سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۸۳۸۱
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳)
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد درباره افزایش اقدامات خشونت‌بار شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اظهارنگرانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، گوترش در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو گفت: من درباره افزایش خشونت در کرانه باختری اشغالی از سوی شهرک‌نشینان اسرائیلی و موارد دیگر نقض قوانین و همچنین فراخوان‌ها برای الحاق این منطقه به اسرائیل (سرزمین‌های اشغالی) احساس نگرانی می‌کنم.

اظهار نگرانی دبیرکل سازمان ملل متحد پس از آن صورت می‌گیرد که روز گذشته ارتش رژیم صهیونیستی در یک درگیری نظامی که اولین در نوع خود از سال ۲۰۰۲ است، تانک‌های مرکاوای خود را وارد اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنین در شمال کرانه باختری کرد.

براساس گزارش رسانه‌ها، سه تانک ارتش رژیم صهیونیستی با همراهی خودرو‌های نظامی این رژیم به اردوگاه جنین یورش بردند.

فعالان و رسانه‌های محلی ویدئو‌هایی را منتشر کردند که نشان می‌دهد کودکان فلسطینی به سمت این تانک‌ها سنگ پرتاب می‌کنند.

ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای ادعا کرد که نیرو‌های ارتش، سرویس امنیت داخلی (شاباک) و پلیس مرزی این رژیم به عملیات خود برای خنثی کردن تروریسم در شمال سامره (کرانه باختری) و گسترش فعالیت‌های تهاجمی خود در این منطقه ادامه می‌دهند.

ارتش رژیم اسرائیل افزود: نیرو‌های تیپ ناحال و یگان یکم داوود عملیات خود را در شهرک‌های دیگری در منطقه جنین آغاز کرده‌اند و همزمان یک دسته تانک نیز به عنوان بخشی از عملیات تهاجمی در جنین عملیات خواهند کرد.

پیشتر صبح روز یکشنبه سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گفته بود که برای اولین بار پس از زمان عملیات سپر دفاعی (در سال ۲۰۰۲)، تانک‌های ارتش رژیم اسرائیل به عنوان بخشی از آماده‌سازی برای گسترش عملیات به شمال کرانه باختری، به سمت منطقه جنین حرکت کردند.

ارتش رژیم اسرائیل از ۲۱ ژانویه ۲۰۲۵ (۲ بهمن ۱۴۰۳) عملیات نظامی خود را به نام «دیوار آهنین» در شهر‌ها و اردوگاه‌های آوارگان فلسطینی در شمال کرانه باختری به ویژه در استان‌های جنین، طولکرم و طوباس گسترش داده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، در نتیجه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شمال کرانه باختری، افزون بر آوارگی ده‌ها هزار فلسطینی، تخریب گسترده زیرساخت‌ها، خانه‌ها و اموال، تاکنون ۶۱ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.

مقام‌های فلسطینی هشدار دادند که این عملیات بخشی از طرح کابینه نتانیاهو برای الحاق کرانه باختری و اعلام حاکمیت بر آن است و می‌تواند بیانگر اعلام رسمی مرگ راه حل دو دولتی باشد.

گسترش عملیات نظامی در شمال کرانه باختری پس از آن صورت می‌گیرد که ارتش رژیم اسرائیل و شهرک نشینان صهیونیست حملات خود را در کرانه باختری از جمله قدس شرقی از زمان آغاز نسل کشی در نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) که منجر به کشته شدن دست‌کم ۹۲۳ فلسطینی، مجروح شدن حدود هفت هزار نفر و بازداشت ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر شد، آغاز کردند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ در غزه مرتکب جنایت ضد بشریِ نسل کشی شد و بیش از ۱۶۰ هزار فلسطینی که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شهید و زخمی شدند و بیش از ۱۴ هزار نفر نیز مفقود شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->