عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقائی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است عراقچی چهارشنبه به چین می‌رود نشست خبری سخنگوی دولت | مهاجرانی: در مذاکره با آمریکا، مطالبه اصلی بر رفع تحریم هاست دوحه و قاهره، میزبان مذاکرات سرنوشت‌ساز درباره آتش‌بس غزه ظهوریان: اسناد و برنامه ما تبدیل به لحاف‌های چهل تکه شده است + فیلم آمریکا به ۳ منطقه در یمن حمله هوایی کرد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قالیباف: برنامه هفتم توسعه مهم‌ترین سند مسائل اقتصادی است | برنامه هفتم مبنای وفاق مجلس و دولت است پوتین به گفت‌وگوی مستقیم با اوکراین چراغ سبز نشان داد عارف: هیچ راهی جز رسیدن به رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم نخواهیم داشت | هر تصمیم دولت باید پیوست معیشتی داشته باشد درخواست یک سناتور آمریکایی برای آزادی دانشجوی حامی فلسطین جانشین فرمانده سپاه امام رضا (ع): سپاه، یاری‌دهنده محرومان و حامی نظام اسلامی است عراقچی: قصد نداریم در ملأعام مذاکره کنیم واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس: جزایر سه‌گانه برای همیشه ایرانی است سرقت کیف وزیر امنیت داخلی آمریکا جزئیات گردهمایی کاردینال‌ها برای انتخاب پاپ جدید نتانیاهو بازهم علیه ایران گزافه گویی کرد چه کسی جانشین پاپ فرانسیس می‌شود؟ ترامپ: دیدار‌های خوبی درباره ایران داشتیم آکسیوس: ترامپ و نتانیاهو درباره ایران با هم صحبت می‌کنند تأکید معاون استانداری خراسان رضوی بر ساخت اردوگاه مهاجران خارجی در تایباد واردات بنزین امسال ۶ میلیارد دلار خرج روی دست دولت می‌گذارد
سرخط خبرها

پزشکیان: اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم

  • کد خبر: ۳۱۷۷۴۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
پزشکیان: اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم
رئیس جمهور با اشاره به اینکه ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم، اما زیر بار زور و فشار نمی‌رویم، گفت: اینکه با دست گلوی ما را فشار دهند و بعد بگویند مذاکره کنیم، منطقی نیست؛ اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم، ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان شامگاه پنجشنبه در جریان سفر به شهرستان‌های غرب استان تهران، در دیدار فرهیختگان و نخبگان شهرستان‌های ملارد، شهریار و شهر قدس با اشاره به مباحث مطرح شده در این جلسه درباره موضوع روابط خارجی، مذاکره، وفاق و نظایر آن اظهار داشت: ما از ابتدا هم اعلام کردیم که به دنبال گفت‌و‌گو و مذاکره هستیم، اما نه به هر قیمتی.

رئیس جمهور اینکه کسی بیاید دستش را روی گلوی ما فشار دهد و بعد بگوید بیایید مذاکره کنیم را غیرمنطقی توصیف و تصریح کرد: آیا اینکه ترامپ بیاید برای ما در همه زمینه‌ها تعیین تکلیف کند و بگوید چه بکنید و چه نکنید، اسلحه و موشک نداشته باشید و هر چه ما گفتیم، قبول کنید، بعد هم رژیم صهیونیستی را بالای سر منطقه بگذارد که هر وقت خواست بیاید به ما موشک بزند یا بمباران کند و خودش هم از او حمایت همه جانبه کند، منطقی و قابل قبول است!

پزشکیان تصریح کرد: کدام انسان آزاده و وجدان بیداری کاری را که رژیم صهیونیستی با مردم غزه و فلسطین کرد قبول می‌کند. چرا آمریکا و اروپایی که دم از دفاع از حقوق بشر هم می‌زنند، از جنایات این رژیم دفاع کرده و حتی سلاح و تجهیزات در اختیار او قرار دادند؟ تعداد قابل توجهی از جوانان و دانشجویان حتی در خود آمریکا و اروپا علیه این اقدامات اعتراض کردند، اما آن وقت در ایران عده‌ای را خیال برداشته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه ممکن است من آدم بدی باشم و شما با من اختلاف نظر و دعوا داشته باشید، ولی در مواجهه با نامردی‌ها که نمی‌توانیم با هم دعوا و اختلاف داشته باشیم، گفت: من خودم فرزند و نوه دارم و وقتی می‌دیدم کودکان چگونه زیر آوار بمباران‌ها دفن شده‌اند، خیلی باعث ناراحتی من بود.

پزشکیان با خواندن شعری به زبان آذری خاطرنشان کرد: این شعر می‌گوید اگر قرار است انسان در لانه روباه پناه بگیرد، بهتر این است که بیرون بماند و شیر او را بخورد؛ غیرت و آزادگی یعنی اینکه ما در برابر نامردی‌ها بی‌تفاوت نباشیم. این چیزی است که من تصور می‌کنم ما باید به عنوان انسان، ایرانی، آذربایجانی و اساسا برای ایران باید برایش زندگی کنیم.

رئیس جمهور اظهار داشت: ممکن است ما با هم حرف و اختلاف داشته باشیم؛ طبیعی هم هست و ما حتی با فرزندان خود هم اختلاف‌نظر‌هایی داریم، اما بابت این اختلاف‌نظر‌ها و تفاوت سلایق دعوا نمی‌کنیم؛ قرار نیست ما از عزت و سربلندی خود به خاطر تهدید‌ها کوتاه بیاییم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه باور عمیق دارم که اگر ما و شما برای حل مسائل تصمیم بگیریم، راه‌حل‌ها را یافته و مشکلات را حل خواهیم کرد، افزود: آن آقا خیال می‌کند اگر بیاید ما را تهدید کند، فردا ما کوتاه می‌آییم و می‌گوییم باشد، هر چه تو می‌گویی قبول داریم؛ ما انسان هستیم و عزت داریم، اگر عزتمندانه بیایند، با هم گفت‌و‌گو می‌کنیم، ولی قرار نیست زیر بار زور برویم؛ ما از ترس شیر در لانه روباه پناه نمی‌گیریم.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه بنای دولت چهاردهم این است که نظام آموزشی را با رفع کاستی‌ها در زمینه فضا‌های آموزشی و نیز شیوه آموزش متحول کند، تصریح کرد: ما این کار را خواهیم کرد، اگر چه پول نداریم، اما مردم را داریم و می‌توانیم با تکیه بر مردم کار‌ها را پیش ببریم. بنده وقتی می‌گویم نباید به دیگران چشم بدوزیم و باید به توانمند‌ی‌های خودمان تکیه کنیم، این را تجربه کرده‌ام.

پزشکیان گفت: اینکه برخی گلایه کردند که رفتار برخی‌ها در گذشته چگونه بوده و خودشان چگونه بوده‌اند، خب تغییر رفتار امر زمان‌بری است. ما باید تحمل‌مان را بالا ببریم. اینکه کسی علیه من کار کرده، دشمنام داده یا کار دیگری کرده، خب بر اساس نگاهش بوده، من و شما که نباید مثل او باشیم، اگر باشیم که باید همیشه دعوا کنیم؛ ما با تکیه بر سنت و سیره رسول گرامی اسلام به دنبال برادری و وفاق هستیم تا ایران را بسازیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->