رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رژیم صهیونیستی سوریه را تهدید کرد

  • کد خبر: ۳۱۹۳۷۲
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۴
رژیم صهیونیستی سوریه را تهدید کرد
در پی تنش‌های امنیتی در شهر جرمانا در حومه دمشق، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در صورتی که نظام سوریه به دروزی‌ها در جرمانا آسیبی وارد کند، ما به نظام سوریه ضربه خواهیم زد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم دستوراتی را به ارتش اسرائیل برای حفاظت از ساکنان جرمانا در جنوب دمشق صادر کرده‌اند.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی عنوان داشت: در صورتی که نظام سوریه به دروزی‌ها در جرمانا آسیب بزند، ما به نظام سوریه ضربه خواهیم زد.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی عنوان داشت: ما به نظام تندروی سوریه اجازه لطمه به دروزی‌ها را نمی‌دهیم.

در همین راستا، منابع به الجزیره اعلام کردند، تنش امنیتی پس از آن به وقوع پیوست که دو عنصر امنیت داخلی به دست افراد مسلح در جرمانا کشته شدند.

شبکه الجزیره اعلام کرد: تنش امنیتی در شهر جرمانا در حومه دمشق به دلیل استقرار افراد مسلح در مسیر‌ها و بر روی پشت بام خانه‌ها به وجود آمده است.

مسئولان امنیتی سوریه از سرشناسان جرمانا خواستند تا کسانی را که عناصر امنیتی را به قتل رسانده‌اند، سریعاً تحویل دهند.

منابع عنوان داشتند، مسئولان امنیتی سوریه به افراد مسلح در جرمانا ۵ روز برای تحویل سلاح و برداشتن موانع مهلت داده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->