مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت

  • کد خبر: ۳۱۸۳۵۶
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت
محمد نوازی در دربی پایتخت هم سرمربی استقلال خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که از چند روز پیش اینطور عنوان شده که والتر ماتزاری برای امضای قرارداد با استقلال روز سه شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد ایران می‌شود، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که تحت هر شرایطی محمد نوازی در دربی هدایت آبی‌ها را برعهده خواهد داشت.

در روز‌های اخیر شایعاتی مبنی بر حضور والتر ماتزاری در ایران و امضای قرارداد با استقلال مطرح شده بود. گفته می‌شد او ممکن است روز سه شنبه به ایران بیاید و به طور رسمی هدایت تیم را بر عهده بگیرد. با این حال، به نظر می‌رسد حتی اگر این اتفاق بیفتد، ماتزاری زمان کافی برای آماده‌سازی تیم برای دربی را نخواهد داشت و بنابراین محمد نوازی همچنان هدایت تیم را در این بازی مهم بر عهده خواهد داشت.

دربی تهران همیشه یکی از حساس‌ترین و پرحاشیه‌ترین بازی‌های فصل است. هدایت تیم در چنین بازی‌هایی نیاز به تجربه، آرامش و درک بالایی از شرایط تیم دارد. به نظر می‌رسد استقلال ترجیح داده است در این بازی مهم، تغییرات بزرگی در کادر فنی ایجاد نکند و به محمد نوازی اعتماد کند.

نوازی بعد از استعفای سهراب بختیاری زاده به عنوان مربی موقت استقلال انتخاب شد و در بازی با نساجی توانست ۳ امتیاز بازی را کسب کند، اما بی تردید شرایط بازی با پرسپولیس متفاوت از این بازی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->