنوایی ناگهانی بپردازیم. هدف از این تحقیقات، شناسایی تغییرات ساختاری و عملکردی در این نواحی است که ممکن است به علت این بیماری‌ها ایجاد شده باشند.

عضو هیأت علمیِ گروه گوش، حلق و بینیِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد، همچنین با بیان اینکه نتایج این پژوهش‌ها می‌تواند برای بیماران مبتلا به سرگیجه مفید باشد افزود: سرگیجه یکی از موضوعاتِ بسیار پیچیده و دشوار در تحقیقات پزشکی است و برای تشخیص و درمانِ صحیح آن، نیاز به همکاری و مشورتِ متخصصانِ مختلف از جمله متخصصان مغز و اعصاب، روانپزشکان و جراحان گوش، حلق و بینی وجود دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->