انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی
سرخط خبرها

توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور

  • کد خبر: ۳۱۹۶۵۳
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اهمیت توان‌بخشی در درمان ناشنوایی، از برنامه‌ریزی برای اصلاح تعرفه‌های متخصصان گوش، حمایت بیشتر بیمه‌ها و تدوین آیین‌نامه‌های جدید برای کمک به افراد کم‌شنوا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد رضوی با اشاره به اینکه توانبخشی یکی از مهم‌ترین مراحل پس از کاشت حلزون شنوایی است، افزود: حدود ۱۵۰ جلسه توانبخشی برای این بیماران ضروری است و اگر به درستی انجام نشود، ممکن است کاشت حلزون نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا، بیماران باید این جلسات را در مراکز نزدیک به محل زندگی خود و با توجه به راحتی در رفت‌وآمد، چه در مراکز دولتی و چه خصوصی دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت از برآورد هزینه‌های درمان و توانبخشی برای ۲۰۰ هزار کودک کم‌شنوا زیر ۴ سال خبر داد و اظهار داشت: این کودکان نیازمند حمایت جدی هستند و باید از طریق صنعت و استفاده از وسایل کاشتنی، وضعیت شنوایی آنها را بهبود بخشیم. در این زمینه، آیین‌نامه‌های حمایتی در حال تدوین است و به‌زودی ابلاغ می‌شود.

رضوی به برنامه وزارت بهداشت برای «اصلاح تعرفه‌های پزشکان متخصص گوش» در سال آینده اشاره کرد و گفت: با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر، روند تأمین تجهیزات و وسایل موردنیاز برای بیماران کم‌شنوا ادامه خواهد یافت. هدف وزارت بهداشت این است که هیچ فردی در ایران از نعمت شنوایی محروم نماند و همه بتوانند از خدمات درمانی و تجهیزات لازم بهره‌مند شوند.

سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند

محمد اجل‌لوئیان مدیرعامل بنیاد خیریه بخشش گفت: این بنیاد با کمک خیرین و نهاد‌های حمایتی توانسته است تاکنون هزاران کودک ناشنوا را تحت پوشش خدمات کاشت حلزون، توانبخشی و تأمین قطعات موردنیاز قرار دهد.

محمد اجل‌لوئیان با اشاره به اینکه سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند، گفت: با کاشت حلزون شنوایی، این کودکان می‌توانند شنوایی کامل خود را بازیابند، اما مشکل اصلی هزینه‌های پس از کاشت از جمله تعمیر و تعویض قطعات و توانبخشی است که بسیاری از خانواده‌ها از عهده آن برنمی‌آیند. به همین دلیل، بنیاد خیریه شنوایی‌بخشی شفا «بخشش» با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی تلاش کرده است تا این کودکان را از محرومیت نجات دهد.

وی با اشاره به اینکه دولت تأمین پروتز را به‌صورت رایگان بر عهده دارد، افزود: هزینه‌های توانبخشی، پشتیبانی قطعات، پیشگیری و ایاب و ذهاب در این برنامه پیش‌بینی نشده است همچنین، پروژه کاشت رایگان تنها شامل کودکان زیر ۴ سال و بزرگسالانی با «کری ناگهانی» می‌شود؛ درحالی‌که سایر افراد مستعد کاشت باید هزینه‌های عمل را به‌صورت نیمه‌دولتی پرداخت کنند.

اجل لوئیان تصریح کرد: دولت برای ناشنوایان بالای ۴ سال، پروتز را به قیمت ۲۰ میلیون تومان تأمین می‌کند، اما سایر هزینه‌های بستری، جراحی و توانبخشی بر عهده متقاضی است.

به گفته وی، برای رفع این مشکل، بنیاد از سال ۱۴۰۱ کمک‌هزینه پروتز و بخشی از هزینه‌های جراحی و توانبخشی را تأمین کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->