شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش
سرخط خبرها

دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما

  • کد خبر: ۳۱۸۲۲۳
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
استاندار خراسان رضوی بر آمادگی دستگاه‌های امدادی برای مواجهه با مشکلات تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با حضور استاندار خراسان رضوی بر اقدام به موقع و درست دستگاه‌های اجرایی در مواجهه با موج سرما تاکید کرد و افزود: در موج قبلی اگر به موقع بزرگراه باغچه - نیشابور برف‌روبی نمی‌شد و عملیات راهداری سریع انجام نمی‌شد، بحران عظیمی ایجاد می‌شد.

مظفری ادامه داد: این بحران‌ها باید به‌خوبی و حساب شده مدیریت شوند تا در اوج مشکلات، به کمک ظرفیت‌های موجود، به مردم کمک کنیم.

استاندار در ادامه به ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: در شرایط موجود، علاوه بر بحران‌های طبیعی و غیرمترقبه، با چالش‌های انرژی نیز مواجه هستیم. بخشی از این چالش‌ها از گذشته به کشور تحمیل شده و مدیریت آن به سادگی میسر نیست.

وی تأکید کرد: صرفه‌جویی در مصرف انرژی باید در اولویت قرار گیرد و مدیریت مصرف باید به‌طور مؤثر انجام شود.

استاندار خراسان رضوی در خصوص اعتبارات مدیریت بحران دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی حق برگشت اعتبارات ندارند و با توجه به نیاز مبرم استان، این اعتبارات باید جذب شود.

وی افزود: باید تلاش کنیم این اعتبارات جذب شود و از هر روزنه‌ای برای تجهیز منابع و کمک به استان استفاده کنیم.

وی خواستار پیگیری و سماجت دستگاه‌های اجرایی در جذب سهم مناسبی از اعتبارات شد و ادامه داد: مدیران دستگاه‌ها هرجا احساس کردند نیاز به حضور استانداری برای حصول نتیجه هستند، اعلام کنند. قطعا در کنار شما هستیم.

وی تأکید کرد: با دانش و تجربه مدیران استان، این امکان وجود دارد که موضوعات به بهترین شکل ممکن مدیریت شود.

خراسان رضوی با ۱۸ نوع بحران درگیر است

علیرضا قامتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه به بررسی بحران‌های موجود در استان پرداخت و اظهار کرد: بر اساس تعداد بحران‌های شناخته شده در سطح کشور، خراسان رضوی با ۱۸ نوع بحران درگیر است که مهم‌ترین آنها خشکسالی و بارش‌های نامتناوب است.

وی افزود: بارش‌های نامنظم که پدیده سیل به دنبال دارد، به عنوان یکی از اولویت‌های استان شناخته شده که در سال ۱۴۰۳ شاهد آن بوده‌ایم.

قامتی به تغییرات قانون مدیریت بحران در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: تمامی تکالیف دستگاه‌های اجرایی و شهرستان‌های معین در زمان بحران تعیین شده‌اند و باید آمادگی لازم را در مانور‌ها داشته باشیم.

وی تأکید کرد: کلیه تجهیزات دستگاه‌ها بنا بر ضرورت در اختیار رییس شورای ستاد بحران قرار دارد و شناسایی امکانات و هماهنگی آن اهمیت دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی بر اهمیت پیشگیری از بحران تأکید کرد و گفت: سیل امسال مشهد به دلیل چالش تغییر در مسیل‌ها بود و ضرورت دارد بررسی‌های لازم برای اصلاح آن انجام شود.

قامتی در ادامه به ناترازی انرژی در استان اشاره کرد و گفت: هر ساله در ابتدای سال، ذخیره نیروگاه‌ها به بالای ۹۰ درصد می‌رسید، اما امسال با کمتر از ۱۵ درصد ذخیره‌سازی‌ها مواجه هستیم که سبب شکل‌گیری ناترازی‌ها شده است.

مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر خاموش شود

امیررضا رجبی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این جلسه به بررسی وضعیت مدیریت انرژی در استان پرداخت و گفت: سال متفاوتی در مدیریت انرژی گذرانده‌ایم و همراهی مجموعه استان با شرکت‌های خدمات رسان باعث شده تا صرفه جویی مردم در مصرف به بخش صنعت منتقل شود.

وی افزود: این اتفاق به‌طور خاص برای استان خراسان رضوی صورت گرفته و صرفه‌جویی مصرف خانواده‌ها به صنعت اختصاص پیدا کرده است.

رجبی به مشارکت صنایع در طرح پویش مردمی مدیریت مصرف گاز اشاره کرد و گفت: صنایع بیش از ۴۲۰ میلیارد تومان در این طرح مشارکت کردند که بخشی از آن صرف فرهنگ‌سازی و بخشی دیگر برای جایگزینی بخاری‌های نوین هزینه شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در سال جاری، صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی با مشکل گاز مواجه نبودند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به امکان محدودیت ساعت کاری اصناف اشاره و پیشنهاد کرد: سیستم گرمایشی اصناف از ساعت ۶ خاموش شود و اطلاع‌رسانی به موقع انجام گیرد تا مردم بتوانند خرید‌های خود را به موقع انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->