پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور

  • کد خبر: ۳۱۹۶۵۳
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اهمیت توان‌بخشی در درمان ناشنوایی، از برنامه‌ریزی برای اصلاح تعرفه‌های متخصصان گوش، حمایت بیشتر بیمه‌ها و تدوین آیین‌نامه‌های جدید برای کمک به افراد کم‌شنوا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد رضوی با اشاره به اینکه توانبخشی یکی از مهم‌ترین مراحل پس از کاشت حلزون شنوایی است، افزود: حدود ۱۵۰ جلسه توانبخشی برای این بیماران ضروری است و اگر به درستی انجام نشود، ممکن است کاشت حلزون نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا، بیماران باید این جلسات را در مراکز نزدیک به محل زندگی خود و با توجه به راحتی در رفت‌وآمد، چه در مراکز دولتی و چه خصوصی دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت از برآورد هزینه‌های درمان و توانبخشی برای ۲۰۰ هزار کودک کم‌شنوا زیر ۴ سال خبر داد و اظهار داشت: این کودکان نیازمند حمایت جدی هستند و باید از طریق صنعت و استفاده از وسایل کاشتنی، وضعیت شنوایی آنها را بهبود بخشیم. در این زمینه، آیین‌نامه‌های حمایتی در حال تدوین است و به‌زودی ابلاغ می‌شود.

رضوی به برنامه وزارت بهداشت برای «اصلاح تعرفه‌های پزشکان متخصص گوش» در سال آینده اشاره کرد و گفت: با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر، روند تأمین تجهیزات و وسایل موردنیاز برای بیماران کم‌شنوا ادامه خواهد یافت. هدف وزارت بهداشت این است که هیچ فردی در ایران از نعمت شنوایی محروم نماند و همه بتوانند از خدمات درمانی و تجهیزات لازم بهره‌مند شوند.

سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند

محمد اجل‌لوئیان مدیرعامل بنیاد خیریه بخشش گفت: این بنیاد با کمک خیرین و نهاد‌های حمایتی توانسته است تاکنون هزاران کودک ناشنوا را تحت پوشش خدمات کاشت حلزون، توانبخشی و تأمین قطعات موردنیاز قرار دهد.

محمد اجل‌لوئیان با اشاره به اینکه سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند، گفت: با کاشت حلزون شنوایی، این کودکان می‌توانند شنوایی کامل خود را بازیابند، اما مشکل اصلی هزینه‌های پس از کاشت از جمله تعمیر و تعویض قطعات و توانبخشی است که بسیاری از خانواده‌ها از عهده آن برنمی‌آیند. به همین دلیل، بنیاد خیریه شنوایی‌بخشی شفا «بخشش» با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی تلاش کرده است تا این کودکان را از محرومیت نجات دهد.

وی با اشاره به اینکه دولت تأمین پروتز را به‌صورت رایگان بر عهده دارد، افزود: هزینه‌های توانبخشی، پشتیبانی قطعات، پیشگیری و ایاب و ذهاب در این برنامه پیش‌بینی نشده است همچنین، پروژه کاشت رایگان تنها شامل کودکان زیر ۴ سال و بزرگسالانی با «کری ناگهانی» می‌شود؛ درحالی‌که سایر افراد مستعد کاشت باید هزینه‌های عمل را به‌صورت نیمه‌دولتی پرداخت کنند.

اجل لوئیان تصریح کرد: دولت برای ناشنوایان بالای ۴ سال، پروتز را به قیمت ۲۰ میلیون تومان تأمین می‌کند، اما سایر هزینه‌های بستری، جراحی و توانبخشی بر عهده متقاضی است.

به گفته وی، برای رفع این مشکل، بنیاد از سال ۱۴۰۱ کمک‌هزینه پروتز و بخشی از هزینه‌های جراحی و توانبخشی را تأمین کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->