احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

تأمین و تخصیص ارز برای نیازهای ضروری و کالاهای اساسی

  • کد خبر: ۳۱۹۷۹۴
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
تأمین و تخصیص ارز برای نیازهای ضروری و کالاهای اساسی
نشست هم‌اندیشی و هماهنگی درباره سیاست‌های ارزی و تجاری کشور، روان‌بودن ورود ارز حاصل از صادرات و تسهیل و تسریع در تأمین و تخصیص ارز برای کالا‌های اساسی و نیاز‌های ضروری وارداتی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این نشست باحضور محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، سیدمحمد اتابک وزیر صمت، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت و معاون وزیر جهاد کشاورزی، در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد.

در این نشست و در راستای شاخص‌های عملیاتی سیاست‌های ارزی و تجاری کشور، آخرین وضعیت ورود ارز حاصل از صادرات، ثبت سفارش، تامین و تخصیص ارز برای واردات کالا‌های اساسی، محصولات کشاورزی و دارو مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم‌های لازم درباره تسهیل و تسریع در فرآیند تخصیص توسط دستگاه‌های مربوطه و تامین آن توسط بانک مرکزی اتخاذ شد.

محمد جعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این جلسه پس از ارائه گزارش‌های رئیس‌کل بانک مرکزی و وزرای صمت و بهداشت و همچنین معاون وزیر جهاد کشاورزی، ضمن تاکید بر فرآیند مطلوب حجم تجارت خارجی کشور و ضرورت شناسایی اولویت‌های ارزی و تجاری دستگاه‌های مختلف به منظور تخصیص و تامین هدفمند ارز، دستورات لازم را صادر کرد.

محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت مناسب ذخایر ارزی کشور و افزایش حدود ۲۰ درصدی ارزش صادرات در ۱۱ ماهه امسال گفت: حجم تجارت خارجی کشور به بیش از ۱۰۵ میلیارد دلار رسیده است و بانک مرکزی تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کند.

وی اعلام کرد: حجم کل معاملات بازار ارز تجاری هم اکنون به بیش از ۴.۸ میلیارد دلار رسید و بانک مرکزی نیز از ابتدای سال جاری تا ۱۳ اسفندماه، برای واردات سه گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیاز‌های خدماتی، مبلغ ۶۱ میلیارد و ۸۹۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

بر اساس این گزارش، طی ۱۱ ماه ۴۷ میلیارد و ۷۲۶ میلیون دلار از ارز به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته‌اند.

واردات کالا‌های اساسی و دارو نیز ۱۲ میلیارد و ۹۵۷ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۱۰ میلیارد و ۱۰۳ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی، و ۲ میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۲۰۹ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->